- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
C0d3r
addikt
Ma érkezett meg ez az üvegfóliám, kb. ő a 4. a sorban, mondjuk ebből egy az a folyékony takonnyal pepecselős darab, amit inkább nem is számolnék, mert annyira gyalázatosan semmirevaló.
Erre tudom azt mondani hogy igen, ezzel már el tudom képzelni a mindennapjaimat. Bár még nem nyomkodtam sokat, de egy kis tesztelgetés után érezhetően nem romlott az érzékenység, menügombokat se kell ötször megérinteni hogy történjen valami, nem nyílnak-záródnak be random az alkalmazások, összességében véve meg vagyok vele elégedve.
Alul-felül tapadós, egyszer kellett visszaszednem, de úgy tapadt rá azokon a részeken, hogy azt hittem sikerül kettétörni. Nem sikerült. Ebből kifolyólag (remélem) nem fog önálló életre kelni és elcsúszkálni, mint korábban általatok tapasztalt néhány típus.
Részemről ajánlott vétel, remélem másnak is be fog jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AM4 procik! Kèszleten több db! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő