- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisszalai
csendes tag
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
válasz
Parampara #4784 üzenetére
nincs mit. annyit még közben találtam, hogy működhet a test point megoldás. ez amolyan szervizes eljárás, ha sérül a bootloader, telefont bontani kell hozzá. nem ismerem annyira az eljárást, de korábban meg azt olvastam, hogy ez már nem járható út. nem tudom ők bármit hajlandóak tenni ilyen esetben. az nem érdekli manapság a viszonteladókat, ha szabályosan mókol rajta ezt-azt az ember, de ilyen random flash esetében... mert ha nem lett kuka az alaplap, akkor ez még helyrerakhatná akár. a WayteQ a kirendelt szerviz. EUStock honlapon is megtalálható az elérhetőségük.
-
lócitrom
őstag
-
lócitrom
őstag
válasz
Parampara #4776 üzenetére
hát ezt jól elb@szta ezáltal valóban, mert tényleg nem erre való
a telefon rövid azonosítója HM4X. valószínűleg tégla lett. de egy hosszú bekapcsolást ki lehetne próbálni még. további ötletem nekem már nincs. kollégák hátha tudnak mondani erre valamit.
sőt, szinte biztos tégla jobban átnézve a dolgokat. a HM3-ra írt szoftver 5.1 alapú. már eleve a downgrade nem lehet kellemes neki.
-
lócitrom
őstag
válasz
Parampara #4740 üzenetére
gyanítom nem volt dm-verity / dm-verify és közben nagyon túlgondoltátok a probléma eredetét. amíg egyébként a bootloader bejön nincs baj, ha csak nem hardveres eredetű a probléma. összefoglalóban található TWRP-vel próbálkozzatok, elég ideiglenesen futtatni, felülírni (bár ha a másik TWRP van, akkor javasolt) a gyári/meglévő recovery-t nem szükséges. a beállításhoz találtok képeket szintén az összefoglalóban. első körben kapcsoljátok ki a telefont, ha engedi. ha nem, akkor próbáljatok meg bejutni fastboot módba egyből újrainduláskor VAGY bootloader-be és onnét fastboot-ba. ha megvolt, mehet a TWRP a leírtak szerint és utána a Disable Verify beállítás alkalmazása.
bootlader: bekapcsológomb + hangerő fel. bekapcsológombot a bekapcsolást követően el kell engedni. ha a telefon nem hidegindításból kapcsol be az sem baj, csak a Mi logó megjelenése után akkor gyorsan nyomni kell a hangerőgombot. recovery és fastboot elérhető belőle egyaránt.
mondjuk azt furcsállom, hogy egyáltalán felment rá egy aláírt rom végül és úgy halt le. vagy figyelmetlen volt és nem megfelelő dolgokat próbált telepíteni vagy bizonyos folyamatokat nem jól csinált/megszakított. nem tudom mennyire hozzáértő az ismerősöd, de pánik esetén inkább kérdezzen egyből itt és ne nyomkodjon összevissza mindent. ez csak tanács persze.
-
starr
őstag
válasz
Parampara #4728 üzenetére
Igen az. Mi flash tool a neve, nem is Mi flasher.
És innen kell a fastboot rom-ot letölteni.
A Mi flash toolban alul kell kiválasztani azt hiszem a flash_all.bat-ot.
A C:\-be kell kitömöríteni a letöltött romot, különben nem megy az istennek sem.
(Két óra volt mire erre rájöttem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Star Trek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged