Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Dwatti #10181 üzenetére
Nekem BOE paneles van rendeltem 3 üveget is(olyat ami a kijelzőig ér csak) , kollégámén(nem tudom milyen kijelzős, nem néztem) felfekszik a szélén is, felraktam az enyémre is, de minden oldalon kb.2 mm-re nem fekszik fel, mintha itt már görbülne a telefon üvege, le is vettem róla.
-
Örni
senior tag
válasz
UNauthorized #10178 üzenetére
Rakd fel a 8.5.4.0-át, jobb lett a hang, de régebben írtam is!
-
orso0355
őstag
válasz
Először szerintem frissítsd 8.5.4-re :-)
Starr, nincs behorpadva semmi, mondjuk csodálkoznék is, miután zsebben hordom, szilikon ÉS bebújtatós tokban ;-)
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Nekem már két helyen is be van horpadva a pléh hátlap. Nektek nem?
-
Dr.NX
addikt
Kíváncsi leszek, ha kijön a kernel source, hány nap alatt fogja egy lelkes kínai/indiai amatőr developer megpatkolni az elszabott ledet.
Úgy tippre kettő napot mondanék. -
sharp007
tag
válasz
Dwatti #10175 üzenetére
Nekem IMAK koppintás van. Teljesen jól illeszkedik. Nem mozdult még el.
Amit a többi értékelésnél is leírtak, hogy a hosszanti széleinél nem, vagy nem megfelelően tapad, ezért por bejuthat az üveg alá. Nekem is van alatta 1-2 pötty, de csak sötét kijelzőnél látszik. Engem nem zavar.
Innen van.
(EBBG). -
mpo
veterán
válasz
UNauthorized #10183 üzenetére
November közepén jön a MIUI 9, addig várhatsz.
-
kidnou
őstag
válasz
Ez a kötelező sablon szöveg. A gyártó felhivja a figyelmed, hogy ha mélyen belenyúlsz a rendszerbe tégla lehet a teló, és könnyebb feltörni.
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
válasz
4 éve van miuim, 4 éve rootolva. soha, semmi gondom nem volt vele...
a BIOS frissítés is veszélyes, pont annyira, mint a gyaloglás. Bármikor becsapódhat egy üstökös és agyonüthet...
na jó. ez túlzás volt, de semmi gond nincs a bl nyitással és rootolással, sőt! ha tudnád, hány reklámot látsz, amíg én egyetlen egyet sem -
sharp007
tag
válasz
Hol látod, hogy unlockolni (rootolni) kellene a készüléket?
-
UNauthorized
csendes tag
Mielőtt továbbmegyünk az tisztázzuk,hogy nem értek a telók mókolásához, full analfabéta vagyok, tehát kénytelen vagyok mindent elhinni
Erre gondoltam:1. By unlocking the device you agree that this may bring changes to some parts of the system. These changes may damage the device;
2. After the device is unlocked, it becomes less secure and more vulnerable to malware attacks, which may lead to the disclosure and loss of your private data;
3. Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available;
4. After the device is unlocked, some features will be changed. Thus, you might no longer be able to receive regular updates and enjoy newest features of MIUI;
The risks stated above do not fully cover changes which may be brought about by Mi Unlock. Please think twice if you are not familiar with ROM flashing.
-
kidnou
őstag
válasz
Milyen hátrányok?
-
Dr.NX
addikt
válasz
"unlockolni kell a telót aminek vannak hátrányai"
Mire gondolsz hátrány alatt? Szerintem ez tévedés. -
UNauthorized
csendes tag
Sziasztok!
A video felvétel hangminőségével lehet valamit kezdeni? Borzasztó még FHD-ban is.
Ezt a megoldást találtam ,de ehhez unlockolni kell a telót aminek vannak hátrányai.
http://en.miui.com/thread-717275-1-1.htmlMIUI Global 8.5.2.0 van a telón.
-
C0d3r
addikt
válasz
gabo9201 #10173 üzenetére
Ez a legolcsóbb típus, nem véletlen, hiszen levegős marad a széle. Mellé vagy adnak valami gélt vagy külön rendelni kell. Próbáltam ahogy már írtam, semmirevaló. Egyik oldalán bekentem nagy nehezen, elsimítottam eddig oké. Másik oldal ugyanez, simogatás után elkezdett felválni a másik oldalán -> instant kukázás. Meg egyébként se ment tökéletesen, maradtak benne csíkok. Persze lehet, hogy én vagyok ehhez túlságosan böte.
-
C0d3r
addikt
Ma érkezett meg ez az üvegfóliám, kb. ő a 4. a sorban, mondjuk ebből egy az a folyékony takonnyal pepecselős darab, amit inkább nem is számolnék, mert annyira gyalázatosan semmirevaló.
Erre tudom azt mondani hogy igen, ezzel már el tudom képzelni a mindennapjaimat. Bár még nem nyomkodtam sokat, de egy kis tesztelgetés után érezhetően nem romlott az érzékenység, menügombokat se kell ötször megérinteni hogy történjen valami, nem nyílnak-záródnak be random az alkalmazások, összességében véve meg vagyok vele elégedve.
Alul-felül tapadós, egyszer kellett visszaszednem, de úgy tapadt rá azokon a részeken, hogy azt hittem sikerül kettétörni. Nem sikerült. Ebből kifolyólag (remélem) nem fog önálló életre kelni és elcsúszkálni, mint korábban általatok tapasztalt néhány típus.
Részemről ajánlott vétel, remélem másnak is be fog jönni.[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
na ez fura... sztem nem rgb.
ezt pedig abból gondolom, hogy ha lilát tud, akkor ahhoz vagy lila led kell, vagy a kék és piros világít egyszerre. -> kéket és pirosat is kell tudnia, (pirosat nem írtad, hogy tudja) vagy lilát magában tudja (ez nem rgb)
én azt mondom, inkább lehet, hogy egy 4 színű led van benne, mint rgb - már ha az általad írt leírás igazaelod nincs kizárva, hogy root jogosultság sem árt. - bocsi, elég régen próbáltam ilyet, nem emlékszem pontosan...
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz
Lordus #10163 üzenetére
Rgb led van benne, de a drivere hibás. A komponensek nem tudnak önállóan üzemelni, ezért nincs a három alapszín. Korábban többen próbálkoztak led alkalmazásokkal, sikertelenül.
Jelenleg sárga, cián, lila és természetesen a fehér működik. Van még a választható lehetőségek között piros, zöld és kék, de ezek mellett mindig megy egy másik szín is.[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
LED:
gyerekek, a telefonokban különböző ledek vannak. némelyik 1, némelyik 7 színű.
Namost a MIUI általában ezt nem különbözteti meg, tehát lehet, hogy be tudsz állítani 7 színt, de csak 1-2-3 vagy 4-et tud megjeleníteni.
Ilyen volt anno a Jiayu, abban 4 színű led volt, miui futott rajta és persze hiába állítgattuk lilára, akkor is pirosan/zölden villogott. Ez nem hardver vagy forrasztás hiba, hanem szoftveres "bug"Tehát fel kell rakni egy led progit és letesztelni, hogy hány színű a led. hiába lesz majd benne a frissebb miuiban a 7 választható szín, ha ez a telefon nem tud csak 3 színt...
A Mi2S-em mind a 7-et tudta. Ez sztem nem fog tudni 7 színt... egyelőre még csak a "szürkét" láttam - mást nem, igaz nem is teszteltem. de nekem eddig csak ez villogott/világított.
-
kidnou
őstag
válasz
Black_Raven #10161 üzenetére
köszi. lehet kipróbálom, most crDroid romot tesztelgetem, akksi ideje nagyon jónak tűnik
-
gabo9201
senior tag
Én is megrendeltem egy 4x-et az eustocktól. Múlt héten még nem volt készleten és jött a Tesco újság, hogy csütörtöktől lesz 47.000-ért náluk. Természetesen 2 közeli (30Km) boltba is elmentem, de egyikben sem volt kapható. Mire hazaértem nem sokkal előtte küldte az e-mailt az eustock, hogy újra elérhető a készülék náluk. Így a 47.000-be még egy Power bank is belefért
-
kidnou
őstag
válasz
Black_Raven #10155 üzenetére
RR melyik verziója jó? XDA fórumon kettő is van
-
aelod
veterán
válasz
Black_Raven #10155 üzenetére
Ízlésről nem vitatkozunk de nekem ez az oreo nem bejövős ahogy kinéz az alsó sávjával.
Én elengedtem ezt a kijelző védő dolgot. Nem fogok habira venni valamit ami nem jó és aztán megint várni az újra ami megint nem lesz jó. Fólia nélkül használom aztán ahogy esik úgy puffan
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Apró design váltást hajtottam végre. Ja, meg a miuit is kidobtam, éljen a szabadság.
RR[kép]
-
shifty!
senior tag
Igen, sajna tapasztaltam már én is ilyet, alapból sem a világ legjobb érintőpanelje van a készülékben, de valamit valamiéet ugye
üvegfóliával romlik a helyzet, egy idő után megszokja az ember keze, de engemnagyon idegesített, úgyhogy amikor elrepedt egy leejtés után az üvegfólia, le is vettem róla. Azóta tokban van és tiszta zsebben, és ugyan EBBG kijelzős a készülékem, a rajta lévő üveg nem karcolódott még.
-
huweb
csendes tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a kijelzőm annyira érzékeny, hogy folyton rákattintok mindenre, amikor csak görgetni szeretnék a képernyőn. Újkora óta csinálja. Egy Imak tempered glas 0.9 mm védőfóliát használok. Lehet ez miatt? Korábban olvastam, hogy volt valakinek hasonló problémája.
-
bb71
őstag
MIUI alatt van mód a belső memóriát felszabadítani törlés nélkül, SD kártyára jól emlékszem, hogy MIUI-nál nem lehet mozgatni alkalmazásokat?
-
El Rey
tag
Eszerint a mai napon adták ki a Kínai stabil miui9 es romot 4x re.
Szerintem a héten jön a Global stabil is. -
törölt tag
Tudtok nekem jó minőségű és olcsó tokot ill üvegfóliát mondani?
-
Neerpelt
tag
Nem tudjátok, Miui 9-el a színes led helyre lesz végre téve? Állítólag a kernelben van bug, de a hivatalos válasz szerint akkuteljesítmény miatt vannak letiltva a színek, de ez túl nagy bullshit hogy bárki is komolyan vegye, szóval ugye dolgoznak rajta a távol-keleti fiúk?
Én nagyon ajánlom nekik
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
válasz
Nerazim #10112 üzenetére
"hogy ebből is két fajta van ugyanazon típuson belül "...+ 2 fajta kijelző tipus is van ugyebár BOE meg a EBBG
Lehet egyik típus indáiban készül a másik meg a "Nagy falon" belül. Más a gyártósor beállítása. : )))
De nyugalom hiszen egységes Kínai nyelv sincs
akkor miért is lenne egységes Kinai készülék típus[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Akkor van jobban és kevésbé lekerekített 4x?
-
Bambuszpro
tag
válasz
pinterakos #10110 üzenetére
Próbáld meg azt hogy Biztonság/Alkalmazáskezelő/Az alkalmazásod/Akkumulátor kímélő/ Nincs korlátozás.
Most látom egy kicsit lassú voltam.
[ Szerkesztve ]
-
pinterakos
csendes tag
válasz
Bambuszpro #10105 üzenetére
Találtam egy másik helyet is az akku beállításoknál, ahol viszont a MIUI akkumulátor kímélő volt beállítva és ezt most átállítottam "nincs korlátozva" állapotba. Ez reménykeltőnek tűnik, holnap kipróbálom.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Nerazim #10112 üzenetére
"Lassan ott tartunk, hogy nem elég a teló speckóit nézni, fórumot is át kell böngészni alaposan, hibák, bugok, tokok, fóliák, romok után, h az adott telóval minden klappoljon ne adj isten."
És még ez is kevés lehet, én a Mi A1-gyel
futottam bele "nem támogatott" SDXC memória kártya problémába.Ui:
Nem irták le sehol...
-
Lordus
senior tag
válasz
pinterakos #10101 üzenetére
én ma használtam, igoval.
majdnem 1 órát ment és érdekes módon eléggé meleg volt a telefon, de az akku alig merült! kb. 6-8%-ot.
Végig tökéletes volt a pontosság, nem szakadt meg egyszer sem, hamar talált holdat (gps+mobilnet) -
Nerazim
őstag
Köszi a segítséget. Bocsi, hogy nem használtam a keresőt, azonban kicsit ez most felbosszantott. Vesz az emberfia egy 40k telót azt gondolja megütötte a főnyereményt, mert ár érték arányban verhetetlen, aztán kiderül , hogy ebből is két fajta van ugyanazon típuson belül, háááá mééééé? kérdem én? kicsit csalódtam a Xiaomi-ban most, eddig én is 4X -et akartam venni, de ezek után hááát....na jó még mindig
de egyáltalán lehet erre szűrni valahogy, gondolom nincs sehol feltüntetve a dobozon: " ez hamarabb kerekedik höö" Lassan ott tartunk, hogy nem elég a teló speckóit nézni, fórumot is át kell böngészni alaposan, hibák, bugok, tokok, fóliák, romok után, h az adott telóval minden klappoljon ne adj isten. Aztán meg csodálkoznak ismerősök, hogy még mindig nem vettem telefont...
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Én erre a fóliára várok : [ IMAK 3D Full Cover Soft Hydrogel]
Ha jól tudom ilyet még nem tesztelt senki.
-
pinterakos
csendes tag
válasz
Bambuszpro #10105 üzenetére
Köszi, megnéztem, de az összes appnál ki volt pipálva az "indítás háttérben".
-
csiga8
senior tag
válasz
Kutyasétához használom(juk) fitapp nevű magyar program. Feleségem Note 3-án és az én 4X-men is tökéletesen, hibátlanul fut. ( lakott területen kívűl, a határban is)
[ Szerkesztve ]
-
Bambuszpro
tag
válasz
Nekem is ilyen volt. Nálam annyi volt a megoldás hogy az alkalmazásnál beállitottam hogy ne legyen korlátozva a háttérben való futása.
-
orso0355
őstag
válasz
Igen, nekem tökéletes. Azonnal talál jelet, működik huzamosabb időn keresztül is (4-5 óra). Leginkább wazéval használom.
-
St3ven
addikt
válasz
trebrona #10086 üzenetére
Az opengapps.org-on a platform esetében mit kell választani?
-
fzoli86
tag
válasz
Nerazim #10097 üzenetére
nincs jó arra a telóra, már párszor beírtam. Eltérő kijelzővel gyártják őket. A korábban kerekedőre NINCS TEMPERED GLASS!!!!!!! Akármelyik fórumtárs írja, h van rá jó. TÉVED!
Sajnos Te (Ti) egy olyan üvegű telót birtokoltok, amire nem lesz "merev" védelem.
Tempered Glass[ Szerkesztve ]
-
pinterakos
csendes tag
Sziasztok! A GPS nektek jól működik? Én már vagy 5 futóprogramot kipróbáltam, és mindegyik 100-200 méter múlva félbeszakad, mert nincs jel. A telefonon a legpontosabb helymeghatározás van beállítva. A GPS teszt több műholdat lát, mint a feleségem P9 minije, de azon mégis rendesen mérnek távolságot az appok. Szerintetek mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZIDOO médialejátszók
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- Sapka nélküli processzorok garanciával
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...