- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
siddis
őstag
Nagyjából..
A kernel-ekkel tudsz érdemben játszadozni, vagy root-joggal kiirtod a fölösleges app-okat -lecseréled az általad használtakra- aztán kábé ennyi.
Mondjuk a két utolsó Rssurrection nagyon szépen megy, meg ez a Lineage is fenn van már, azt hittem van benne valami spéci kernel -mint az RR 20180701 Treble-ben a Yellow Jaguar- de sajna semmi extra.. -
Black_Raven
veterán
Hogyne, tudom. A miui mindent tud.
Viccet félretéve, nekem ez nagyon jó, mert második nap estére mindig lemerült idáig. Azonkívűl amennyit flasheltem, csak fw baseband 3×cseréltem, magisk root és több modul flash/próba, vagy 5 Gcam próba, meg a t..köm tudja már, szóval 3.nap estig még soha semmi nem bírta, főleg ennyi baxtatással úgy hogy a 10sot meglegyen.Tehát elégedett vagyok. És még a miui miatt sem kapok infarktust.
Tiszta nyugdíj..Király ez a brazil gyerek, le a kalappal előtte.
-
Black_Raven
veterán
Na látod, nem fájt.
ha a mentésedet visszarakod akkor visszakapod úgyis.
akkor már csak használni kell.[kép]
makoj20: Tisztelt kolléga! Nekem a másik AEX van fent, és olyan elégedett vagyok, hogy nem áll módomban a konkurencia termékét kipróbálni.
de ha a kérésedet teljesíti a dev, igérem felrakom.
-
Black_Raven
veterán
Hahaha, így jár az aki titkositva hagyja a telefonját.
tudod a megoldást, de mindened ugrik vele.
ezzel mindenki szív, ha felrakja a TWRP-t és elmeri hagyni a gyári romot. Amúgy TWRPben láthatod mert ott a szemed előtt titkositja ha olvasod hogy mit csinál éppen.
makoj20: Te egy mágus vagy, de lehet hogy unatkozol.
nekem ennyi időm nincs..
-
Gerasz
aktív tag
1. A custom rom nálam hibamentesen működött.
2. Amikor megvásároltam, nem tudtam, hogy a fél évvel később megjelenő frissítés miatt négy órára fog csökkenni a kijelzőidő.
3. Szó sem volt custom rom telepítéséről.Utólag Okos Kapitány szerepéhez sem rendelkezni kellő pallérozottsággal, hát...
-
G@ben
addikt
Ez érdekes, mert ott a MI-fiók mögül már kivettem egyszer a pipát, de akkor is megjelenítette. Most újra engedélyeztem, aztán lekapcsoltam, csináltam egy próbát és csak a google naptárat használta. Majd újraindítom, és kipróbálom újra.
Viszont a gps folyamatosan eldobja a jelet. Ezen hogy tudok segíteni? Használhatatlan a túraprogram meg Waze. -
-
orso0355
őstag
A repcsiüzemmódos "marhaság" nálam azért fontos, mert a telefon ott van mellettem éjszaka is, közel, és nem szeretnék se mobil, se wifi, se egyéb dolgokat a fejem körül éjszaka
a felhasználói szokások eltérőek, ki hogy - de az tuti, hogy nem FELEANNYI ideig bírja meg ilyenek, ott valami nagyon másnak kell lennie, nem csak annyi, hogy na, MIUI9.
-
Black_Raven
veterán
Bocsánat, hülyeséget írtam sok krimit nézek. Szóval véletlenül nyomta a hangerő le gombot is bekapcsolásnál. Egyszer velem is előfordult amikor nem újjheggyel, hanem a mutató újjam bal oldalával nyomtam be a bekapcs gombot, simán elértem a hangerő le gombot is. Persze nekem is fastbootba ment, még meg is lepődtem. Azóta rendesen nyomom én is.
-
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
És az neked nem elég? Nem azért váltottam mert jobbat akartam, hanem mert elegem lett a sok xar kínai tilthatatlan, törölhetlen, hátam közepére se kivánt miuis gyári appokból, meg az idióta össze-vissza beállitásokból, és akkor nem beszéltünk bugokról. Látod ettől a sok baromságtól kímélem magam. És most van egy jó kis telóm hozzáillő rendesen működő rendszerrel. Azonkívűl azt is elmondhatom hogy utálom a miuit, de a 4x jó. Soha többet miui, szerencse hogy válogathatok bőven a romok között. Hitetlen akkor lennék ha miuin maradtam volna
-
privatposta
tag
ez alatt mit értesz?
Egy telefont fotózzak le amint egy pc csatlakoztatását mutatja a kijelzőjén?
Ennyit látok csak.
Gyári rendszer gyári minden, és nem tudok egy gyári resetet nyomni rá. Nincs twrp semmi.
Most a MIUIHU tool-al próbálkozom, de az sem csinálja meg a pin törlést... -
shifty!
senior tag
Ha csupasz androidot akarsz, akkor Paranoid Android
Teszteltem, a héten ezt használtam: stabil, nincsenek random összeomlások, téterő-wifi-bt stabil, jól fogja a jelet, teljesítmény pöpec, az aksi idle-ben sokat fogyaszt, átlag másfél nap használat és felhasználástól függően 4.5 - 6 óra SOT ment vele, de az idle sok volt mint mondtam, emiatt most váltottam: crDroid-ra - XDA-n ezt írják a legjobb aksiidős customnak, nem vegytiszta android (sztem LOS alapú), eddig jó, ma tettem fel. Gyors mint a vihar, jól testreszabható, töltőn van ezért az aksiról még nem tudok nyilatkozni, majd 2-3 nap múlva.
-
Dr.NX
addikt
Nem mijúájos ROM-nak a Resurrection Remix-et ajánlom kipróbálni,ez LineageOS (ex-Cyanogenmod) alapú.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest