-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
Nekem is Crdroid 7.25 van most. De már ajánlotta a frissítést 7.28-ra.
-
Repsol600
addikt
válasz
Balikaa #31273 üzenetére
Ha van TWRP az jó, letöltesz egy frissebb romot amelyik tetszik, én ezt használtam, csak régebbi verziót, nem volt gondom vele. Ehhez kell a rendszernek megfelelő gapps [link]
Ez egy stock droid kinézetű cucc nem olyan lesz mint Miui-val.
Adat az elveszik, Én Titanium Backupot használtam mentésre.
Felmásolod a letöltött romot sd kártyára, belépsz a Twrp-be, kiválasztod a wipe/advanced wipe itt dalvik,cache,system,data legyen kijelölve és mehet a csúszka. Visszalépsz, Install, kiválasztod az sd-kártyát és ott kell lennie a zip fájlnak (a rendszer) amit letöltöttél, ezt kipipálod és megint jöhet a csúszka. Ez után mehet fel a gapps. Ez után használatra kész is a rendszer.
Én még csinálnék egy full mentést sd-kártyára a jelenlegi Miui rendszerről. Ha valamit nem jól írtam javítsatok ki, nem ma csináltam már. -
Repsol600
addikt
Sziasztok
CrDroid A11 vagy A12 gyengébb üzemidőben mint egy gyári Miui 7.1.2? -
Repsol600
addikt
Hali.
Nincs valakinek fekete ujjlenyomat olvasója a telóhoz? -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Ha lenne valakinek használt, már kicserélt akkuja ami még nem púposodik, az dobjon egy pm-et.
Tudom van olcsón új hozzá, de egy lestrapált példány lenne átalakítva "4g routernek" és csak töltőről lenne használva. -
Repsol600
addikt
Frissen telepítve sem működik. Már a legelején mikor beállítom a képernyőzárat és kéri a lenyomatot ráteszem az ujjam és semmit nem érzékel.
siddis Pixel 10 (Plus edition) 2020/04/19
-
Repsol600
addikt
Nálam a Pixel rom nem ismeri fel az ujjlenyomat olvasót, mit ronthattam el?
-
Repsol600
addikt
-
Repsol600
addikt
Nálam meg nem megy az ujjlenyomat olvasó se Pixelen se Havocon.
-
Repsol600
addikt
Miuihu 11-en működik valakinek a gcam? Nálam nem.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Feldobtam a LOS 14.1 (20200508) romot, használja ezt valaki?Gcam kellene, mert amit próbáltam egyik sem megy.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Bootloadert szeretnék nyitni egy 4x-en, be is van állítva a mi fiók, de amikor rámegyek a fiók és készülék hozzáadására 20091-es hibakódot dob.
Ilyenkor mit lehet tenni? Sok mindent próbáltam már (több sim, fiók leválasztás) de nem sikerül. -
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Pixelexperience 10 romot használ valaki? Van Plus Edition is, ez miben jobb? -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki adni egy Orangefox-os EFS mentést amiben működik a VoLTE?
Feltettem a Pie Miui-t és az Orangefox nem állítja vissza a TWRP mentést, vagy a mentésem nem lett jó. -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Le szeretném cserélni a Clarity kernelt valami másikra, melyik ajánlott aminek jó az akkuideje is? Miuihu 10 van fent. (7.1.2) -
Repsol600
addikt
válasz
Lackooo84 #27524 üzenetére
Sikerült, de Miuihu 10 ről vissza kellett tennem egy 9-es backupot, itt sikerült elsőre megcsinálni, aztán vissza a 10 + 9-es EFS mentés, de nem működik, lte-ről visszavált 2g-re ha hívok vele, és a VoWifi sem működik. Nem tudom mi lehet.
Így néz most ki elvileg mennie kellene. [kép]y -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Milyenek az új MIUIHU romok? Nekem még 8.3.15 van fent.
-
Repsol600
addikt
Feltettem a Gcam-ot, de (HDR kikapcsolva) sötétben amikor vakuzni kellene nem villant, úgyhogy csak egy nagy feketeséget fényképezek.
HDR-nél van fény, de akkor sem villant úgy mint a miui kamera. Lehet állítani valahol? Arthur féle van fent, de próbáltam másikat azzal is ugyan ilyen.
-
Repsol600
addikt
Felpakoltam a DotOs-t de nem indul el, csak pörögnek a színes pöttyök, utána ujraindúl és bejön a TWRP.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Melyik custom rom (+kernel?) ajálnott a telóra? Miuihu volt fent ez helyett szeretnék kipróbálni valamit.
7es vagy 8-as droid is lehet. -
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Hova kell másolni, hogy felismerje a .zip fájlokat telón belül Twrp-ben? Csak sd-ről vagy otg pendrive-ról tudok telepíteni. -
Repsol600
addikt
Csináltam egy factory resetet, visszatettem az előző mentést, de full gyári állapotba állt vissza.
Mi lehet a gond? Nem akarom újra belakni.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Miuihu-ra fel lehet tenni a Clarity kernelt?
-
Repsol600
addikt
Az infrát nem lehet valahogy tanítani ? Digis beltérihez kellene (Kaon hd1000)
-
Repsol600
addikt
válasz
Black_Raven #11873 üzenetére
Greenify, Xposed.
-
Repsol600
addikt
válasz
Black_Raven #11867 üzenetére
Telepítette alapból a Magisk-et.
Xposed van ehez a romhoz? -
Repsol600
addikt
Feltettem a legújabb miuihu-t
Nyomtam előtte wipe-t, de mikor betöltött minden meg volt. Most nyomjak egy gyári visszaállítást vagy nem szükséges? Root hozzáférést hol találom? -
Repsol600
addikt
Sziasztok!
A 2 rom közül melyik a jobb?
Resurrection Remix 5.8.5
MIUIHU 7.11.16
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest