Hirdetés
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
retesz147
addikt
válasz
sipoczgabor #4866 üzenetére
talán pont ezzel magyarázható a hiba.....a teló sokat gondolkodika váltásnál...[link]
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz
sipoczgabor #4214 üzenetére
A felugró ablaknak semmi köze a chat fejhez.magában a messengeben van.igaz azt irtad hogy ott is nézted de ha nem lite verziót tettél fel lehetetlennek tartom hogy ne legyen benne
-
Tomek979
tag
válasz
Próbáltad a beállítások -> engedélyek-> egyéb engedélyek -> messenger -> felugró ablakos èrtesítèst? Update: látom lassú voltam és próbáltad...
[ Szerkesztve ]
-
shifty!
senior tag
válasz
MIUI csinál olyat, hogy letiltja az egymás feletti alkalmazás megjelenítést. Messenger saját engedélyeit meg kell nézni. A chat fejek meg autómatikusan engedélyezve vannak a messengerben, szóval fel kéne jönnie.
Nézd meg ezt: [link] -
Tomek979
tag
válasz
sipoczgabor #4212 üzenetére
Próbáltad leszedni majd ùjratelepíteni?
-
Tomek979
tag
válasz
sipoczgabor #4209 üzenetére
Nekem is ugyanez a verzió van fent és ki tudom kapcsolni a #4206 os hsz-om szerint.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz
sipoczgabor #4209 üzenetére
Nem használok frisset messengerből mert idegesít ez a történet dolog benne és nem lehet kikapcsolni, nem tudom annál hol van a chatfej funkció.
-
aelod
veterán
válasz
sipoczgabor #4207 üzenetére
Melyik verzió?
-
Tomek979
tag
válasz
sipoczgabor #4204 üzenetére
Messengert elindítod jobb oldalt felül a profilképre rányomsz majd legörgetsz ès ott is van.( Messenger lite-ban nincs chat fej funkció)
-
aelod
veterán
válasz
sipoczgabor #4204 üzenetére
Nekem a 90.0.0.14.70-es van fent és ott van chat fej. Rámész és feldobja az ugrás a beállításokhoz ráböksz és ott lesz, hogy alkalmazások más alkalmazások feletti megjelenítés engedélyezése.
-
aelod
veterán
válasz
sipoczgabor #4202 üzenetére
Mit értesz ezen? Chatfej funkció alapból be van állítva. Engem mondjuk veszettül idegesít az az első, hogy kinyomom.
-
aelod
veterán
válasz
sipoczgabor #3883 üzenetére
ROM. nem kötekedésképp
-
dugynok
senior tag
válasz
sipoczgabor #3877 üzenetére
Nàlam pl. semmi hiba hangfelvételnél, se szabadtéren, se bent. Múlthéten is az oroszlànparkba olyan faca oroszlànbőgéseket vettem fel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.