- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! MIUI global 10 stabil + egy hiba. Ha a naptáron a +-ra bökök, akkor nem az aktuális dátumot adja ki, hanem 1970.01.01-et. Ha megnyitom akkor az aktuális dátum jön be. Másnál is így van?
-
nyikszi
őstag
válasz
Clander #25686 üzenetére
És mi volt a megoldás?
Kérdés: Hogy tudom megoldani, hogy a chrome-ban vagyok és kattintok egy linkre a PH-nál, akkor a beépített böngészőben nyitja meg, nem a chrome-ban. Valószínű alapértelmezetté tettem véletlen vagy nem tudom. Szóval hol tudom ezt megnézni és visszaállítani.
-
nyikszi
őstag
válasz
gyulaszu #25599 üzenetére
Nekem elfordul, bár saját program alatt nem néztem/emlékszem. Szokott is zavarni, hogy felveszem (mondjuk a Fiam youtube-ról zenét halgatott) és fordítva veszem a kezembe, mert ugye hirtelen nem lehet látni melyik az alja és a teteje, aztán nem találom a hangerő gombokat jobb felül, mert akkor bal alul vannak
-
nyikszi
őstag
válasz
bunnyhu #25490 üzenetére
Nem is tudom miért, talán mert tart az ember tőle, hogy feltörik a telefonját? Én is szoktam telefonon bankolni, nem biztos, hogy jó egy rootolt telefon erre.
Egyébként nekem a 10-es frissítésnél az a hiba jött elő, hogy a közelségérzékelő nem működött. Egy újraindítás megoldotta. Kopp-kopp-kopp.
#25533) maestro87: Fog működni a K&H app, de nem biztonságos.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Gmail wifin keresztül értesít, de amikor nem vagyok wifi közelében, hanem csak a mobilinternet van bekapcsolva, akkor nem jön meg az értesítés. Hol tudom beállítani, hogy mobilinternetnél is jelezze, ha jött levél?
-
nyikszi
őstag
válasz
an_zsa #20563 üzenetére
Nekem is jó frissítés után.
Kérdés, hogyan lehet megkerülni a sim kártyát ha nem tudom a pin kódját? Történt, hogy elutaztunk vidékre és elfogyott az adat a kártyáról, majd betettem az újat. Igen ám, csak nem tudtam a pin kódot
Az előfizetéses kártya az OK volt, de kérte a másodiknak is a pin kódját és persze nem jegyeztem fel. Átugrani meg nem tudtam, kénytelen voltam kivenni az adat kártyát. Persze úgy meg nem volt net, de csak a Fiam akart Pokémonozni útközben, annyira nem volt nagy probléma.
-
nyikszi
őstag
A legutóbbi (vagy azelőtti?) frissítésnél eltűntek a főképernyőn a telefon, üzenetek stb... alól a feliratok. Hogy varázsolhatom vissza? Ezen a képen még fent vannak.
-
nyikszi
őstag
válasz
Ratrak #12803 üzenetére
Egyetértek
Szívemből szóltál. Ugyan nem tudom melyik frissítést tetted fel, de nekem a MIUI 9 ment fel és azóta sajna tölthetem naponta. Azelőtt elég volt 2 naponta. Sajna nincs időm most foglalkozni vele. Majd megnézem a MIUIHU-t, ha az bírja a 2 napot, akkor az lesz. De csak jövőre már
A zene ABC-be rendezése engem is zavar. De hogy éjszaka 10%-ot merül repülőgép üzemmódban, az nonszensz. Eddig ez 1-2% volt.
Kérdés. Ha egy app-nak engedtem, hogy adatforgalmat használjon, de most már nem akarom, azt hol tudom letiltani?
-
nyikszi
őstag
válasz
Tschubi #4554 üzenetére
Új távirányító, TV és ott a márka kiválasztása. Én a tv felé tartottam, bekapcsoltam az onnal és megkérdezte a program, hogy érzekeli-e a tv? Igen és kész is volt, onnan használhattam. LG tv. Egy kórházban is működött
Az is LG tv volt.
MIfiok, pl ha ellopják, elveszíted a telefont megtalálhatod. Szinkronizálhatsz telefont.
Romot én se cserélnék, de jó lenne ha működne a magisk a globalon.
-
nyikszi
őstag
Aki a miui.hu romot feltette, megnézné hogy a magisken a safetynet az pipa vagy még mindig nem megoldott? Próbáltam már a 13.2-őt és a hozzá írt javítást, a 13.3-ast ugyanígy, de semmi. Valakinek van valami megoldása?
-
nyikszi
őstag
Valaki használja a magisket Pokémonnal? Vagy csak úgy, hogy safetynet mit ír ki? Nekem a ctsprofile false, így nem indul a pokemon. Fixet feltettem, de semmi.
-
nyikszi
őstag
válasz
Departed #2217 üzenetére
Én nem használom, egy ideig rajta volt az előző telefonomon, de aztán leszedtem, csak idegesít a sok app engem is
Egyébként tegnap egy kis Pokemon go volt, egy órát ment kb és 100%-ról 84%-ra ment le az akksi
Az LG G2-m olyan felére ennyi idő alatt simán lement volna már. Szóval nagyon meg vagyok elégedve az akkumulátor idejével.
Más: a programok ikonjait át lehet helyezni? Mert letöröltem két programot és ott virít az üres helyük
EU romot honnan tudok letölteni, tegnap kerestem, de 4-es és 4a-t találtam, 4x-t viszont nem. Itt kerestem: [link]
-
nyikszi
őstag
válasz
Departed #2215 üzenetére
Van olyan ami figyeli és be is tudod állítani, mikor csipogjon, amikor eléri a bizonyos töltöttséget az akkumulátor. Sok helyen sok gyártó leírta, hogy 80% körüli feltöltöttség jó az akkumulátornak. Én a tableten vettem észre, hogy nagyon hamar lemerül új korához képest.
-
nyikszi
őstag
Vince írta nemrég a különbséget:
-
nyikszi
őstag
válasz
Bander78 #1770 üzenetére
Szia! Én pénteken vettem meg. Ma is volt benne navigáció, Pokémon, egy kis telefon. Tökéletes, gyors, pontos, alig merül, eddig csak pozitívan tudok nyilatkozni a készülékről. Amitől tartottam, hogy a wifit itthon ez is eldobálja 2,4 GHz-en majd, mert az LG g2 és a tabletek sajna csak 5 GHz-en stabil, valamiért 2,4-en eldobálja. Egy kicsit betettem a 4x-en az előbb és nem szakadt meg egyszer sem a net. Lassabbnak lassabb, de nem szedek le vele több gigányi cuccot
A fényképező része nekem elmegy kategória, de én soha nem vártam el egy telefontól, hogy kiváló képeket készítsen, arra ott a DSLR. Arra jó, ha nincs más...
Ami problema, hogy a Hélium backupot még mindig nem sikerült életre keltenem. Olvastam fórumokon, hogy többeknek probléma. Ja, nálam a kései csengésre nem panaszkodtak még. -
-
nyikszi
őstag
Én is szemezek ezzel a telefonnal, bár inkább a prime-ot vennem, ha lenne boltban. A kérdésem, hogy ezután a zárás után a Pokémon go megy? Kipróbálnád? És még a Viber érdekelne, bár az nem létkérdés, de a Pokémon nélkül a Kisfiam nem létezne
Azt mondta, akkor maradjon a jelenlegi
És nem idegesítés miatt, de láttátok, hogy 39000 már a smartshop-nál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged