Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Nem röhögni. Rendeltem 4x-re valót.
-
A memóriakártyával én is jártam így más készüléknél.
Leformáztam számítógéppel, rámásoltam mindent, mire a telefon nem ette meg.
Kicsit ideges is lettem, mert Kínából rendeltem, nem lett volna annyira jó, ha gond van vele egyből.Aztán leformáztam a készülékkel, azt megeszi a telefon is meg a gép is.
-
enyan
tag
Sziasztok!
Tegnap szert tettem én is egy ilyen telóra (tesco). Ez az első androidos gépem, úgyhogy van mivel ismerkedni. Beleraktam egy régi 32gb-os sd kártyát, de semmi jele. Van valami kritérium aminek meg kell felelnie, vagy a készülék bénázik? Közvetlenül előtte másoltam le az adatokat szgéppel és formáztam fat32-re, úgyhogy a kártya tutira jó(vagyishogy működik).
Van olyan alkalmazás amit "illik" megtartani, vagy törölhetek mindent amit enged és nincs rá szükségem? Itt főleg a "további alkalmazások" gyűjteményre gondolok + gyári böngésző + swiftkey meg ilyesmi...Köszi!
-
-
fzoli86
tag
ahogy látom a note 4-et is eltérő üveggel gyártják...ez a húzás azért elég kellemetlen a vásárlónak...
[link]Ezt lehet a fórum elejére fel lehetne venni, h gyakorlatilag jó szinte bármelyik tempered glass, csak a teló nem mindegy, h milyen...
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
4a tokja jó a 4x-re? -
C0d3r
addikt
"A Mi 4C-hez képest a wifi "csak" b/g/n szabványú. Nem éreztek ebből hátrányt? Megfelelő a jelerősség akár a routertől távol is?"
AC hiányzik, ami az 5 GHz hiányát jelenti. Amennyiben a mostani routered ilyen, nem fogod tudni használni az 5 GHz-es sávot. Ha csak a 2.4 GHz-et tudja, semmi jelentősége nincs.
Jelerősség pedig mindenkinél, mindenhol más. Befolyásolja ezerféle környezeti tényező, router elhelyezése, falak száma és vastagsága, jelenlévő wifi hálózatok száma ésatöbbi ésatöbbi.[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
Corning oldalán nincs fent hogy GG üveg lenne...de bármilyen is van rajta leejtéskor nagy eséllyel törik mivel kissé ívelt kijelző és nem védi a széleit a keret. De ez 100 ezerrel drágább készülékeknél is így van.
Wi-Fi jelet a lakástól távolabb az udvarban kb 20-30m is jól fogom.[ Szerkesztve ]
-
-
Kikoma
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Xiaomi Mi 4C telóm van. De szemezek ezzel a telefonnal, jó választásnak tűnik édesanyámnak ajándékba.
A mobilarenás teszt nem ír róla, hogy a kijelző Corning Gorilla Glass-al lenne ellátva. Viszont a GSMarena írja, igaz zárójelben hozzáteszik nem specifikált változat. Ez mit jelenthet? Valami kínai utánzatra gondolnak?
https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_4_(4x)-8608.phpValaki tesztelte már töréstesztelésileg. Csak mert édesanyám hajlamos elejteni dolgokat.
A Mi 4C-hez képest a wifi "csak" b/g/n szabványú. Nem éreztek ebből hátrányt? Megfelelő a jelerősség akár a routertől távol is?
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
-
C0d3r
addikt
válasz
hzsolee #9629 üzenetére
Ha már ilyen szépen lecsendült az "akkuháború", ideje egy kis
olajat öntenilítiumot szórni a tűzre.(just kidding)
Az enyém egy 3 hónapos példány, szinte ugyanezt produkálja:
Kis érdekesség, nagy off... Van egy másik mérőm is, amit szintén megosztottam korábban. Megnyugodtam, hogy a 4.034 mAh-val atompontos eredményt kaptam, de 1 hónapja már csupán 3.891 mAh-t kajált be elvileg. Továbbá van emellett két power bankom, egy 10.000 mAh-s Xiaomi meg egy 6.000 mAh-s kb. noname (A+). A másik mérő szerint még áprilisban (akkori a Xiaomi bank) 8.807 mAh-t vett fel, amit betudtam a veszteségeknek. Aztán nemrégiben volt egy 8.420 mAh-s mérésem, ami kellően gyanússá vált, mondtam hogy ennyit csak nem pusztulhatott...
Ezzel a Keweisi-vel a napokban 9.711 mAh-t mértem. 6 ezres bank a másik eszközzel 5.041-et töltött, ez meg 5.947 mAh-t.
Úgyhogy nálam kinevezem a Keweisi-t irányadó mérőeszköznek, bár lehet, hogy egy harmadik típussal megint lenne egy jelentős különbség.Valószínű, hogy a veszteség a plusz kábelnek köszönhető, ami a KCX-en van, míg a Keweisi közvetlenül csatlakozik.
Lényeg a lényeg, összességében én is elégedett vagyok a telefonnal, kíváncsi leszek mondjuk 1 év múlva mit fog tudni az akku.
[ Szerkesztve ]
-
orso0355
őstag
válasz
manager2220 #9966 üzenetére
Javaslom az összefoglalót fent, plusz GYIK 😃
Mivel fogalmam sincs, milyen rendszerrel kapod (nyilván global stabillal, de nem tudhatom), ezért nem tudom. HA azzal, akkor frissül. Ha nem, akkor is, max máskor.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz
egopista #9973 üzenetére
Akkor marad a teszt 2.5D
Ilyen géles valamit nem fogok ajánlani senkinek, valahol olvastam hogy volt akinek kijelzőt hazavágta, és el is tudom képzelni hogy a keret meg a kijelző között befolyt a készülék házba és ez okozott hibát
Amúgy ismerem ezeket a 2.5D üvegeket mert nekem a A5 (2016) telefonom is ilyen kerekített szélű
Olvastam keresés közben hogy egyesek panaszkodtak hogy érzéketlenebbé vált a kijelző
Ezt meg tudom erősíteni hogy lehet ilyen, mert az én A5(2016)-os telefonomnál a gombok lettek érzéketlenebbek
És ez a üvegfólia vastagsága miatt volt, több helyről is rendeltem 3D-st és amelyik egy kicsit vastagabb volt lehetett érezni hogy a gomb csak erősebb érintésre érzékelt
De rátaláltam egy tökéletesre és azóta azt rendelem [link]Most néztem meg 4x-hez is árul így tőle fogok rendelni egyet [link]és ha beválik majd rendelünk még, bár a munkatársaim nem olyanok mit én , mert én telefonomhoz 6-7db tartalék üvegfóliát is meg kedvenc tokomból is betáraztam
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Nemjó hírek...
-
egopista
csendes tag
Szia, mivel maga a telefon domborodik a szélein, a sík üvegfólia sosem fog teljesen érintkezni vele, ez nem a fólia hibája, hanem az új dizájné.
A full cover védők (amit linkeltél is) követik a görbületet, viszont általában csak a széleken ragadnak, ahol a színes keret van, középen az üveg rétegek közt levegő marad.
Ha tiszta sík üveget vennél, ügyelj rá, hogy küldjenek mellé ilyen gél-vackot, amit felhelyezés után a hézagba kell nyomni valahogy így.Én ilyent rendeltem, mivel fontos volt, hogy matt legyen. Tökéletesen illeszkedik, fehér szélek nélkül (kivéve egy helyen, ahol kitöröltem alóla a gélt
)
Nem tudom hogy lehet-e külön csak a gélt rendelni, nyilván úgy nektek olcsóbb lenne, "White edge removal tool/gel" néven nézegess
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz
manager2220 #9969 üzenetére
Onnan hogy csak azt árulnak.
meg rá lesz irva a dobozra is...
trebrona:
, asszem lesz munkád, inkább megyek szabira.
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz
manager2220 #9969 üzenetére
Ha nem global, akkor is frissül. eustock global-t árul.
Míg megérkezik, olvasnivaló: Összefoglaló
[ Szerkesztve ]
-
Dwatti
addikt
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Black_Raven #9918 üzenetére
Bocs ha fèlreèrthetőennírtam a lènyeg csak annyi akart lenni hogy nem akartam mèg egy plusz appot arra is ami esetleg a 9-ből kimaradt de a 8-ba alapból megvolt (pl egy ram boostert). De nem kell semmi, megtaláltam segítsèggel, csak ki volt kapcsolva hogy mutassa mennyi maradt.A 8-ba meg alapból be volt kapcsolva.
-
Bull Boss
őstag
válasz
Black_Raven #9963 üzenetére
akkor bekapcsolható?
-
Bull Boss
őstag
Tényleg nem fogja jelezni a Messengert és az E-maileket?!
-
bul07
nagyúr
Munkatársamnak van 4X telefonja, és persze hogy üvegfólia gond
Én szoktam neki rendelni meg is jött sima üvegfólia
De felrakás után körbe levegős marat, hmm
Mivel 3db jött, próba másikkal hátha üveg fólia hiba, de másodikkal is levegős(kép lent)Mondom most este majd utánaolvasok
Rá is kerestem itt és olvasom hogy nem egyedi hiba és hogy ő kifogott egy olyat amire igen nehéz lesz bármilyen üvegfóliát találni [link]Kérdésem a következő
Erre a fajta "rosszabbik" kijelzőre IMAK 2.5D[link] mennyire passzol?
Ha ez se passzol rá akkor felesleges megrendelniVagy tudtok e tökéletesen rápasszoló üvegfóliát?
Ha üvegfóliába nincs akkor sima műanyag kijelző védő fólia van e ami tökéletesen rápasszol?
Kép ahogy sikerült rárakni(az én telefonom tükröződik)
-
nyityu
csendes tag
Szerintetek a kikapcsolt Miui optimalizáció bezavarhat a YouTube értesítésekbe?
8.5.4.0 frissítés után kikapcsoltam,azóta nem jönnek értesítések. -
Daemos
tag
Sziasztok,
Szeretném megkérdezni hogy fejlesztoibe hetente jon frissítés, ha en kihagyok egyet akkor a következő frissitessel megkapom vagy az nem ?
-
tekknopit
csendes tag
válasz
trebrona #9951 üzenetére
Tényleg jobb, nem akarom az Iphonet fikázni de ha van lehetöségetek hasonlitsatok össze egy SEt meg egy Xiaot. Sosem tetszettek a képek amiket az SEvel csináltam. És én most tényleg úgy beszélek a dologrol mint aki használta majd egy évig a telefont. Nem vagyok sem iphone párti sem android párti egyszerüen csak véleményt nyilvánitok tapasztalat alapján.Szerettem mert a rendszer maga tényleg gyors volt de ennyi...Akár hogy is egy 4-5éves technologia volt egy brutál stabil rendszerrel.
Na mind1. Gondoltam meg osztom a tapasztalatokat az én pályafutásom itt le is zárul ebben a Topicban.
-
tekknopit
csendes tag
Szia Mindenki.
Tegnap érdeklödtem itt mint full noob laikus arrol hogy érdemes-e megvenni a masinát,mire kell figyelni, milyen hibái lehetnek satöbbi
Tescoban megvettem az uccsó darabot, mert mire végeztem a munkával elvitték már az összeset. (tegnap óta lehetett kapni a Tacskoban)
Nem titkolom Iphone SE-m volt elötte és szegénykét kinyirtam egy Pecázás alkalmával amint bele ugrott a haltartos vödörbeTotál kuka max alátétnek vagy nehezéknek jo lesz. Akkor eldöntöttem hogy ilyen drága telefont soha többé mert nekem felesleges. Kicsit elkalandoztam vissza térek a Xiaumiauhoz
Haza hoztam, kibontom és nézem ez nem lötyög mint az SE...Mindig is mosolyt csalt az arcomra ahogy lötyögnek a gombok az almában
Massziv,jo megfogni, kézre áll a kis kinai. A jobb fajta panelt pakolták bele, a telefon 2017.06. havi gyártmány. Csináltam vele pár képet, fényévekkel jobb mint amit az SE csinált. A 4g müködik vidéken is nem dobálja, stabil. Az ujlenyomat olvaso is baromi gyors szintén alázza az SE-t. A rendszert én nem frissitettem én gyárilag igy fogom hagyni, ezért meg lehet kövezni de nekem ez igy tökjo arra hogy aki akar az elérjen illetve fényképezgessek vele a szabadban. Infrát még nem probáltam talán majd holnap szórakozom vele, illetve jo cucc ez a notific led is benne. Igazábol amire én fogom ezt a telefont használni semmi értelme nem volt megvennem anno az iphonet. Meglátjuk mennyire lesz tartós illetve a rendszer mennyire lesz stabil, de ha már egy évet kibir akkor is böven meg éri.
Vegye aki még nem vett, akinek meg van használja egészséggel.
Peace,jo hétvégét mindenkinek. -
ÜDv!
Lehet ilyen készüléket vennék, és arra lennék kíváncsi, hogy a Note4 után ennek a készüléknek is 7.0-ás droid-on megy a MIUI változata? Vagyhogymondjam...
-
mpo
veterán
Még 2-án megígértem, ha megjön az üveg és a hátlap beszámolok.
Ilyen az üveg: [link]
Talált kép, de ezek a jelek vannak a dobozán: [kép]
(Ha kell, előveszem a nagyítót és leírom).
Középen megnyomtam és végigfutott a kijelzőn, kiszorítva a levegőt.A tok: Ipaky kemény tok :[link]
Elöl 1 mm-rel magasabb a kijelzőnél, így kijelzővel lefelé is véd.A kijelzővédőn sincs a három gomb jelölve, találomra megy ezután is.
Eddig gyári fólia volt.
Most próbáltam, jó az érintésérzékenység.Szóval passzolnak egymáshoz méretben.
-
Bull Boss
őstag
Megrendeltem a telót, jól tettem ?
Mi legyen az első dolgom ha kézhez kapom frissitsem?
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Én home screennek hívom. Ott mindenhol lejön a "függöny" MIUI laucherrel.
__
A telefon gyökér könyvtárában van egy MIUI mappa az micsoda? A cloud szinkronizációs file-ok ott vannak? Mert van benne egy cache mappa is. Azt kitörölhetem? Majd egy gigát foglal.
(#9935) starr
Melyik verzió? Nálam nemrég dobott fel frissítést. Mondjuk én nem használom. Chrome-ra szoktam rá évek óta mobilon is.
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
A gyári böngésző újabban nem tölt be semmit, amíg ki nem lövöm, és újra nem indítom.
-
sxxorp
őstag
válasz
trebrona #9932 üzenetére
És itt a pont! Azt hittem ez a launcher-szintnél mélyebb MIUI-beállítás. Tesztelés céljából visszaállítottam a gyári launcher-t, és tényleg működik. Van még egyéb hasonlóan hasznos extra tulajdonsága kifejezetten a launcher-nek? Csak, mert azonnal menekültem vissza Nova-ra. Említettem, h az első pár perc óta nem láttam ezt nevetséges nagyimobil-szerű IOS-paródiát, erre gondolnak, hogy nem jön be vkinek a MIUI? Nekem a motorháztető alatti MIUI-s Android-finomítások kifejezetten tetszenek, ez a launcher viszont nagyon nem jön be.
orso: bocs, már ment 8.5.2-n is. Ahogy 13cm hossz fölé mentek a telefonok, ennek a gesztusnak Android-alaptulajdonságnak kellene lennie (vagy jöjjenek alulról a gyorskapcsdolók). Le a kalappal a Xiaomi előtt, hogy ezt beépítette a sajáz verzójába.
mpo: ezért kezdtem feszengeni, mikor a pontos magyar definíciók mocsarába tévedtünk[ Szerkesztve ]
-
mpo
veterán
Az őskorban a keyboard-ból lett billentyűzet, klaviatúra, tasztatúra, a többire szerencsére nem emlékszem.
Az akkori szaklapok is próbálkoztak magyarítani, de néha röhejbe fulladt.
Remélem a Home gombot nem kell haza, otthon, lakóhely gombnak nevezni.
Egyébként nem is gomb és nem is látom.
Ma megjön a teljes kijelzővédő + Ipaky kemény hátlap és akkor látni fogom a három "gombot". -
sxxorp
őstag
Csak angol nyelven használom a telefonokat, ahola legtöbb szó számomra egyértelműbb, és legtöbbször rövidebb az erőltetett magyarnál. (Emellett kíváncsi lennék gesztusokat hogy írsz le röviden
)
A többit hogy hívják? nem tudom pontosan. aelod: Hogy hívod azt a képernyőt, ami nem csak az alap kezdőképernyő, hanem a 2., 3., stb.? Ha jól tudom ez a 'desktop'. Az értesítési sáv lerántása nem kérdés, de ugye nem arra gondolsz, hogy felnyúlsz a sávért és lehúzod? Ennyire nem vagyunk analfabéták. Pont az a lényeg, h kényelmesebb legyen ahol lehet: bárhol a képernyőn (a kezdőn és a többi app-ot, widget-et tartalmazón, de nem az alkalmazáslistában (app drawer), és nem az egyes alkalmazások képernyőjén - ennyire bonyolult lesz, h vki részletes meghatározást igényel) lefelé csúsztató ujjmozdulat előhozza az értesítési panelt. mpo azt mondja, hogy 8.5.4-en ez megy, nekem biztosan nem megy így 8.5.2-n, ha kikapcsolom a Nova-ban, neked igen?
-
mpo
veterán
Én nem kaptam a 4X-hez leírást, de találtam párat.
Nem következetesek a kezdőképernyőt illetően (van ahol homescreenről tudok a további kezdőképernyőkre jutni).
Nem rágódni akarok ezen, csak tudni szerettem volna, hogy egy van, de többfelé tagolva, vagy egy van és a többinek más a neve.
Engem is idegesíteni szokott, amikor a Windowsnál hallom a "megjelent egy táblázat", holott egy párbeszédablak vagy hibaüzenet jött. -
hzsolee
őstag
Gyorsan, gyorsan. Akinek kell, megjött az eustockra a telefon feketében.
-
sxxorp
őstag
Tényleg? Kikapcsoltam a Novában, és 8.5.2-n nincs ilyen, h a kezdőképernyőkön lefelé csúsztatok és lejön az állapotsor... Az tök jó lenne, ha alapból tudná, főleg ha nem csak a kezdőképernyőn! Nekem kötelező a Nova bármelyik telefonon, ezért nem is próbáltam eddig. Egyébként ez csak egy kezdőképernyős gesztus a sok közül (a GravityBox sok tevékenységet aktiválhatóvá tesz):
- bárhol lefelé csúsztatás, ahogy beszéltük: állapotsor le értesítésekkel + gyorskapcsolók 1. sora, még egyszer: a 3*6 gyorskapcsoló egyszerre látható
- bárhol felfelé csúsztatás: a WiFi Ki/Be, kivéve legalulról, mert úgy az alkalmazáslista jön
- 2 ujjal felfelé: mobiladat ki/be,
- 2 ujjal le: a GPS be (ki Androidos korlát miatt nem lehet
- 2 ujj zoom-szerűen szétcsúsztatva: elemlámpa Ki/be,
- 2 ujj csíptetés: automata fényerő ki/be
- 2 ujj óramutatóval ellentétesen csavarva: Greenify azonnali hibernálás,
- 2 ujj óramutató szerint: képernyő elforgatás ki/be,
- dupla kopp szabad területen: alvó mód -
Drughi
addikt
Üdv,
Qi töltőkről kellene tapasztalat.
Ezek a kínai, olcsóbb cuccok mennyire jók, megbízhatóak, tartósak?
Szeretném a Redmi 4xemet vezeték nélkül tölteni, ehhez vennék adaptert meg 2db padot( 1otthonra,1 meloba)
Ezt néztem ki: Quazar
Illetve kuponnal ez 5000ft lenne: Spigen
Vélemények?Használ valaki valami ilyesmit ezzel a telefonnal?
-
Black_Raven
veterán
válasz
kosinalajos #9917 üzenetére
És a 8-ban ez mind benne volt, nem kellettek ezek az appok?Mert a legelső hszedből úgy jött le mintha a 9 lenne a hibás.
[ Szerkesztve ]
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Black_Raven #9915 üzenetére
Zenelejátszásra csak goneMad music playert használok, mert az nem tesz szünetet a trackeke közè, ugyanakkor nem kell lejátszási listát lètrehoznom, jól rendezi mappákat, nem csak idtagből dolgozik, nagyon franko az equalizere. Ugyanakkor az alap fènykèpezőgèpbe nincs makro. Ez nekem gond. Használom mèg a szolgálati naptárt is. Meg egy offline fordíto programot. Asszem ennyi. A többi hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz
kosinalajos #9910 üzenetére
Memória ürités után, ráböksz ugyanoda, a bal gombra és már az aktuális állást mutatja. Ha előtte bekapcsoltad. Fastboot rommal lehet visszatérni. Mihez kellett még külső app, érdekelne?
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
válasz
Viktor0610 #9865 üzenetére
Nekem speciel a 2:1 írásmód jobban vizualizálható: két négyzet egymáson.
-
dedezso
újonc
Sziasztok! Beállítható-e, hogy bejövő hívás esetén ne csak csengőhanggal, hanem a képernyőn is megkülönböztesse a SIM kártyákat - például színekkel? Az előző telefonom tudta, de itt nem találom a beállítási lehetőséget. Köszi, ha tud valaki ebben tanácsot adni.
-
kidnou
őstag
válasz
Beállítások - Kezdőképernyő és feladatkezelő - Memória állapot megjelenítése
[ Szerkesztve ]
-
El Rey
tag
válasz
Azt valahol be lehet kapcsolni az egyik menüben, hogy mutassa. De halvány lila fogalmam sincs, hogy hol találtam meg.
-
kosinalajos
csendes tag
Az lenne a kèrdèsem, hogy rám eröltette magát a miui 9. Van egy dolog ami zavar. Hogy ha egyszer megnyomom a bal oldali gombot (3 csík) be tudom zárni a futó alkalmazásokat ugye. Namost jelenleg csak annyit jelez ki hogy mennyi mb memória szabadult így fel, de eddig azt is kiírta hogy ezzel a felszabadult memóriával mennyi lett a felhasználható teljes. Ezt viszont most már nem írja. Hol tudom megnèzni a memória használatot miui9-be? Remèlem nem kell ehhez is külön appot letölteni. Mikor alapból benne volt a 8-ba! Van valakinek tapasztalata, megoldása?
Nameg akkor már èrdekelne a 8 visszarakásának menete is ha esetleg kellene.
[ Szerkesztve ]
-
El Rey
tag
Asszem találtam egy bugot MIUI9 bétban.
Legutóbb mikor töltőre tettem a telót 25% on volt de nem volt időm 100% ra feltölteni csak kb 85% ra. És így nem nullázta ki az akkuhasználati időt. Úgyhogy most mutat 9 nap 13 órát
-
törölt tag
Olyan kérdésem lenne hogy a Huawei Honor 4C tök jó effekteket tudott a képekre rárakni meg szerkesztés közben,és igaz itt is vannak effektek,de nem olyan jók mint a másik telefonban. Nougat alatt lesznek új effektek vagy javul a képminőség?
-
tekknopit
csendes tag
Ertem. Hat meg latjuk milyen vasat hozok ma ki. Remelhetoleg flottul fog mukodni. Meg igazabol nem latom ertelmet kulfoldrol rendelnem vagy egy online telefon shopbol venni ha a tescoban ugyan ennyi es 10 percre lakom tole :-) Koszi a segitseget igy full laikuskent legalabb tisztaban vagyok egy-ket dologgal mar.
-
mpo
veterán
"egy csúsztatás lefelé bárhol (akár a képernyő alján) a kezdőképernyő(kö)n és jön le a menü, még egy és kibont minden kapcsolót."
a #9884-re a #9885-ben ezt írtam:
Kipróbáltam, bárhol működik.Utólag megjegyzem, nem csak a kezdőképernyőn.
Utána meg pötty, ha kell."- fényerő vezérlése csak a fenti értesítési sáv simításával, a menü bármilyen legördítése nélkül"
Ez nem működik a 8.5.4-ben. Még!
Nekem 4 hete van 4X-em, előtte Windowsos Lumiám volt, ezért szeretem nevén nevezni a dolgokat, hogy egy nyelvet beszéljek másokkal. A menü szó zavart meg.
Kombinált módban:
A képernyő tetejéről lefelé indított söpréssel az állapotsort húzhatom le.
Ekkor az ikonokat kibontva látom az értesítési panelen, felette a gyorskapcsolók lesznek.Különálló módban:
Megjelenik az értesítési panel, ezt balra húzva megjelennek a gyorskapcsolók. -
törölt tag
Azt csicseregték a madárkák hogy az Oreo 2018 nyarán érkezik 4X-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.