- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
kerobi #23556 üzenetére
A Jaguarról nem tudok semmit... én Clarity 2.9 undervoltage-dzsal próbálkozom... de az elmúlt 2 hétben 9-es androiddal kisérleteztem, de visszament a Havoc.
Bár az igazság az, hogy még 6 órát sem tudtam mostanában elérni semmilyen kombinációban... igaz, hogy egy töltésnyit nem is nagyon volt fent egy ROM sem -
-
beef
őstag
válasz
kerobi #22263 üzenetére
Kipróbáltam a 0619-et belőle, hát igen bugos. Amik eddig előjöttek:
- K&H bank app nem tudja beállítani az ujjlenyomat ellenőrzést
- Magisk nem ad rootot jópár programnak (elsőre el sem indult), Automate-nek nem is tudtam adni.
- Arnova Camera app összeomlik azonnal
- Truephone-ban nem lehetett kikapcsolni kedvencek menütFórumban jópár panasz van.
Tovább nem is kísérleteztem vele.
Felraktam a dotos 2.3-at ami teljesen hasonló, azzal hibátlanul futnak a fenti programok.
Akku éjszakai használat majd kiderül. -
-
cerka
csendes tag
válasz
kerobi #21660 üzenetére
Én ezt a ROM-ot (Nougat) használom pár hónapja, nagyon meg vagyok vele elégedve, éjszaka 1%-nál nem szokott többet merülni (wifi bekapcsolva). Frissítések jönnek hozzá folyamatosan (OTA is működik). Most az árpilis 16. build van fönt belőle, stock kernellel, ami a claritynek valami módosított változata. Oreo-s verziót nem próbáltam belőle, de ahogy olvasom az akksi annál nem olyan jó.
-
grafnet
veterán
-
manchester99
tag
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18993 üzenetére
akkor gondolom nincs most fent gapps -ezért az újraindulás dátumos dologhoz kell a google naptár csak ha fent akkor megy tovább a dolog.Nekem pico gapps van fent.Amit én csinálok rom-gapps-clarity aktuális verzió-tweakradje féle V11 tweak-magisk-wipe ,majd miután vissza rak mindent a felhőből magisk modul-mikrofon,dolby sound,modded pixel launcher(ezért sem tudok soha senki semmit mondani a gyári launcherről),sony music,meg egykét apróság.Aztán öröm max egy napig
még ki nem jön valami újdonság
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18965 üzenetére
nem tudom mer nem a gyári launcher-t használom és nem nem lehet twrp nélkül frissíteni nincs ota egyelőre .Update amúgy a romoról : majdnem minden app egy enyhe 1-2 másodperces laggal indul miután ráböksz az ikonra ha meg pöccre indul akkor magában az alkalmazásban kell egy picit várni mire betölti azt ill. 10-20 perc nyomkodás után nagyon melegszik a telefon.
-
manchester99
tag
válasz
kerobi #18958 üzenetére
wow randa boot screen ez jó
mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.
Itt a changelog ha érdekel :
Version Bumped to 9.0.8
Kernel Upstreamed to .99
FM raduo added
Screenshot Sound Bug Fixed
added Camera2
Screen off anim
Ambient Battery
Xiaomi Doze
On the go mode -
manchester99
tag
-
Styleair
aktív tag
-
shifty!
senior tag
válasz
kerobi #18612 üzenetére
Még mielőtt nagyon felfújod a dolgot itt magadnak, ajánlom a fórum keresőjét, "fólia" "üvegfólia" keresőszavakkal.
Ha találsz tökéletes kijelzővédőt, szólj nekünk is.(#18614) DeFranco
- legyen stabil, ne legyen bugos - szerintem ez elmondható róla. Mókolni nem nagyon kell (lehet, de sok előnyt nem ad.) A MIUIHU szoftok elég kiforrottak, jól használhatók.
- legyen b20 - Van, bár érdemes visszaolvasni, mert akadnak érdekes dolgok hívás közben. Voda 4G városban teljesen stabil, Telenor 3G hálózatot jól fogta, T-mobilos soha nem voltam, nincs tapasztalatom.
- legyen kedvező az ára - ez szerintem elmondható, EUStockos ára elég stabil, ár-érték arányban nem tudom, találsz-e szolgáltatófüggetlen készüléket ilyen jó ajánlat formájában.
- legyen viszonylag kompakt - lapát kezem van, de néha fogást kell váltanom átellenes sarok eléréséhez. Egykezes gépelés sima ügy, tokot mindenképp kell beszerezni hozzá, mert csúszik. mint az állat.
- készítsen vállalható képeket (nagy igények nincsenek de a leon kamerája egy krumpli minőségében készít képeket) - minimális mókolással (keresőszó: camera2API) ki lehet hozni belőle az állatot. Tényleg határozottan jó képességei vannak, pedig nincs nagy extra benne.
- jó ha megvannak a kis bindzsik mint giroszkóp, iránytű, közelségérzékelő stb. - iránytű pipa, giroszkóp pipa (asszem), közelségérzékelő pipa. Infra van, jól működik, jó hatótávval, NFC nincs. GPS atomstabil (Snapi chipset, semmi meglepetés)Összeségében ebben az árkategóriában talán a legjobb ajánlat, én a Meizukat szeretem még ebből a szempontból, de azokat mostanában kihagyják az EUStockos repertoárból, nagy bánatomra.
Ha árban belefér, akkor az A1-et venném, bár az 5.5 colos, valszeg nem annyira kompakt. -
Styleair
aktív tag
válasz
kerobi #18222 üzenetére
Meg lehet próbálni, de nem sok esélyed van.
Ebay-es vásárlás volt? Ott van buyer protection. Esetleg, ha PayPal-al fizettél ott is, de bizonyítanod kell a reklamációd jogosságát.
Magyar webshop (kivéve PayPalos fizetés) esetén, vakarhatod a fejed, és vehetsz másikat, ennek árát meg buktad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest