Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsiska15
tag
Köszönöm a gyors választ!
Banki appot nem használok telón, max. az ilyen vásárlás-megerősítő cuccok jönnek oda ugye.
Igazából az egész telefonhasználatom minimális - ami miatt az egész előjött, az a Telekom alkalmazás volt, ami nem hajlandó már frissülni ezen az Android verzión, az pedig azért hasznos.
Szóval a linkelt oldalon gondolom a legutóbbi verziót érdemes letölteni, ill. akkor ha követem az installation guide-ot, akkor elvileg rendben lesz és frissül az Android? Bár elég bonyolultnak tűnik a dolog, több problémás résszel... van visszalépési/visszaállítási lehetőség ha valami balul sülne el? -
-
gabo89
senior tag
cdDroidon hol látod a firmware verziót? A Buildszám alatt mást ír / nem írja.
Egyébként feltettem a gyári friss romot, és utána a crDroid-ot. Opengapps telepítésénél folyton 70-es error kódot adott ki az Orangefox, pico méret felett... Nem is értem. Illetve tegnap a Havoc gapps csomagját engedte, ami viszont kb. 700 MB. -
gelbelex
őstag
Összefügghet azzal is, hogy MindTheGApps-ről áttértek OpenGApps-ra.
Az előbbivel telepítettem még a 7.3-at, nekem valahogy még a 7.9 is felment a saját updater-rel, de a 7.10 után már boot-kor "System UI stopped" (egy rakás más alkotórésszel egyetemben)... Még jó, hogy az OrangeFox elindult.
Recovery-ben Mtgapps újraflashelve ugyanez.
Recovery-ben 7.10 és Mtgapps újraflashelve (dirty) ugyanez.
Recovery-ben vissza 7.9 és Mtgapps dirty-flash végül megoldotta, működik.És akkor a kérdés:
A 7.10-hez hozzáflashelhető az opengapps dirty-flash-ként adatvesztés nélkül, vagy mindenképp backup-cleanflash-restore kellene? -
Marcsello31
őstag
Èrtem. Akkor szerencsèm van azzal legalább, hogy van rajt jól használható Android.Tehát meg kelllene próbálnom takarítani, vagy új kábellel megnézni, ha a telefon aljzat hibás, az cserélhető valahogy? Teljesen jó így is a gèp, de mèg profibb lehetne egy android10el. Köszönöm a tippeket! Utána nèzek, ha mákom van, akkor csak ennyi,l.cserèlni esetleg az ajzatot nem lehet? Ha hülyesèget írtam akkor bocsi :). De lehet jobban járok ha elviszem szervóba. A telefon èrzèkeli a pcre való csatlakozást, de csak mint töltès, hiába váltok az adat módoknál telefonnál a pc ugyanúgy ismeretlen hardvert ír. De a telefon èrzi csak nem úgy ahogy kellene. A választ előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Planck
csendes tag
Én nem láttam VoLTE-re vonatkozó beállítást a menürendszeren belül. Létezik a *#*#VOLTE#*#* amivel ki- és be lehet kapcsolni VoLTE carrier check-et. Ez alapértelmezetten be volt kapcsolva. Illetve az info oldalon van egy "VoLTE-jelző" kapcsoló, annak állítása sem okoz változást.
[ Szerkesztve ]
-
Planck
csendes tag
Nem feltétlenül gondolom, hogy ez szolgáltatói hiba lenne. Elvileg ez a telefon tudja a VoLTE-t, de úgy tűnik gyakorlatilag nem igazán. Viszont, ha esetleg a környéken hálózatot fejlesztett a Telekom, akkor előjöhetett a probléma. De igazából csak találgatok. Az indiai jio szolgáltatóhoz találtam beállításokat, amik elvileg orvosolják ezt a problémát (MIUI 10-en), de ugye én nem Indiában vagyok és MIUI 11 van a készüléken.
A hívásmegszakadás 1 - 30 másodperc alatt általában bekövetkezik, és nem a rossz térerő miatt. Továbbá egy pillanatra teljesen leszakad a hálózatról, nem csak a hívás szakad meg. Az a sejtésem, a dolog akkor következik be, amikor átállna VoLTE protokollra, csakhogy az valamiért nem működik a telefonon. -
-
bb71
őstag
Eddigi legjobb ROM. Szigorúan a szerző általi OrangeFox-ot ajánlom hozzá.
Mivel beta, van egy két érdekesség, pl. a Mobilhálózat konkréten kiszürkített, nem lehet rábökni, hogy belépj a menűjébe. De, ha bekapcsolom a lehúzós menűből az adatkapcsolatot, akkor alá bökve be lehet lépni a beállításokba.
bobalazsnál nem megy a dual sim funkció... -
csferke
senior tag
Kapcsold be a telefonon a naptár beállításaiban azokat amiket látni akarsz.
Naptár/3 pötty/Beállítások/Naptárfiókok
Itt be van kapcsolva a Helyi naptár, a saját Gmail fiókom, Ünnepnapok Magyarország
Viszont a naptárban csak az jelenik meg amely adat direkt a telefonba van beírva. -
Mercutio_
félisten
Ezek közül mi az ami a tapasztalatok szerint azért jó ha nincs letiltva? (vagy simám visszakapcsolható?)
List of apps disabled :
-> GetApps
-> Mi Service
-> Mi Music
-> Mi-Games
-> MSA Global
-> Yellow Pages
-> Clean Master
-> Mi-Pay Services
-> Cloud Service
-> Bug Report
-> SimACT Service
-> Google Search
-> Cloud Backup
-> Facebook Service
-> Weather
-> Talkback
-> Mi-Pay
-> Mi-Browser
-> Mi-Recyle
-> Google Music
-> Mi-Drop
-> Mi Video
-> Mi-Downloads
-> Google Movies -
siddis
őstag
Jó az a cucc szerintem is..
Hanem tölthető a RevengeOS 4.0 Android 11-el a bátraknak... -
siddis
őstag
Tessék, zsír új Rockstar V9 Treble 4.9.232 for Android 10 (csak treble!)
💥 Based on 4.9 sources
💥 We only support Treble from now onwards
💥 Using latest AnyKernel 3
💥 FP improvements
💥 GPU OC to 600Mhz and UC to 160Mhz
💥 CPU OC of Big cores to 1.47Ghz and little cores to 1.2Ghz
💥 CPU boosting drivers for ensuring smoothness
💥 Improved charging rates
💥 Inbuilt boeffela wakelock blocker
💥 Ability to enable and disable Fsync
💥 Compiled with latest Proton Clang
💥 Some other miscellaneous stuff[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
Nalam mg tuti volt tobb, amikor feltettem a telefonra a Quick charge Mod-ot. Volt Magisk modulja is. Mar nem tudom visszakovetni, mert idokozben Note 8=ra csereltem. De az biztos, hogy nem sokkal volt tobb mint egy ora a full toltes.
Kijelzes is mas volt, mint a szabvany toltesnel. -
snyper990
őstag
Valószínűleg hülyeséget kérdezek, de nem lehet, hogy rootérzékelési gondja van? Bár nem tudom, miért befolyásolná, de engem a Telekom app szívatott egy darabig. LOS-ra azt írta, hogy rootolt, pedig nem volt az, de nem indult el. Magisk root, aztán Magisk Hide és settings-ben Hide Magisk Manager oldotta meg. Tudom, közel sem hasonló probléma, de talán egy próbát megérne. Vagy ha valami log-ot ki lehetne belőle valahogy nyerni, akkor ki lehetne deríteni, hogy mitől száll el
-
siddis
őstag
-
siddis
őstag
Hát majd ha sok időm lesz, (meg valami értelmes kocsim) akkor kipróbálom full Gapps-al illetve root nélkül, bár ha jogosultság akkor lehet hogy a /etc/security-ben lévő fájlokkal van valami baja, vagy a selinux-al, egyelőre holnap biztonsági ajtóban kell cserélnem zárat és elég nagy meló.. pláne ásás után lesz nagy meló..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.