Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Szerintem nem nagyon.
A xiaominál is sikerült átvenni az apple tempót..
Lásd az idevágó video-t.
-
csakb
őstag
válasz
üzenetére
És tényleg!

Én a gyári vackokból már kb. csak a tárcsázót használom, de lehet, hogy azt is le fogom cserélni.Alternatívának tudom ajánlani a norvég yr.no-t, ha nem baj, hogy nincs magyarítása. Jópár éve használom, a modelljük baromi pontos Európára, 1-2 napra előre, az appjuk pedig teljesen ingyenes, és reklámmentes.
-
vince
őstag
válasz
üzenetére
Én vettem rá egy matt fóliát, na az rettenetes volt. Ha találsz jót, oszd meg a tapasztalataidat róla.
Vettem azóta sima fényes fóliát (5 darab volt a csomagban), az nem volt rossz, de megsérült, levettem, azóta fólia nélkül használom, pedig van itthon 5-féle üveg és fólia, köztük hydrogel, de egyelőre elvagyok nélkülük
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest