- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
Jó kitartóak vagytok néhányan a custom romokkal...
Aki maradni akar a Miui-n nagyon tudom ajánlani amit említettem régebben mi-globe.com rom(9.5.20)-ját, semmi gond nincs vele, nem kell mókolni kapott egy Adaway 3.3-at, meg egy denoise-t a camera és hibátlanul üzemel napom óta. -
gps76
őstag
Pár napi használat után azt mondom megérte lecserélni a gyári romot a mi-globe.com romjára, semmi gond nincs vele, gordülékeny, akkuidő is jó, cpu ütemezése is állítható, statusbar bármikor testreszabható, stb, meg sok apróság változik a 9.5 Miuinál. Direkt nem piszkáltam bele a ram-, akkukezelésbe és multitaskban is kiemelkedő a gyárihoz képest,pedig több szabad ramot ír.
-
gps76
őstag
17000 fórum felhasználó van a jobb felső sarokban.
A gyári stabil romra engedtem rá, a Redwolf írta hogy jelszóvédett a data partíció, és nem is formázta le. Ez mi lenne? Újraindítás után ott van a belakott telefonom, csak a Globe 9.2.5.0-val, de gubancot még nem csinált eddig.ReFleXx: Ez nem az a szilikoncumihoz hasonló anyagú fólia amit vizesen,szappanosan kell feltenni? Mert s6-on volt nekem, de nagyon tapad a felülete, nem jött be.
-
gps76
őstag
MI-Globe ROM 9.5.2.0-at használja valaki? Mert én felraktam Redwolf-al és eddig nagyon jónak tűnik.
Obyboy: Mikor megjön összerakás előtt azért nagyítóval nézd át az egészet.
-
gps76
őstag
válasz
Dwatti #10181 üzenetére
Nekem BOE paneles van rendeltem 3 üveget is(olyat ami a kijelzőig ér csak) , kollégámén(nem tudom milyen kijelzős, nem néztem) felfekszik a szélén is, felraktam az enyémre is, de minden oldalon kb.2 mm-re nem fekszik fel, mintha itt már görbülne a telefon üvege, le is vettem róla.
-
gps76
őstag
Innen raktad fel a camera mod-ot?
Mert én innen a dev MIUI9-eshez valót, Open Camerával jól működik.
Arra tud valaki megoldást, hogy egy alanyt fényképezve ne a háttérre fókuszáljon? Pedig a négyzet az ember arcát követi, de utólagos fókusznál se oda élesít, 10 képből 5-öt elront. -
gps76
őstag
Felőlem is mindenki úgy tölti telefonját, ahogy akarja, de pl. a IBM/Lenovo Thinkpad szériájának van egy akkukezelő programja egyértelműen le van írva a menüjében hogy mi haszna van a töltöttség mértékének az akku élettartamához, de ezt is biztos csak kitaláltuk a fórumtárssal, a Lenovonál meg birkák vannak, unalomból csinálnak ilyen szoftvereket, a több százezres gépeikhez. Mondjuk érdekes, jópár T400 még az eredeti 6-7 éves akkujával üzemel. (Amúgy Samsungék már 4.35 V-nál járnak, nem is 4.2-nél)
-
gps76
őstag
Az akkus témához szólva fizikus írta, hogy azért érdemes kb.20-80% között használni a lithium akkukat, mert 4 V fölött az akku amúgy is
bekövetkező elhasználódása felgyorsul.
A kijelző fölött tényleg gorilla glass vagy hasonló van, mert az enyém eltört és a törésvonalon picit íves az üveg széle, máshogy tórt mint egy sima üveg. Ami nálunk karcolódik az az obleophotic ujjlenyomattaszító bevonat. -
gps76
őstag
válasz
Viktor0610 #6092 üzenetére
Nekem régebben volt új telefonnal ilyesmi és fókuszálás közben erőteljesebben a tenyerembe csaptam párszor többször a telefont és jó lett.(makrózásnál kifelé jön a lencse)
-
gps76
őstag
Aki felrakta legutolsó stabil rom-ot és át akar állni developerre csak letölti a legutolsó 22-es végű dev romot és ráengedi.
Aki kijelzőt akar még rendelni ossza már meg az infóját Ő mit nézett ki, honnan, stb. -
gps76
őstag
válasz
Attipapa #5971 üzenetére
Én is ezen gondolkozok ráengedjem-e a 7.6.8-ot.
Ha zárt a bootloaderem Miflash-el tudok még szórakozni?
Amúgy a bootloader nyitási kérelem eredménye mennyi idő alatt szokott megjönni? (csütörtökön kértem)AMDFan: Pont tegnap nézegettem kijelzőket, de barátom javaslatára csak kerettel együtt érdemes nem sokkal drágább, sok kínlódástól ment meg. Néztem az Ali-n 23 $ körül van, az ebay-en meg 26 € körül Franciából. Csak kérdés a minőség, mert írnak mindenfélét az értékelésekben...
-
gps76
őstag
válasz
Black_Raven #5941 üzenetére
Ez a hang lejátszás gond nekem elég nagy bug.
Akkor most már nem kell az első dev rom, hogy ne legyen bootloop a fő verziók miatt, hanem mehet rá az utolsó dev erre a stabilra? -
gps76
őstag
Ugyanilyen. Ráadásul két emailnél nem volt értesítő hang csak felvillant a kijelző, eddig nem csinálta, ráadásul saját fájl értesítő hangnál volt olyan hogy csak a végét játszotta lemaradt az eleje.
Ez a tegnapi 20-as romot vissza lehet varázsolni valahogy? Vagyis a 10-est, mert az elérhető, ota-n frissül a 20-as, vagy nem tudom azt már lehet fel se ajánlja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest