- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
válasz
Norby86 #21021 üzenetére
Wake Lock detector-ral figyeld egy ideig. Valószínüleg user app akadt be. Végső esetben még egy XiaomiEU romot is megpróbálhatsz, nálam nagyon jól megy a 9.5.3 stable. A Xiaomi framework-öt szoktam fagyasztani, törölni nem szabad, kell a pl a zsebmódhoz. Az eszközkereső is tud komolyabb wakelockot csinálni, de azt csak a Mi accuntból való teljes kijelentkezéssel lehet törölni\fagyasztani, máskülönben nem fog bootolni a teló.
-
Norby86
őstag
válasz
Norby86 #19054 üzenetére
Jelentem DarthFader fórumtárs segítségével megoldódott a problémám!
Ő ajánlotta hogy próbáljam meg újra kinyitni a bootloadert mert vissza zárta a telefon valamiért. Nem mondott hülyeséget, mert megpróbáltam és láss csodát miután nyitotta a bootloadert, egy reboot után máris megjött a rendszer úgy ahogy tegnap este kikapcsoltam és töltőre dugtam. Hogy mi okozta ezt a problémát fogalmam nincs igazából, de most full gyalu és felteszem az EU romot TWRP-vel. Aki esetleg ilyen problémába ütközik mint én, annak mindenképpen azt javaslom nyissa ki újra a bootloadert!
Nekem segített. Valószínű míg aludtam a gyári rom összeveszett a TWRP recovery-vel.
-
Norby86
őstag
válasz
Norby86 #18619 üzenetére
Ezek szerint itt senki sem használ EU dev. romot Messenger Lite app-al?
Mert ha igen nagyon érdekelne hogy másnál is fennáll e ez a hibajelenség hogy a kamera ikonra kattintva a Messenger Lite app-ban nem jön be a felugró ablak, azaz nem lehet sem kamerát használni,s em képet csatolni.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Norby86 #17293 üzenetére
Összefoglalóban a recovery romok. Felteszed TWRP-vel. Nagy valószínűséggel felül fogja írni a TWRP-t a gyári recoveryvel. Ez esetben örülsz, minden gyári, bootloader nyitva.
Második verzió, nem írja felül, marad a TWRP, ez esetben lazyflasher és használod ugyanúgy tovább.
Ha Miflash-sel teszel fel fastboot romot, te döntöd el, hogy zárod flasheléskor a bootloader-t, vagy sem.
-
starr
őstag
válasz
Norby86 #17293 üzenetére
Én is olvastam ilyeneket, de 3-4 óránál nekem sosem volt több. A Snap 625 sokkal energiatakarékosabb, ez a 435 eléggé félresikerült. Nálam minden xar le van tiltva, csak a legszükségesebbek futnak a háttérben, a bloatware-eket le is töröltem, gps mindig ki, éjszakára repülőmód, auto fényerő kb 40 %-on, de két napnál többet sosem bírt. Napi 2-3 óra kijelzőidővel.
-
orso0355
őstag
válasz
Norby86 #16818 üzenetére
Nekem a Miband 1s ÉS bt headset is szinte folyamatosan kapcsolatban van a telóval (oké, itthon a headset nem), és ez sem fogyasztja látványosan az akksit, az elején sokszor összehasonlítgattam meg méregettem, de nem volt olyan különbség, amire azt mondanám, hogy érdemi. Viszont én más romot nem próbáltam, így nincs összehasonlítási alapom.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Norby86 #16771 üzenetére
Akkor Te nem ilyet próbáltál, mert ez felvesz rendesen és visszanézhető minden oké vele, csak ês itt jön képbe siddis fórumtárs, ha megnézem a telefonon lévő VLCben(másolás nélkül)az információkat, akkor az is 29.70fps-t ír 60fps helyett. Tehát hogy a 60fps video felvétel parasztvakitás vagy csak a VLC szar, mindenki döntse el maga, és ennyit a Gcam szuper appról.
-
starr
őstag
válasz
Norby86 #16527 üzenetére
A Clarity mintha kicsit gyorsabb lenne, mint a gyári, de se nem rosszabb, se nem jobb. Kernel auditorral lehet pár dolgot bekapcsolni, pl duplakopp, gyorsabb usb töltés, stb. Már akinek kell... Most gyárin vagyok, mert nem ment azzal sem a wifi, driver install után sem.
-
starr
őstag
válasz
Norby86 #16516 üzenetére
LH, EU romon: Sajnos nem tökéletes. A videók hw-es dekodolasa nem megy. Pl youtube app, mx player nem játszik le semmit. Headset gombok nem jól működnek. Sebesség érezhető a gyarihoz képest, de nem kell azért olyan nagy dologra gondolni. Kb, mint a Clarity 1.9. (Az fog most visszamenni. )
Fogyasztás 0%/éjszaka, eddig ez volt a legjobb. -
trebrona
nagyúr
-
Black_Raven
veterán
válasz
Norby86 #15922 üzenetére
Akkor nyugodtan felrakhatod mert én sem frissitettem OTAn a Miuihut csak frissitőből. Tehát ha megjelenik letöltöd a telóra egyenesen és frissitőben betallózod és felrakja magát, vagy TWRPben simán Installból felrakod. Magiskot én is TWRPből flasheltem mert nem volt benne, utána minden modul marad, mármint frissités után. Amúgy én sem hetente frissitettem hanem amikor kedvem volt 3-4 hetente.
trebrona: ez mitől érdekes? mit tud?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Norby86 #15920 üzenetére
És mi a gondod a múltheti vagy mikori Miuihuval. Miért nem rakod fel és majd OTAn vagy Frissitőből teszed rá az újabb romot, nem látom benne a problémát, vagy csak magadat szivatod hogy ne tudd használni a 4X-et?
hiszen nem lesz adatvesztés és a beállitásaid is megmaradnak majd.
-
logarithm
őstag
-
Sutee89
aktív tag
válasz
Norby86 #15388 üzenetére
Én sem tudtam a 7.1-es MIUI alatt életet lehelni a ViperFX-be. Ugyanez a hiba, mint nálad. Elvileg az lenne a megoldás, hogy minden újraindítás után vissza kell váltani a SELinux státuszt Permissive-re. Van is ehhez egy Magisk modul, de sehogy sem sikerült működésre bírnom.
Ezeket nézd át: [link], [link]
Ha sikerül, szólj nekem is!
-
-
grafnet
veterán
válasz
Norby86 #15174 üzenetére
A dev-nek konkrét "előnye" nincsen.
Már nincs az, mint régen: nincs root, nincs más, többlet szolgáltatás, stb.
Viszont annál több baj van vele, ha valami félre megy.A Multi Stabil ami a legjobb és leg EU konformabb ma MIUI vonalon.
Nem MIUI vonalon meg mindíg változik.
De ez teljesen szubjektív! -
sharp007
tag
válasz
Norby86 #15162 üzenetére
Mivel egyet rendeltem nincs összehasonlítási alapom.
Esetleg akkor lehet gond, ha nincs nálad a kábel és tölteni kellene, de csak sima töltőkábel van a közelben és nem tudod kivenni az adaptert (vagy csak nehezen).
Lehet, hogy csak meg kellett volna járatni (bedug-kihúz) az adaptert az USB aljzatban és jó lenne, de erre inkább nem vállalkoztam. -
Sutee89
aktív tag
válasz
Norby86 #15133 üzenetére
Nekem ilyen tokom van, puha,elég vastag szilikonból készült. Érdesített a hátlapja, így tök jól illeszkedik a kezembe, nem csúszkál, jó masszívan meg lehet fogni. Szépen védi a sarkokat is, de teljes kijelzős üvegfóliával valószínűleg nem fogod tudni használni, mert felnyomja az éleket (kijelző pereme fölé nyúlik). Én 2,5D-s (nem teljes kijelzős) üvegfóliával használom.
-
orso0355
őstag
válasz
Norby86 #14553 üzenetére
Igen, egyébként én se értem, ebből miért hagyták ki, mondjuk nekem annyira nem volt fontos, mert én főleg Bp-n vagyok, vagy ha nem, akkor a Voda azért elég jó térerőt ad, meg amúgy se lógok állandóan rajta, pl. youtube nézés nálam egyáltalán nincs, FB, messenger, meg ilyesmik vannak, meg email, ezekre bőven jó a gyengébb net is, és a waze is szépen megy vele.
-
gprspeter
senior tag
válasz
Norby86 #14159 üzenetére
160,04$ és erre már nem jön rá semmi mert magyarországi lerakatból jön.
Most rendeltem Én is, még nem jött meg. Lenn a kommentben írják, hogy 4 nap alatt házhoz szállították.
Vállalnak rá 2 év garit és van budapesti gariztatás. -
pcnet
addikt
válasz
Norby86 #14184 üzenetére
Max bevisz egy kis nehézfémet a szervezetébe. Mi baj lehet belőle?
Viktor6210: A mobiltelefon nem véletlenül veszélyes hulladék. Van benne ólom pl. Kóla még az emberi fogat is kikezdi. Gondolom a bele merített telefonból is old ki ezt-azt. Nem épp elixirként hat a szervezetre ha megissza miután megusztatta benne a telefonját. De csak poénnak szántam a kommentet, gondolom ti sem gondoltáltok komolyan, hogy megissza.
-
-
-
törölt tag
válasz
Norby86 #14159 üzenetére
Weboldalon a lap alján a szöveg:
"* A termékek árai, a gyártó által a dobozban adott minden tartozékkal, régionként eltérő nyelvezettel, 27%-os ÁFA-s számlával értendőek. Az árak előreutalásos és készpénzes vásárlásra vonatkoznak. Kártyás fizetésnél 2,5% kezelési költséget számolunk fel. A megértésüket köszönjük!
A megadott ár régiónként eltérő nyelvezetre vonatkozik. Amennyiben magyar nyelvű menüvel ellátott készüléket szeretne vásárolni, úgy egyedi árat adunk, további információért kérem hívja ügyfélszolgálatunkat!Áruházunk változó árukészlettel dolgozik, amennyiben az Ön által választott modellből pillanatnyi készlethiány merülne fel, abban az esetben (ha megoldható) néhány héten belül beszerezzük Önnek.
Aktuális készletünkről kérjük, mindenkor érdeklődjön!
** Az új készülékekre 36 vagy 48 hónap garanciát vállalunk, ami a következőképpen alakul: 36 hónap garancia esetében 12 hónap teljes körű bolti (boltunk által vállalt) plusz 24 hónap szoftver, 48 hónap garancia esetében 24 hónap teljes körű gyári (magyarországi márkaképviselet által vállalt) plusz 24 hónap szoftwer garanciát vállalunk. Az Ön által választott készülékre a specifikációkban megadott garanciát tudjuk biztosítani. A 10 ezer forint feletti elektronikai és egyéb termékekre 12 hónap, a 10 ezer forint alatti termékekre 6 hónap garanciát biztosítunk.
***Budapesten ingyenes a kiszállítás 10 000Ft feletti vásárlás esetén, 10 000 FT alatt 2300 Ft.
Vidékre 2300 Ft telefon, tartozék esetén
7000 Ft háztartási gép, Tv, Klíma esetén"Ha angol nyelvű a szoftver és ráraksz magyart akkor már jól jársz vele
-
gprspeter
senior tag
válasz
Norby86 #14121 üzenetére
Innen vettem arany színben.
COUPON DISCOUNT: SPEFB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged