-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neerpelt
tag
válasz
Bull Boss #11192 üzenetére
Nekem is jelzi. Meg hogy a wifi mikor küldi-veszi az adatot, nekem hiányzott.
Látványosan gyorsabb lett a rendszer, meg az animációk is ájfónosítottak, viszont a mit sem érő ikonmozgásokon kívül a nagy asztalátszabást nem látom. Csak mert irtóra zavart a 8-ban is hogy az alkalmazásikonok keretbe vannak téve, leginkább az értesítősávban néz ki szörnyen. Valaki valamit tud erre javasolni?
Szóval eddig jó, kíváncsi vagyok pár nap múlva is marad-e ilyen gyors. Aki nem akar, ne kapkodjon vele, biztos nem tökéletes, pl. fogyasztásról még nem tudok nyilatkozni.
A kamerában én nem látok butítást.
Egy dolog bánt csak, a LED, de úgy tűnik gyári rommal ebbe bele kell törődnöm.
-
Bull Boss
őstag
válasz
spiderpig820 #11194 üzenetére
EU rom van nekem is, Miui 9.1.1.0
-
Bull Boss
őstag
Felraktam a 9est, egyenlőre annyi tapasztalat, hogy a némitást semmi nem jelzi a kijelzőn felül. Hová tűnt? Másnak ottvan?
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #11170 üzenetére
Köszi, ígéretes. Van bármi teendőm, miután megvolt Magisk-ből a telepítés?
-
Örni
senior tag
Egyre több BMW-s ír a fórumba. Nem értem
-
zsoltex70
csendes tag
Hello srácok! 3 hetes az X4-em
) Szinte az egész fórumot atolvastam!! Megjelent a MIUI 9 lehetősége nekem is ma a telómon! Annyira megosztó a fórumon, most akkor frissitsem vagy inkább ne?
-
shifty!
senior tag
Nálam most elég szépen muzsikál...
Megelégeltem hogy ugyanolyan bughalmaz a custom rom is, mert fos alapokra van építve...akkor legyen gyárliag szar, ennyi.
Az ujjlenyomat olvasó minden újraindítás után elszáll, a kijelzőidő gyengébb a Miuisnál, akkor meg tökmindegy hogy miui vagy sem.
Szombaton fastboottal visszakapta a miui9et, ez mos így jó...semmi hibába nem futottam bele azon kívül hogy a kamerát lebutították, amiért jár a taps... -
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Ma már 2x is azt csinálta az X4em, hogy amikor hivnak, kicsörög de nem mutat semmit a kijelzőn csak a háttérképet... Le kell zárnom vissza, feloldani és akkor mutatja csak a hivót. Mitől van ez? Nagyon bosszantó...
-
törölt tag
Váltsatok RR-re. Nagyon stabil és gyors. Ajánlom mindenkinek!
-
JohnDoeHun
tag
Sziasztok. Estleg tudja valaki h mi az az intelligens adaforgalmi stratégiai a wifi beállításokban?
-
válasz
Kicsit Bob #11158 üzenetére
Boltban lévágattam, műkszik rendesen, pedig a fémes rész is kicsit nyírva lett.
A jelző led az hogy működik?, mert nem jelez semmit.
UI: Wifi alatt meg frissült is a teló, 8.5.2.0 2017.07.05-re; kernel 3.18.24-g618229e
-
St3ven
addikt
Aki MIUIHU-t vagy RR-t használ: benne van a rendszeralkalmazások között az msa és az Analytics?
-
qge
aktív tag
válasz
Black_Raven #11165 üzenetére
Mit csinálnak ezek a Magisk-modulok? Olvasom a leírást, de (számomra) nem beszédes. Köszi.
-
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Nálam (vagy velem?
) van a baj, vagy a legújabb globalnál másnál is meghülyült a néma-rezgő-ne zavarj! üzemmód?
E-robottal csináltam helyfüggő beállításokat, ami most már egész jól működött, de mára "elromlott". Nem kapcsolta ki/be a csengőmódot, ahogy azelőtt. (Hétvégén tettem fel a korábban linkelt 9.1.1-et.)Nézegettem és az állapotsorból lehúzható kapcsolóknál is eléggé összevissza, pl. a ne zavarj nem akar bekapcsolódni, a néma és rezgő is összevissza kapcsolgat.
A menüben is a Szokásos/Néma/Ne zavarjanak választásnál az első kettő (talán) jóm működik, de a Ne zavarjanak-ra nyomva kiteszi az áthúzott harangocskát, de a Szokásost jelzi aktívnak. Mégegyszer rányomva a Ne zavarj lesz aktív. (Az állapotsorban marad a jel.)Másik kérdés: a bejövő üzenetek/sms-eknél az értesítésben eddig bent volt, hogy kitől jött. Most csak annyi, hogy "Értesítés elrejtve". Holt tudom ezt visszaállítani?
Köszönöm.
-
TomPack
őstag
Sziasztok! Miui 9-el már az Android 7 fog jönni?
-
spiderpig820
aktív tag
válasz
Kicsit Bob #11159 üzenetére
mármint a mall-ról?
-
StLui
veterán
válasz
Kicsit Bob #11159 üzenetére
és annak mi köze az emag-hoz? most Moszkvában osztogattak, vagy fosztogattak?
-
Kicsit Bob
csendes tag
A fémes részből nem kell vágni. Nekem a SK kártyámat a szaküzletben nanosították (vágták). Azóta sikerült ismeretlen helyre juttatni, így újra be kellett fáradnom, és kaptam új kártyát, ami 3 méretre törhető, igaz ezért már fizetnem kellett. Tavaly a nejem telefonváltásakor a T-sek ingyen cserélték a mikro simet nanora. Nem bírt megbarátkozni az új készülékkel, pár nap után váltottunk mikro simesre. Újra T szaküzlet, mosolyogva cserélte az ugyintéző, ingyen.
-
mdraco
őstag
Nem tudom ti hogy vagytok vele. De nálam az appok indítása, váltása jóval gyorsabb MIUI 9-en (kezdetleges verzió).
-
Hydroo9
csendes tag
Sziasztok!
Olyat kérdeznék, hogy lesz szerintetek jobb ajánlat bárhol így black friday kapcsán, mint most az emagon? Ha valakinek sok ideje van rá tud nézni, hogy ez a normális EU verzió-e? Illetve valaki próbált már céges számlára (vagyis nem magánszemély) rendelni valamit emagról, ilyenkor nem adják meg a 2 év garit?
Köszi előre is
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Sprinti83 #11142 üzenetére
- A 8-as mentést felrakhatod a 9-esre, de a Rendszerbeállítások közül a Beállítások-ból vedd ki a pipát. Ezt ne állítsd vissza. A többi mehet,nem lesz vele gond. A 9-essel már nem fogsz tudni ilyen mentést csinálni mert töredékét menti csak az alkalmazásoknak, úgyhogy erre a 8-as mentésre nagyon vigyázz. Én is azt használom a 9-eshez, ahol adatbeállításra is szükségem van az alkalmazásoknál.
- Csak fastbootal tudsz visszamenni 9-ről 8-ra
- Stabilról devre nyugodtan updaterrel mehet, csak data elvész. (itt jön a mentésed)
- Vice -versa -
Sprinti83
tag
Furcsák ezek a 4xek.Valakinek egyfolytában minden baja van vele valakinek meg semmi.Èn feldobtam rá a 9-et a letöltős linkről amit valamelyik nap feldobott valaki de nem igazán tünt fel ,hogy hiba lenne benne.Aksi kb ugyanazt tudja,gyorsaságban mintha kicsit gyorsabb lenne.Örültem volna ha van valami kinèzet módosítás vagy egyèb újdonságok de be kell hogy èrjem az osztott kèpernyővel.Továbbra is èrdekelne pár dolog amire nem kaptam választ.
1.gyári backup progi ha a 8ason csinálok egy mentèst a 9esen vissszálìtható teljesen?
2.9-ről 8-ra downgrade működik gyári frissítő progival betallózva vagy tègla lesz vagy el se indul?Egyèb visszalèpèsre van lehetőség rootal,costum recoveryvel?
3 .Stabilról tudok váltani devre ( betalózva )az update progival?(root,BL nyitás nèlkül)
4.devről vissza hogy tudok állni stabilra?
Köszi ha válaszol valaki -
mpo
veterán
Global stabil 8.5.4 van.
Amit délelőtt kérdeztem, tudna valaki válaszolni?
[link] -
bigdady
nagyúr
Hali
Viber nem jelez csak ha felélesztem a kijelzőt. Az összefoglalóban írtakat megcsináltam kivéve ezt a suhints lefelé az ikonon hogy lakat legyent nem mert nekem arra semmi nem történik. Ötlet? -
hege21
aktív tag
Az új Eu. rom-on tökéletesen működik az arcfelismeréses nyitás 😊
-
tobias40
veterán
Én is frissítettem a 9-re de eltünt pl. a gps widget kapcsolója!
Ezt hogyan tudom visszarakni,widgetek között nem találom.. -
Lordus
senior tag
válasz
zolnagy #11122 üzenetére
a következőt próbáld meg, ezzel 10-ből 9 fóliát bubi nélkül fel lehet rakni garantáltan!
bemész a fürdőbe, és megnyitod a zuhanyt, forróra állítva. Ha állítható a zuhanyod, akkor lehetőleg a vizet porlaszd vele.
Zárt ajtó, zárt ablak.
3-5 perc alatt csinálsz egy olyan gőzkabint, ahol garantáltan nem lesz porszem a levegőben.
Ekkor kell felrakni a fóliát. Már csak a pozícionálásra kell figyelned, de ugye a fólia többször felrakható, ha elsőre nem sikerül az illesztés. Csak ne engedd rá végig, hanem húzd vissza, ha ferde.
Nem baj, ha párás lesz a kijelző, sőt az a legjobb. A víz kiszárad alóla hamar! -
törölt tag
Kiprübálom a MIUIHU-t.
Kinyitottam a bootloadert,majd a MIUI Multitool programmal telepítettem a TWRP v3.1.1.0-át. (Recovery belépéskor kért valami kódot,de cancel-re nyomva bejött a menü,majd telepítem a MIUIHU 7.11.16-ot. Remélem beválik! Telepítés végén volt valami unknown command piros színnel,de gond nélkül bootol a rendszer.
UI: Nem kellett volna,valamit kikapcsolnom a TWRP-ben?
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok, nem úgy volt hogy ma kijön a módosított 9.1.1.0?
-
törölt tag
-
Micro SIM-ről Nano SIM vágásnál tényleg le kell vágni a SIM fémes felületből is?
UI: Sajnos a szolgáltató azt mondja Nano SIM-et nem ad (BLUE Mobile, csak elérésre van a kártya, de a szám már vagy 17 éves), a másik kártyát meg nem akarom vagdosni, mert céges (illetve cserélni se ha nem muszáj).
UI2: kidnou: felhívtam őket, azt mondják nem lehet, de közben meg olvastam hogy van rá mód
-
pcnet
addikt
Basszus én meg MIUI9-et vártam, hátha... Nem tudok megbarátkozni a telefonnal, de leginkább a MIUI-val. Hétvégéig már nem akarok várni, inkább feldobom Hardverapróra meg Jófogásra. 4 naposan talán el lehet még adni kis buktával.
Felhívom WayteQ-et, hogy akkor most meddig is garos, szeptember 11ig vagy november 17ig. Aztán ha tudok tudtit, lövök pár képet és meghirdetem.
Köszi mindenkinek a segítséget!
További kellemest és bugmentes frissítéseket!
Sziasztok!
-
starr
őstag
-
Ezt a rezgést direkt csinálja a telefon ha hozzáérek?, pedig kikapcsoltam hogy ne rezegjen, de akkoris rezeg.
-
zolnagy
őstag
válasz
alpe1503 #11109 üzenetére
Akkor szimplán csak hazudott. Vagy nem tudta, vagy neki csak ilyenje volt...
Nekem ez a csináld magad dolog sose sikerült a fóliáknál, ezért nem is próbálkozom már vele.
Kijelzőt cseréltem már több telóban, de ez a fólia nem az én műfajom.
Ha legközelebb kell, azért majd lehet megpróbálom. Mindenesetre köszi a linket. -
zolnagy
őstag
Ma rakattam a telóra egy üveget, de nem ér ki a széléig. A mobilshopos ürge azt mondta, hogy ez való rá és azért nem ér ki, mert lekerekített az üveg. Ez így van, vagy nem? Köszi!
Kép: [kép]
-
qge
aktív tag
Nagy ma délelőtt a csend itt.....megjött a global stabil és mindenki frissít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest