Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lordus
senior tag
LED:
gyerekek, a telefonokban különböző ledek vannak. némelyik 1, némelyik 7 színű.
Namost a MIUI általában ezt nem különbözteti meg, tehát lehet, hogy be tudsz állítani 7 színt, de csak 1-2-3 vagy 4-et tud megjeleníteni.
Ilyen volt anno a Jiayu, abban 4 színű led volt, miui futott rajta és persze hiába állítgattuk lilára, akkor is pirosan/zölden villogott. Ez nem hardver vagy forrasztás hiba, hanem szoftveres "bug"Tehát fel kell rakni egy led progit és letesztelni, hogy hány színű a led. hiába lesz majd benne a frissebb miuiban a 7 választható szín, ha ez a telefon nem tud csak 3 színt...
A Mi2S-em mind a 7-et tudta. Ez sztem nem fog tudni 7 színt... egyelőre még csak a "szürkét" láttam - mást nem, igaz nem is teszteltem. de nekem eddig csak ez villogott/világított.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest