- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neerpelt
tag
Szia, én az Edigitalnál vettem, és igen, Global Stable verzió van rajta (de ezt tőlük is megkérdezheted, mert a dobozra rá van írva - sorszám alapján is megállapítható, meg van rajta GLOBAL matrica). Korábban volt szó a képernyőről is (EBBG vs BOE - elvileg az utóbbi a jobb), valaki megkérdezte az ottani srácoktól hogy mikori verziójú telefon van feketéből, és szomorúan konstatálta, hogy akkor náluk már nincs BOE-s kijelzővel rendelkező 4x. A jó hírem az (legalábbis a magam szemszögéből mindenképpen
, hogy van, mert az enyém pont BOE, pedig három napja vettem (és igen, fekete a készülékház), amikor még fogalmam sem volt róla, hogy ez akár probléma is lehetne. Viszont a ROM verzió annál jobban érdekelt, első dolgom nekem is az volt, hogy tudjam hogy Global, mert nem akarok mókolni.
Egyelőre arra vagyok kíváncsi, hogy az igen erőteljes akku plusz új Nougat+8.5 MIUI milyen teljesítményt nyújt hétköznapi gyűrés mellett (20% körüli rendszerfogyasztást produkált most igen erőteljes nyúzás mellett). Azt látom, hogy amúgy a rendszer imádja háttérbe szorítani az alkalmazásokat, úgy kellett rábírni hogy a Messenger küldjön jelzést a LED-re (ami nagyon jó volna, ha színes lenne... ugye ez csak szoftveres hiba, amit majd javítanak?). Ha bírja a két nap gyűrődést ilyen teljesítmény mellett mint amit tapasztaltam eddig úgy, hogy mostmár elég kemény alkalmazásarzenált varázsoltam rá, akkor ilyen árért több, mint szuper lesz.
Samsunggal nincs tapasztalatom (tudatosan kerültem mindig is
), a kamerája viszont az előző telefonomhoz képest (Honor Holly) sem egy nagy hűhó. Ha az a leghangsúlyosabb dolog nálad, ne ezt a telefont válaszd, amúgy meg eddig nekem oltárira tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest