- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- 
			  Mobilarena   
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bb71 őstag válasz  kerobi

üzenetére kerobi

üzenetéreA Jaguarról nem tudok semmit... én Clarity 2.9 undervoltage-dzsal próbálkozom... de az elmúlt 2 hétben 9-es androiddal kisérleteztem, de visszament a Havoc. 
 Bár az igazság az, hogy még 6 órát sem tudtam mostanában elérni semmilyen kombinációban... igaz, hogy egy töltésnyit nem is nagyon volt fent egy ROM sem 
- 

- 

beef őstag válasz  kerobi

üzenetére kerobi

üzenetéreKipróbáltam a 0619-et belőle, hát igen bugos. Amik eddig előjöttek: 
 - K&H bank app nem tudja beállítani az ujjlenyomat ellenőrzést
 - Magisk nem ad rootot jópár programnak (elsőre el sem indult), Automate-nek nem is tudtam adni.
 - Arnova Camera app összeomlik azonnal
 - Truephone-ban nem lehetett kikapcsolni kedvencek menütFórumban jópár panasz van. Tovább nem is kísérleteztem vele. Felraktam a dotos 2.3-at ami teljesen hasonló, azzal hibátlanul futnak a fenti programok. 
 Akku éjszakai használat majd kiderül.
- 

- 

cerka csendes tag válasz  kerobi

üzenetére kerobi

üzenetéreÉn ezt a ROM-ot (Nougat) használom pár hónapja, nagyon meg vagyok vele elégedve, éjszaka 1%-nál nem szokott többet merülni (wifi bekapcsolva). Frissítések jönnek hozzá folyamatosan (OTA is működik). Most az árpilis 16. build van fönt belőle, stock kernellel, ami a claritynek valami módosított változata. Oreo-s verziót nem próbáltam belőle, de ahogy olvasom az akksi annál nem olyan jó. 
- 

- 

manchester99 tag 
- 

manchester99 tag válasz  kerobi

üzenetére kerobi

üzenetéreakkor gondolom nincs most fent gapps -ezért az újraindulás dátumos dologhoz kell a google naptár csak ha fent akkor megy tovább a dolog.Nekem pico gapps van fent.Amit én csinálok rom-gapps-clarity aktuális verzió-tweakradje féle V11 tweak-magisk-wipe ,majd miután vissza rak mindent a felhőből magisk modul-mikrofon,dolby sound,modded pixel launcher(ezért sem tudok soha senki semmit mondani a gyári launcherről),sony music,meg egykét apróság.Aztán öröm max egy napig  még ki nem jön valami újdonság még ki nem jön valami újdonság 
- 

üzenetére kerobi

üzenetérenem tudom mer nem a gyári launcher-t használom és nem nem lehet twrp nélkül frissíteni nincs ota egyelőre .Update amúgy a romoról : majdnem minden app egy enyhe 1-2 másodperces laggal indul miután ráböksz az ikonra ha meg pöccre indul akkor magában az alkalmazásban kell egy picit várni mire betölti azt ill. 10-20 perc nyomkodás után nagyon melegszik a telefon. 
- 

üzenetére kerobi

üzenetérewow randa boot screen ez jó  mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze. mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.Itt a changelog ha érdekel : Version Bumped to 9.0.8 
 Kernel Upstreamed to .99
 FM raduo added
 Screenshot Sound Bug Fixed
 added Camera2
 Screen off anim
 Ambient Battery
 Xiaomi Doze
 On the go mode
- 

manchester99 tag 
- 

Styleair aktív tag 
- 

shifty! senior tag válasz  kerobi

üzenetére kerobi

üzenetéreMég mielőtt nagyon felfújod a dolgot itt magadnak, ajánlom a fórum keresőjét, "fólia" "üvegfólia" keresőszavakkal. 
 Ha találsz tökéletes kijelzővédőt, szólj nekünk is.(#18614) DeFranco - legyen stabil, ne legyen bugos - szerintem ez elmondható róla. Mókolni nem nagyon kell (lehet, de sok előnyt nem ad.) A MIUIHU szoftok elég kiforrottak, jól használhatók. 
 - legyen b20 - Van, bár érdemes visszaolvasni, mert akadnak érdekes dolgok hívás közben. Voda 4G városban teljesen stabil, Telenor 3G hálózatot jól fogta, T-mobilos soha nem voltam, nincs tapasztalatom.
 - legyen kedvező az ára - ez szerintem elmondható, EUStockos ára elég stabil, ár-érték arányban nem tudom, találsz-e szolgáltatófüggetlen készüléket ilyen jó ajánlat formájában.
 - legyen viszonylag kompakt - lapát kezem van, de néha fogást kell váltanom átellenes sarok eléréséhez. Egykezes gépelés sima ügy, tokot mindenképp kell beszerezni hozzá, mert csúszik. mint az állat.
 - készítsen vállalható képeket (nagy igények nincsenek de a leon kamerája egy krumpli minőségében készít képeket) - minimális mókolással (keresőszó: camera2API) ki lehet hozni belőle az állatot. Tényleg határozottan jó képességei vannak, pedig nincs nagy extra benne.
 - jó ha megvannak a kis bindzsik mint giroszkóp, iránytű, közelségérzékelő stb. - iránytű pipa, giroszkóp pipa (asszem), közelségérzékelő pipa. Infra van, jól működik, jó hatótávval, NFC nincs. GPS atomstabil (Snapi chipset, semmi meglepetés)Összeségében ebben az árkategóriában talán a legjobb ajánlat, én a Meizukat szeretem még ebből a szempontból, de azokat mostanában kihagyják az EUStockos repertoárból, nagy bánatomra. 
 Ha árban belefér, akkor az A1-et venném, bár az 5.5 colos, valszeg nem annyira kompakt.
- 

Styleair aktív tag válasz  kerobi

üzenetére kerobi

üzenetéreMeg lehet próbálni, de nem sok esélyed van. 
 Ebay-es vásárlás volt? Ott van buyer protection. Esetleg, ha PayPal-al fizettél ott is, de bizonyítanod kell a reklamációd jogosságát.
 Magyar webshop (kivéve PayPalos fizetés) esetén, vakarhatod a fejed, és vehetsz másikat, ennek árát meg buktad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Asztrofotózás
- Renault, Dacia topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

még ki nem jön valami újdonság
 még ki nem jön valami újdonság 
 mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.
 mikor ezer fajtát fel lehet rakni helyette , ami lényeges változás és szerintem rossz irányba hogy lecserélték a kamera app-ot camera2-re a snapdragont sajnos bár ugye ez helyett is azt tesz fel az ember amit szeretne.Mást nagyobb változást eddig nem vettem észre.Patent nagyon a rendszer továbbra is fenn tartom azt a véleményem hogy ez az eddig kiadott legjobban használható oreo rom pár magisk modullal kiegészítve persze.