Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini tri-fold koncepciót mutatott az Infinix
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrit
csendes tag
Nem mókoltam rajta semmit root+eu romon kívül.
Szerintem inkább egyéntől/környezettől függ, hogy kinek mi hangos, de egy tesztben benne vagyok.
(#11094) kidnou:
Az eddigi itthoni garanciáztatós tapasztalataimból kiindulva szerintem ez tipikusan a 1,5 hónapig elhúzódó "bocs, de nálunk nem jelentkezett" jellegű dolog lenne -
notika77
senior tag
válasz
notika77 #10974 üzenetére
Úgy tűnik sikerült helyrehozni a telefont, hogy ne egye az akkut. Ezekkel próbálkoztam (nagyjából sorrendben, kikapcs-bekapcs a lépések után és 10+ perc várakozás, hogy melegedik-e):
- újratettem a pénteki frissítést
- töröltem a Google fiókot a telefonról
- itt nagyjából kiderült, hogy ha számítógépre csatlakozik, akkor nem eszi az akkut, nem csatlakoztatva vagy sima töltőre dugva viszont eszi
- kikapcsolgattam a redőnyön lévő kapcsolókat.
Azt hiszem a GPS volt az utolsó és ez lehetett a megoldás, mert most visszakapcsolva mindent, visszatéve a Google fiókot, Magisk-et, elindítgatva pár alkalmazást és párszor újraindítva még mindig nem melegszik.[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Tegnap volt működő bejövő, kimenő hívásom, majd egy bejövő, amikor nem csörgött.
Nem volt aktív WIFI, képernyőzárral le volt téve.
Azt írja 12-szer csörgött.
Ma áttettem a 4G-ről 3G-re, a Volte aktív még.
Ez megoldja-e a problémát?
Bocs, utólag T-com.[ Szerkesztve ]
-
gabrit
csendes tag
Sziasztok!
Járt már valamelyikőtök úgy, hogy túl hangos a telefon hívások közben? Hívás közben a csúszkát nem engedi ~20% alá csökkenteni, ezért egyrészt túl hangos lesz, másrészt a mellettem álló is minden további nélkül hallja, hogy miről beszélek.
Tudtok valami appról, bármiről, amivel ezt a korlátot ki lehet ütni? Jelenleg rootolt EU 7.11.2 van a telefonon, de mindegyiknél jelentkezett, az újabbak changelongjában sem láttam ilyenre utaló módosítást
-
vasi89
őstag
Hali!
nem túl szakmai kérdés de fontos
honnan érdemes jelenleg 4x-et rendelni? eustock-on már régóta nincs, xiaomishop elég hosszú határidőt ír, plusz annyira nem is jó az ár. Viszont sok helyen panazskodnak gsm boltokra h kínai rom-al küldik. Tényleg az eustock volt az egyetlen ahol volt értelme rendelni?
-
Szili1981
újonc
Sziasztok!
Kérnék egy kis ségítséget. LED problémám van, konkrétan nem jelez semmit, töltésnél világít, de értesítésekkor nem villog...
Kipipáltam a beállításoknál a LED fényt, az alkalmazások értesítéseinél is bejelöltem a fényt, de semmi... Mi lehet a probléma??? Lehet volt már kérdés erről, de szívesen venném, ha valaki megírná! Köszönöm előre is!
-
hzsolee
őstag
válasz
spiderpig820 #11082 üzenetére
Hátha lesz egy kilencebb, amiből nem fog hiányozni... Még olyanra tudok gondolni, hogy ebben a verzióban annyira erős a radír, hogy önmagát is eltüntette 😁
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Budapesten merre van olyan bolt, ahol megtudom nyomkodni / kézbe tudom venni ezt a telót? (szín mindegy)
Köszi a választ. -
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg hol lehet jó áron kapni B20-al is megáldott, alias minden szempontból kimaxxolt redmi 4x telefont ?
-
Lordus
senior tag
válasz
gabo89 #11074 üzenetére
éljen!
Nálam hasonló helyzet áll(t) fenn:4g-n ment a telefon
csatlakoztam az autó gyári kihangosítójához. ilyenkor ugye a telefonon "csak segélyhívás" látható - ez normális, mert az autón működik a telefon.
lecsatlakoztam az autóról és láss csodát, azóta nem tudom működésre bírni 4g-n.
aztán 3g-n csatlakoztam a kocsihoz, lecsatlakoztam, és juppijé, az is megszűnt működni...
újraindít: nagy nehezen 3g-n megy, de 4g-n továbbra sem...kíváncsi vagyok, jövő Karácsonyra orvosolják-e. nem hiszem, fontosabb dolgokat kell csinálniuk, mint pl. körömreszelő mód aktiválása (rezgőmotorral), vagy zsebfűtés aktiválása (gyors akksi merítéssel) és hasonló elengedhetetlen funkciók...
[ Szerkesztve ]
-
gabo89
senior tag
Üdv!
Olyan problémám van, hogy a telefon csak 2G-re hajlandó felcsatlakozni, 3G és 4G-re nem. Illetve 4G-re akkor, ha csatlakoztatva vagyok a Wifi hálózatra, de olyankor nem tudok hívást kezdeményezni. A legujabb ROM volt rajta, azóta felraktam a developer verziót, majd a stabil 8.2.10-et, és ugyan ez a jelenség. Volt már erre példa?
-
hzsolee
őstag
Akinek már a 9 van fenn megnézné, hogy ha a galériában szerkeszt egy képet, felajánja-e a "radír" eszközt? Néztem videót a 9 dolgairól, de nekem ez nincs benne.
-
JohnDoeHun
tag
válasz
this is life #11071 üzenetére
Ez már a második készülék.
Az első lehasalt ám. Így egy kicsit félve álltam neki. -
válasz
JohnDoeHun #11070 üzenetére
Kar izgulnod , annyira nehez elrontani , hogy talpra ne lehessen allitani a telefont a tegla allapotbol .. Legrosszabb esetben miflash es fastboot rom .
-
JohnDoeHun
tag
válasz
JohnDoeHun #11068 üzenetére
Ilyen a világon nincs!
Lehúztam a gépről és egyből error-t nyomott. Leszedtem zip-ben és úgy telepítettem. Most megy.
Leizzadtam egy pár kilót! -
JohnDoeHun
tag
Teljes kétségbe esés. ADB sideload-al akartam feltenni az új MIUIHU-t de már vagy 10perce megállt a csík. Már majdnem végig ért és most ott rostokol. Ilyenkor mi van?
-
Lordus
senior tag
válasz
trebrona #11044 üzenetére
fent van, de nem merem felrakni a 9.11.17 romot...
2 napja még csak 4,5%, most meg már 8% a negatív értékelés...
inkább várok, hátha valaki, aki miuihu-t vagy multit használ ad egy jó tippet kicsit később, hogy melyik hetit érdemes felrakni, ha nem akarok szívni.
sajnos a mi2s-em emiatt került polcra: 1 hónapig szinte használhatatlánná vált a szó szerint sz@r romok miatt... -
-=Szabi=-
tag
tegnap kiírta a mi fit, hogy frissíteni akarja a band 2-m, utána sehogy nem tudtam összekötni a mobillal, ma kíváncsiság kedvéért ráengedtem a miui 9-es frissítést, ami néhány oldallal ezelőtt volt linkelve, most müködik a band2-m.. wtf
-
-
törölt tag
Azert egy "szakmainak" mondott oldalon hattertar helyet rom-ot irni elegge a legalja.
Mert Icuka a tescoban igy irja ki az is gaz, de elnezzuk neki.
Kerdezd mar meg valakit ott a kornyezetetben aki nem pek vagy taxis, hogy mi is a rom, a ram, es a hattertarolo kozti kulonbseg.
Hozza csaphatod a cache-t is a kerdeshez.[ Szerkesztve ]
-
Ha sotet temara vagytok akkor reloaded v9 ,elerheto a theme alkalmazasbol ..
[miui forum bemutato ] -
Frankie50
tag
Üdv Mindenkinek!
Nem találom a megoldást önállóan, ezért érdeklődnék tőletek!
Van egy redmi 4x telefonom. Létezik ezen hanghívási lehetőség, és hogy tudom aktiválni bt-s kihangosítóval?
Előre is köszönöm a segítséget!
További szép napot! -
Ájvé
veterán
válasz
#73029888 #11049 üzenetére
Esésre nincs garancia (biztosítást lehet kötni rá), de garancia alapból nem ugrik, persze ha ezzel összefüggésben romlik el valami (pl sérül az alaplap és hibás működést eredményez) arra szintén nincs garancia. Más tekintetben viszont nem változik a garancia, szervizbe esetleg feljegyzik hogy törött a telefon (ebből eredő esetleges károk miatt).
Meglehet a telefon, bár olyan vészesen nem kellene neki, nézd meg CPU-Z vagy valamilyen programmal hogy mennyit mutatnak a szenzorok. -
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #11038 üzenetére
Neked szerintem lett volna mas megoldas, ha van root akkor csak torolni kell 5 fajlt.
password.key
pattern.key
locksettings.db-wal
locksettings.db-shm
locksettings.db -
Örni
senior tag
-
Sprinti83
tag
Root+titanium vagy egyèb progi nèlkül ha a 6os droidon nyomok egy biztonsági mentèst (gyári progival )üzenetekről,beállitásokrol egyebekről akkor azt a 7es droidon visszatudom állítani ès meglesz rendben minden?(nyilván alkalmazások,játèkok Google backuposok.)próbálta már valaki visszaállítani így?mi cloud nèlkül! Ya....stabil global rom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma sajnos kiesett a telefon a zsebemből. Szerencsére nem lett nagyobb baja. (Sarkoknál kis ütésnyom.) Garancia él még ilyenkor vagy nem?
Ha játszok akkor normális hogy melegszik a telefon nagyon?
-
St3ven
addikt
Közben megoldottam úgy, hogy letiltottam a WPS Office internetelérését. De persze elsőre így sem volt jó, letiltott nettel is mutogatta a reklámokat. Aztán töröltem az alkalmazás adatait, és most megint nincsenek reklámok.
Miért akarsz factory resetet csinálni a MIUI 9-re frissítés után?
-
pcnet
addikt
válasz
St3ven #11045 üzenetére
10.6.2.5-re frissült épp az imént. Töltőre dugtam a telefont és elkezdett mindent frissíteni Playről. Pedig MIUI 9ig nem akartam belakni meg frissíteni appokat, mert úgyis nyomni fogok egy factory resetet.
Akkor eddig úgy fest, hogy holnap jön a MIUI9?
Amúgy S7 töltőjével írja, hogy gyorstöltés és az akksi jel mellett is ott van egy villám jel egy körben, de nem vettem észre, hogy valóban gyorsabb lenne a töltés mint "normál" töltéssel a saját töltőjével. Pláne szerintem a Samu töltője nem is QC kompatibilis,mert Exynos más szabványt használ gyors töltésre. Vagy tévednék?
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Lordus #11040 üzenetére
Ha 7-es lesz az amit fel akarsz tenni, akkor nyugodtan tedd fel a 7-es TWRP-t. Csak akkor kell a 6-os, ha mondjuk egy 6-os LOS,vagy AOSP-t szeretnél használni. Én alapból már 7-est használtam,amikor kijött ez a 2 variációs TWRP., ezért nem tudom bizonyosan. Ha nem jó neki a 7-es, install közben úgy is jelzi, mert nem fog lefutni.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
-
Jakuu
őstag
válasz
Black_Raven #11014 üzenetére
Mar megoldottam, mint ahogyyan irtam, nekem nem lett volna jo a data format, mert nincs kedvem ujra belakni a telefont, igaz, hogy a titanium backuppal egyszeru lett volna, mert root az volt, de az is ido, igy meg kb 2 perc alatt megvoltam.
-
Black_Raven
veterán
És akkor ez mi?[kép]
-
trebrona
nagyúr
válasz
lócitrom #11032 üzenetére
Camera
Optimize - New Camera app UI layout for MI6
Szerk: bár ez lehet a 4X-et pont nem érinti.(#11033) orso0355:
Én ehelyett vettem 64--est, de egészségedreGondolom sokan vettek volna 64-est, ha tudná a B20-at.
Tetszik, hogy mindig úgy csinálsz, mintha nem értenéd...
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz
trebrona #11013 üzenetére
nem voltam benne biztos, hogy nem nyúltak hozzá mélyebben. egyébként szokott tartalmazni ismert problémákra modifikációkat? mint kamera esetében az összes létező mód feloldása, RAW, esetleg hibajavítások rögzítéshez? ezekről nem nagyon láttam itt visszajelzéseket.
[ Szerkesztve ]
-
7om
tag
A gyári kamera app-on található zoom a fényképezőgéphez?
-
horn3t
tag
válasz
Black_Raven #11015 üzenetére
Telenorom vagyok, de mindig összekeverem a telecommal mikor olvasom kettőt.
Jók voltak beállítva. köszi a segítséget.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #11020 üzenetére
Nem MiFlash volt, parancssorból fastboot twrp flash.
Képet köszi! És a megoldást is.
Akkor valószínűleg ugyanaz a twrp, mint amit én találtam a téma után.
(#11021) orso0355:
Lehet megjegyzéseket tenni, attól hogy neked nem, van akinek számít a B20.[ Szerkesztve ]
-
St3ven
addikt
Valaki meg tudná nézni, hogy a gyárilag előretelepített WPS Office milyen verziószámú?
Factory reset után eltűnt az app, a legfrissebb verzió a Playen pedig egy reklámgyár, szóval kellene az eredeti.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Közben már lejárt a szerkesztési idő még ezt találtam az említett 6-os és 7-es TWRP-vel kapcsolatban: [link]
-
trebrona
nagyúr
válasz
Black_Raven #11014 üzenetére
Eddig is tudta, pont az adatvesztést akarta elkerülni.
Szerk: de ha már itt tartunk, dm-verify kikapcsolható az említett TWRP-ben?
[ Szerkesztve ]
-
zkovacs
csendes tag
válasz
tillatrilla #11007 üzenetére
Ez van nálam is. Nyomom a bekapcsoló gombot, lövi a képernyőképet
. Egyszerre minimum 2 gombot nyom, de néha mind a hármat. Nem is lehet használni. Jó vétel volt
-
Black_Raven
veterán
Jó hírem van. Problem solved. A telefonom már nem titkos. Egyszerűbb a megoldás mint gondoltam. Data format-ennyi és minden titok eltűnik! Azt xar TWRP-t meg dobd ki, rakd fel Attipapaét, mert az szuper, nincs failed, meg piros unmounting system. Sok sikert a megoldáshoz.
Format után egy Reboot recovery szükséges mert nem tudja mountolni a data particiót.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
azt hiszem rájöttem végül hogy lehetne leváltani a gyári rendszert EU-ra úgy, hogy ne sipákoljon tényleg semmilyen alkalmazás sem amiatt, hogy egyedi a rendszer. de nem tudom mi hogy operál EU alatt. használhatóak valamire a gyári rendszerrel készített biztonsági mentések? úgy értem beállítások, alkalmazások adatai, PIM adatok. Mi Cloud és szolgáltatások mennek változatlanul? valamint tud valaki egy konkrét listát/leírást/bemutatót arról, hogy miben tér el az aktuális EU mondjuk akár a 8.5.2.0-tól vagy az új még meg nem jelent N alapú féllábbal a sírban global stable kiadástól?
-
hzsolee
őstag
válasz
tillatrilla #11007 üzenetére
Nincs, nekem nem nyomja.
-
hzsolee
őstag
Ha már tokokról van szó, megosztanám pár képben mit műveltem. Hátha más is kedvet kap 😉
Szóval "strapa" tokot használok, és a két sim mellé jó lett volna egy kis tárhely is. Vettem egy sim kártya adaptert aminek a helyét -mivel elég vastag a tok- bevágtam a lágy tokba. Gyakorlatilag kívülről ha felpattintom a kemény részét a toknak, nem látszik semmi, és minden kártya műxik frankón.[ Szerkesztve ]
-
horn3t
tag
válasz
Black_Raven #10781 üzenetére
Na nagy keresgélésre megtaláltam. Nekem online van beleírva. Akkor ezt kéne átírni? Az a baj, hogy most teli van, majd holnapután tesztelem munkába menet, ott akkor van ár hely ahol alacsonyabb a jel. Köszönöm a segítséget.
aelod: Köszi, de akkor elvész az adatforgalom, folyamatosan ide-ode kapcolgatni meg nem szeretném, de ha jobb megoldás nincs
Addeladdel: Azt a srácot ismerem, aki tesztelte
A videóban van benne? Majd meghallgatom. Ez elég nagy baj. Vajon az Eustoknál ilyenkor mit lépnek, ha azzal megyek, hogy sokan mondják, hogy nem csöngök ki?
Erre cserélik?
KÖszi mindenkinek a segítséget.
-
orso0355
őstag
válasz
tillatrilla #11002 üzenetére
Nekem mezei szilikontokok vannak, Aliról 😃 bármelyik random tok tökéletes, ha ez valakinek elég (én emellett bedugós tokban tartom, szóval bőven jó).
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hardcore café
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...