- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
Attipapa
üzenetére
nagyon egyszerű. csak a saját példám: külön ökoszisztémát kell onnantól kialakítani, hogy TWRP-t felteszem a telefonra, mert nem egy program nem viseli el, ha a rendszer meg van piszkálva. elég csak az OTP alkalmazását megemlítenem. nekem meg ennyit nem ér a különféle modulok/módosítások telepítése. van olyan, akinek ez eleve idegen terület egyébként, így messze kerüli.
aztán ott az OTA. a jót (még ha nem is mindig az) könnyű megszokni. tehát nem arról van szó, hogy csak úgy ragaszkodnak egyesek a sötét középkort megidéző MIUI-hoz.
(#10698) Attipapa
mit értesz azalatt, hogy nem korlátoz? -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! 2 napja jött meg a telóm. Mindkét 30 as simmel általában 4es de van hogy 3 as a térerő Miskolc belváros kellős közepén... Jó ez igy vagy hibás a készülék? ....
Vidéken még nem néztem... -
Attipapa
aktív tag
Igazából nem értem,hogy mitől stabil ez. A XiaomiEU 9- en semmi bug,sima működés,szines led,email- nél nem csak egy üzenetet dob fel mint ez a " stabil" hanem kiirja legalább 1 sorban,hogy kitől jött az email. Ez meg csak hajigálja,hogy 2,3 vagy négy üzenetem jött. Nougath romnál elég nagy hiba szerintem.
Assistens kihagyva belőle,pedig még a global devben benne van. Miért is stabil? Megdőlni látszik az a hiedelem,hogy a jól bevált dev- ből lesz majd stabil.Ezen az alapon az EU is stabil,csak több újdonsággal együtt.
Aki erre várt,annak tényleg 1 dolog van ami szembetűnő: gyorsabb lett. Az akkut meg majd meglátjátok pár nap mulva. Én megyek vissza a mentéssel EU 17.11.9-re. Nekem az a stabil😀😀 -
chucky80
csendes tag
Nekem délután feldobta a frissítést, de nem voltam wifi közelben. Most meg eltűnt.

-
tobias40
veterán
Hát nekem ez nem sok mindenben változott,vmivel gyorsabb lett.
Mit kellene még észrevennem ami feltűnő változás?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még csak 10 perce van fenn!

-
Örni
senior tag
Videós hang? Videós hang?
Zoom?
Ja és osztott képernyő? -
Nimda
addikt
válasz
orso0355
üzenetére
Első ránézésre az ikonok kisebbek lettek, megjelent az órával együtt az időjárás ikon, új témák és áthelyeztek, összevontak pár menüt, beállítási lehetőséget.
Bug nálam: a beállításokban a felhasználók menü ikonja, hol megjelenik hol eltűnik és görgetésre változik is.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
trebrona
üzenetére
A linket nem akartam kiirni,mert még annyira nem publikus ( bár a MIUI fórumon dobták fel),erre nem is gondoltam, hogy valaki mobilnetes és rányom. Mindenkitől elnézést, csak jót akartam
Én megpróbáltam és azonnal le tudom állítani a letöltést,ha nem szeretném letölteni. Ha tudsz valamit kezdeni vele, akkor babrálj bele bátran,vagy vedd le. 
-
Attipapa
aktív tag
STABIL9 imádóknak, ha nem akarnak hétfőig várni.

-
mpo
veterán
válasz
stanley00
üzenetére
Két órája írtam, add el.
Nem hallgattál rám, most szenvedhetsz.
A végén nálad marad.
-------------
Én is kivettem a SSID broadcastot, de másnap a már beállított S Galaxy elfelejtette, én meg nem fogok mindennap szórakozni. A Redmi 4X nem felejtette el!
A barátoké is be van állítva, ha jönnek ott is kézzel újra kellene állítgatni a jelszóval együtt.
Visszatettem a SSID-t, hadd szórja. Ha *** a neve, a többi úgyis látszik. -
mpo
veterán
Így akartam én is, mint egy másik Androidos telefonon, de előbb fogyott el az ujjam a keretnél, mint hogy átugrott volna. Mindig visszaugrott.
Most leültetem alulra, végignézi a képernyőket is kiszáll ott ahol akar.Szerk.
Láttam a válaszokat, nem szabad a szélén mozgatni, akkor magától fordul a következő képernyőre.
Most már én is tudom. -
stanley00
aktív tag
Köszi mindenkinek, én bénáztam de nem gondoltam, hogy ennyi ideig kell tartani a képernyő szélén, hogy átmenjen. Más telefonoknál ez is gyorsabb

-
stanley00
aktív tag
Most lehet, hogy én vagyok a béna de azokat az ikonokat amik alapból a kezdőképernyőn vannak nem lehet se törölni se áthúzni egy másik képernyőre?
Köszi!
-
szjoci
őstag
Halihó!
TWRP-ből a global romokat fel lehet flashelni?
-
mpo
veterán
Visszakerestem orso0355 a 8.5.4-et 5 nappal korábban kapta meg.
[link] -
mpo
veterán
válasz
szemmelver
üzenetére
Nem vagyok logo szakértő, ez a H&A nem a Használt Alma?
-
orso0355
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Hát én is így vagyok vele. Tönkretenni nyilván nem fogja a telefont, ha meg más verzió is jön, akkor majd azt is teszem fel

A lebegő labddát én kikapcsoltam anno, így nem tudom, az hogy viselkedik, viszont az ikonok másképp néznek ki mindenütt egy kicsit
Elsőre azt látom, hogy megjelent egy "zene" app, amit én korábban letiltottam, de most már nem lehet sajnos
vagy legalábbis majd máshogyan. -
Milyen jó, hogy vannak lelkes
béta-tesztelearly adoptereink!
(Bár én is tuti feltenném, ha MIUI-t használnék.) -
ORCA58
addikt
válasz
stanley00
üzenetére
Kényszerből szintén a True Phone használom telefon típustól függetlenül.
Még nem találkoztam olyan telefonnal, amelyiknek a gyári tárcsázója az igényeimet ki tudta volna elégíteni.
pl.
Rengeteg adatot tárolok, nem csak nevet és telefonszámot. Közül többre a gyári tárcsázóval lehetetlen rákeresni, pedig nálam ez létfontosságú.
A megjelenítéseik is sokkal szerényebbek mint amit True Phone tud.
stb.Évek óta ajánlott a +36 -al kezdődve beírnia a számokat.
-
paolinho
őstag
Biztos, hogy ez a telefonja van, én rendeltem neki az Eustock - tól, és én tettem rá a MIUI.HU romot neki.
Az a gáz, hogy amikor odaadtam neki, akkor egy perc alatt beállítottuk az ujjlenyomatát, aztán vitte is. Közben leejtette, és most cserélték ki a kijelzőjét, de jelenleg nem működik az ujjlenyomat olvasója. Ezt szeretném a távolból behangolni neki. Nem nagyon tudna ő ide csatlakozni, egy kissé "béna" ezekhez. -
mpo
veterán
válasz
stanley00
üzenetére
Nem akartam beleavatkozni, de mégis megteszem.
Nekem egy hónapja van a 4X, de nem tűnt föl a tagolás. Ahonnan áthoztam ott egyben volt a 11 jegyű szám.
A Lumia 800-on be kellett mennem a névjegy szerkesztésbe, hogy lássam a számokat, mert anélkül nem lehetett látni a mérete miatt. Itt meg jól látható.A magyar emberek a háromjegyű számokat egyben, a négyjegyűeket kettesével mondják ki.
A 702-őt hétszázkettőnek és nem "szeven-ó-tú"-nak ejtik.
A hétjegyű számot nem úgy kezdik, hogy kétmillió-kettőszázhetvenkettőezer.A binárisban is jobb kétfelé venni- 1101 1011 -, hogy olvashatóbb legyen.
Ha ez (másnak semmiség) ennyire zavar, jobb ha most adod el, mert nem ez fog a legjobban zavarni.
Ha nem lesz egy bug sem, akkor jön a fóliamizéria, a tok, az EBBG-BOE dilemma, a sárgulás, az akkumerülés (nálam 5 napot bírt), stabil vagy dev a jobb, fölrakod-e MIUI 9-et, nem is sorolom tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem lesz iPhone 19
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vidéken még nem néztem...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

annak ez nagy csoda, főleg a"Lightning fast" miatt.