- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
válasz
shifty! #15544 üzenetére
Örülök hogy jó lett, igen a kernel beállitásra gondoltam. Viszont van egy jó hírem, közben váltottam 8.1.0-ra(Los15.1) és eddig teljesen tökéletesen működik(tegnap éjszaka) Szóval üzenem a bug halmazt kiálltóknak, hogy qurvára mellé nyúltak, ez a rom tényleg jó.
Neked még nem tudom ajánlani mert nem tudom custom kernellel hogy viselkedne, de még Magiskot sem raktam fel, mert nincs mentésem és részletekbe menően van beállitva több órás munkával. Viszont köszönöm makoj20 fórumtársnak hogy egyből linkelte, és egyben mondom neki hogy programozható a hw gombok is.
az infra&gps idő hiányában még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Apple iPhone Air 256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB Kártyafüggetlen Zöld Színben 6 Hónap Jótállással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest