- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Ma érkezett meg ez az üvegfóliám, kb. ő a 4. a sorban, mondjuk ebből egy az a folyékony takonnyal pepecselős darab, amit inkább nem is számolnék, mert annyira gyalázatosan semmirevaló.
Erre tudom azt mondani hogy igen, ezzel már el tudom képzelni a mindennapjaimat. Bár még nem nyomkodtam sokat, de egy kis tesztelgetés után érezhetően nem romlott az érzékenység, menügombokat se kell ötször megérinteni hogy történjen valami, nem nyílnak-záródnak be random az alkalmazások, összességében véve meg vagyok vele elégedve.
Alul-felül tapadós, egyszer kellett visszaszednem, de úgy tapadt rá azokon a részeken, hogy azt hittem sikerül kettétörni. Nem sikerült. Ebből kifolyólag (remélem) nem fog önálló életre kelni és elcsúszkálni, mint korábban általatok tapasztalt néhány típus.
Részemről ajánlott vétel, remélem másnak is be fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest