Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Apple Watch
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sxxorp
őstag
Jó, hogy írtad, h opcionális, mert nagyon komoly az a fogantyú

Más: GSMArena cikbből egy bátor vállalás a MIUI 9-re: "Xiaomi put a lot of effort into the UI to make it fast and now the company boasts it is as fast as the stock Android on the Xiaomi Mi A1." Azaz annyit ügyködött a Xiaomi a felhasználói felület gyorsításán, hogy most már olyan gyors szerintük, mint a stock Android az A1-en
-
trebrona
nagyúr
A kijelző fajtája. Xiaomi használ BOE, EBBG, és Tianma kijelzőket.
Kijelző fajtájának ellenőrzése: Settings => About phone => Kernel version ötszöri megnyomása, vagy tárcsázóba *#*#6484#*#* beütése, ezzel elindul az Engineering Mode, majd Device view gomb
lócitrom látott már BOE-t.

-
odihari
csendes tag
a telefont is itt venném, és feltűnt h üvegfóliát nem árulnak hozzá csak tokot. Érdeklődtem, hogy miért? Azt válaszolták, mert nem tapad meg a kijelzőn és ők ajánlották, hogy itt a fórumban érdeklődjek, mások hogyan oldották meg a kijelző védelmét. Az üveg jó ötletnek tűnik, szétnézek majd, de ugye nem szeretnék rendeléssel együtt több ezret erre költeni.
Üveg nélkül félek, hogy karcolódna, illetve szeretném megvédeni egy esetleges esésnél a kijelzőt. -
Yellow73_a
tag
Szintén zenész. Hat napja boldog tulaja vagyok egy 4X-nek.
Semmi problémám sincs a telefonnal. A korábbi LG Spiritemhez képest nagyságrendekkel jobb. Nekem tetszik a kijelzője, jobb, mint a Spirité.
Egy bajom van csak, hogy a rezgőmotor jóval gyengébb, mint bármelyik korábbi telefonomon, így az övtokban hordva nem érzem, hogy rezeg, pedig eddig minden telefonomat néma rezgő módban használtam, nem szeretem, ha csöng, illetve hangokat ad különböző műveleteknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netfone
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- World of Warships
- Villanyszerelés
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)