- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Dwatti #12315 üzenetére
Én 482 Ft-ért vettem 2 darab ilyen 9H+ üveget a 4X-hez, a vaku miatt látszik annyira a széle. Amúgy kb láthatatlan. Érdemes lett volna így utólag letörölni a telefont...
Már hetek óta rajta van, elégedett vagyok vele. Ha lehet és érdekel valakit, átküldöm az ebay linkjét vagy kirakom ide.
Jól illeszkedik a telefonra, erős üvegnek tűnik. Meglepő módon egy nagy vastag hongarocell dobozban érkezett, mintha telefont kaptam volna, tökéletesen csomagolva. -
LilProphet90
senior tag
válasz
Dwatti #10495 üzenetére
Sajnos a kijelzőben van a hiba, nekem olyan felhősödésnek tűnik, mint az LG G2-mnek is volt anno, és az hajlamos rosszabbodni. EBBG kijelző, elég sok topikban említik hozzá ezt a hibát, illetve ugyanabban a magasságban a telefon két szélén vannak apró kis "csillagok", amik néha látszanak, néha nem.
Úgyhogy akármennyire is sajnálom, de azt hiszem megy vissza.
-
vargalex
félisten
válasz
Dwatti #10457 üzenetére
Még egy érdekesség: a kollégám a telefont Portugáliában vette a nyaralása alatt, mert az előzőt megúsztatta. A touch törése után felhívta a wayteq szervízt, hogy mennyiért cserélik ki. Érdekes módon, azt mondták, hogy nem Magyarországon vásárolt készülék nem garanciális javítását sem vállalják...
-
vargalex
félisten
válasz
Dwatti #10450 üzenetére
Félreérted, a cserét elintézem magam, bevált, tuti jó kijelző linkje érdekelt volna. A többieknek köszi a linket/segítséget.
Egyébként kollégám először ki akarta cseréltetni a kijelzőt, így az első linkeden lévő sráccal beszélt, átutalta az összeget, majd talán még egyszer beszéltek, ezután a srác eltűnt. Rendőrségi feljelentés lett a vége (és nincs egyedül a kollégám), úgyhogy inkább azt senkinek nem ajánlanám...
-
ZeCse
csendes tag
válasz
Dwatti #10378 üzenetére
Elnézést, de nem értem minek küzdeni külföldről történő beszerzéssel, ha itthon is lehet kb. annyiért kapni 1 év garanciával, B20 kompatibilitással, stb., pl.:
https://likestore.hu/Xiaomi-Redmi-4X-3/32-okostelefon-FEKETE#page_artdet_tabs
http://xiaomishop.hu/redmi_sorozat/redmi-4x&filter=69Üdv
-
Dwatti
addikt
válasz
Dwatti #10382 üzenetére
Vagyis a pinkben nincs B20
Ugyis kell rá tok veszel hozzá pink alumínium tokot -
gps76
őstag
válasz
Dwatti #10181 üzenetére
Nekem BOE paneles van rendeltem 3 üveget is(olyat ami a kijelzőig ér csak) , kollégámén(nem tudom milyen kijelzős, nem néztem) felfekszik a szélén is, felraktam az enyémre is, de minden oldalon kb.2 mm-re nem fekszik fel, mintha itt már görbülne a telefon üvege, le is vettem róla.
-
sharp007
tag
válasz
Dwatti #10175 üzenetére
Nekem IMAK koppintás van. Teljesen jól illeszkedik. Nem mozdult még el.
Amit a többi értékelésnél is leírtak, hogy a hosszanti széleinél nem, vagy nem megfelelően tapad, ezért por bejuthat az üveg alá. Nekem is van alatta 1-2 pötty, de csak sötét kijelzőnél látszik. Engem nem zavar.
Innen van.
(EBBG). -
mpo
veterán
Háztartási nagygépeknél 2500 Ft a szakértés+4000 Ft a kiszállás és utána úgy döntesz nem javíttatod meg.
Mobilnál: http://wayteq.hu/hu/warranty
Bevizsgálási díj a hiba jellegétől függően (amennyiben a bevizsgálás után adott árajánlat alapján a javítást nem kéri) 2 500 - 5 000 Ft.Ezt 11.01-én írtam (#9003)
Az arukereso-ben, amíg gondolkodtam a vételen a 4.-ről följött a 2. helyre népszerűségben.
Ma 11.09-én az első.
Árakkal:[link] -
-
orso0355
őstag
Hol van, hol nincs... Nekem pl. sose volt, de sokaknál jelentkezett.
Ha nem úgy állítod be a sim kártyákat, hogy állandó 4G-n legyenek, akkor nincs bug, szóval nem kell "hallgatnod" miatta
(Az is kérdés, persze, hogy B20 van-e a készülékedben, főleg a vidék szempontjából.)
Át is romolhatod, és akkor elvileg nincs ilyen, de erről a többi fórumtárs többet tud mondani. -
vince
őstag
Így van, és mivel az emagon nem csak az emag árulja a termékeit, hanem piactérként is funkcionál a partnerei számára, előfordul ott minden, pontosabban minden is!
Ha emag által forgalmazott készüléket veszel (jelenleg csak arany színben van nekik), azzal biztosan nem lesz gond. -
Black_Raven
veterán
De nem figyeltél amit mondtam, mivel a 4 fülesem nem kompatibilis nem tudtam használni. Xiaomi fülhallgatót meg nem akartam venni. Ekkor jött a B terv, használom BT fülhallgatóval DE azzal meg nem ment at EQ, se a Zene appban nem tudtam beállitani se a , Beállitásokban. Gondolom neked vagy Xiaomi fülesed van vagy kompatibilis.
kriszbon: és mi van, ha egyszerűen a tiéd gyári hibás? Nekem még csak be sem lassúlt, nemhogy beakad mint egy kétmagos. Pedig én használom, azért nem bír 2 napot sem. Mobilneten vagyok legtöbbet,+szól a zene BTn+karkötő és nem lassúl, hiba nélkül működik. Nincs olyan ami ne menne. Írhatnál pár hibát konkrétan. A kamera/videó nekem nem gáz, másikon se volt jobb a 13mp. Szóval mik a hibák? Egy egyszerű példa, pénteken rányomtam az OTA frissitésre, amíg töltötte le a frissitést, simán neteztem mellette közben bömbölt a zene fülemben. És nem lassút egy dekát sem. Amikor végzett akkor rakta ki a függönyre hogy inditsam újra.
-
csiga8
senior tag
Ma reggelre, azaz 24 óra alatt lement 44%-ra, Pár perc nyomkodás után 39%, most töltöm.
Mit állítsak be (át) rajta? Teljesen új. Amit úgy érzetem, hogy nem kell, az leállítottam, hogy ne is induljon.
1 db fitapp nevű program van rajta, hogy a kutyasétáltatás hosszát ( kíváncsiságból) mérjem.Még a töltés előtt-alatt lefrissült.
-
kriszbon
őstag
Nekem van már egy fél marékkal, de egy sem jó rá, még ami kicsi az is levegős marad kicsit körbe, ha szélesebb lenne akkor nem kicsit hanem nagyon levegős maradna, mert olyanom is van.
A keretes is az marad, csak ugye pont azt nem látod az alsó és felső részen, mert oldalt+közepe egyáltalán nem tapad hozzá.Néztem fényréssel, és ezeknél semmiféle 2,5D nincs, sőt hogy úgy mondjam van aminek a másik oldala illeszkedne jobban.
Tettem rá inkább [erősebb] vastagabb fóliát, és kész.
Ez nem az a vékonyka fajta, egész olyannak tűnik mintha nagyon vékony üveglap lenne.
De ez is kisebb kicsit, ha nem az lenne, nem is lehetne rátenni rendesen.
Éljen a lekerekített kijelző mánia. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- iPhone topik
- Hálózati / IP kamera
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged