- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Amit a teszt májusban írt a hardverről, az nem változott, ha az egyes alkatrészeket más szállítja, a funkció maradt.
A tesztben benne van "a friss és gyakran frissülő MIUI 8.2.1.0 globális változata".
Ez változik, a mi szerencsénkre.
Mit kellene frissíteni visszamenőleg egy májusi tesztben, ami az akkori mobilról ír véleményt?
-
Black_Raven
veterán
Leirtam mindent gyalul. Semmi előnye, csak van egy tök jól működő miui9 és android 7.1.2 legfrissebb rendszered, új 7-es funkciókkal, szemben a picit unstabil miui8 6.0.1-el.
vince: szerinted fájlkezelőben annyira összekeverhető a Belső tárhely és az SDkártya? Már csak a mappa struktúráról is lehet látni, főleg hogy 30apk van körülötte, Xposed installerrel, Systemless root stb. Szóval nem, nem kevertem össze.
-
Black_Raven
veterán
-
Zoleee83
addikt
-
zamar
csendes tag
Sajnos eustockon csak fekete van, nekem pedig arany színű kellene. Pontosan nem nekem de ez most mindegy.
Itt lehet kapni arany színűt viszont azt írják nincs benne magyar nyelv. Ha ez valóban így van lehetséges magyar nyelvet is tartalmazó romot rátenni? Írtam egyébként nekik és tényleg nincs benne, tehát nem elírás viszont 2 év teljes körű garanciát vállalnak rá ami elég csábító. Ezen kívül 2500Ft a szállítás viszont ennyiért ha bármi gond van vele a két év alatt költségmentesen elviszi a futár és vissza is hozza.
Szerk.: Valaki rendelt már innen? Elég jó áron van és EU raktárból jön. Itt sem egyértelmű a verzió, ahogy az sem hogy tud e B20-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OTP Bank topic
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Van, hogy megjelölik a MIUI-sok, hogy ezzel foglalkozni kell és akkor meg fogják csinálni.