-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
válasz
sunavlys #23935 üzenetére
Néma vagy dnd mód kikapcsolásakor hangot ad a miui10 és ezt lehet kikapcsolni vele. Valamelyik verziónál jeleztem a fórumban, hogy jó lenne kiiktatni ezt a hangot, a következő hetiben ott volt a kapcsoló. Szerintem EU-only fejlesztés vagy a kínaiak is követik a xiaomi.eu fórumát
-
bunnyhu
senior tag
válasz
sunavlys #23715 üzenetére
Néhányat. Abból élek ugyanis.
Pont ezért tartom felháborítónak, hogy szar fércmunkát adnak ki a kezükből. De mondjuk ez a jellemző a mostani programozás színvonalra, "majd megpatch-eljük".
Nem az a bajom, hogy valami eldugott 1000-ből egy embernél előjövő hiba van. De baszki ha a wifi nem működik akkor miről beszélünk? Gyárok egy autót, ja bocs, nincs rajta fék meg a kormány se forgatja a kereket, de semmi gond, tesztelje csak a sok majom max megdöglik?! Én töltsem le, lakjam be, csesszek el vele órákat hogy kiderüljön, alap funkciók se mennek? Ha ez neked belefér, hát respect. Nekem nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest