- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Én bármit állítottam, kapcsoltam ki, akkor sincs ilyen mesébe illő akku idő mint amit itt sokan prezentálnak.
Normális használatnál amúgy is képtelenség lenne, kábítják itt a jónépet páran.
Nekem 2 nap után már csak 20-on pár % és ajánlott töltőre dugni.
Nem, nem kérek mutogatós képeket hogy már pedig annyi, amúgy is láttam az összes hsz-t a fórumban.Mielőtt jönne itt valaki hogy ezt vagy azt buheráljam, nem, nem buherálok semmit ezután, egyszerűen továbbra is tartom a véleményem amit már leírtam nem biztos hogy jó ötlet volt megvenni ezt a telefont, főleg ilyen szemét rendszerrel.
-
Dwatti
addikt
-
sxxorp
őstag
Hm, csak ezért elég kérdéses, hogy belevágj-e a témába, nekem számos más ok miatt is kell a root... Segítséget az oldal tetején található Összefoglalóban találsz a Mélyvíz szakaszban trebrona kollégának köszönhetően.
Upsz, megelőztek
Akkor kiegészítem azzal, hogy miért lehet még jó a root: reklámblokkolás, bizonyos app-ok (pl. Greenify app-hibernáló) mélyebb használata, custom ROM telepítése helyett azok számos funkciójának használata a többnyire stabilabb hivatalos ROM-okon az Xposed-keretrendszer segítségével, stb. -
sxxorp
őstag
Az újraindítás jó ötlet volt, nekem először azért nem ment. Ahogy a kolléga mondta, Root mindenképpen kell. Nekem még egy esetben nem aktiválódott: ha laptopról töltöttem a telefont, és nem hálózatról.
Még egy: 4X-en a Control File nekem a charging_enabled (Generic) opció (nem tudom, h a Note 3-nak ugyanez jó-e), és az Enforce Charge Limit is be van pipálva. -
Ájvé
veterán
B20 LTE a mobil internet miatt érdekes inkább, telefonálni a nélkül is gond nélkül tudsz (2G is bőven elég), ha nem használsz internetet telefonon akkor mindegy, de ha esetleg jövőben kell majd mobil internet akkor B20-as készülék javasolt mindenképpen.
Redmi 4X kamerája átlagos (árához képest jó), de ilyen méretben ilyen olcsón ennyire jól használható készüléket nem fogsz találni. Ha nincsenek óriási elvárásaid akkor bőven jó lesz a Redmi 4X. Nem nagyon van rá panasz. -
aelod
veterán
4"-on sajnos nem kapsz elérhető áron telefont. Pláne androidot. Nem divat már ekkora méretben kihozni új kütyüket. Kövezzetek meg érte de ha jó pénzért hozzájutsz egy iphone SE-hez akkor jól jársz vele. Itt most nem a redmi 4x ellen kampányolok csak írtad, hogy 4". Kicsit azért visszás, hogy ekkora méretben gondolkozol annak ellenére, hogy azt írtad nem látsz már olyan jól. Nyilván neked kell eldönteni, hogy napi szinten mit használsz majd.
Mindenesetre a 4x-el ha azt veszel jól járnál(#8389) csiga8
Azzal azért óvatosan, ne közvetlen közelről fújj bele
-
erdey_a
addikt
99,9% -ban azonos igényekkel választottuk mi ezt a telót a feleségemnek. Én is ilyet veszek, csak még spórolunk rá... Az én régi LG-m még húzza, bár lassan érik a napi két töltés neki.
Amúgy ez a legjobb ebben a xiaomiban, hogy majdnem annyit elmegy egy töltéssel mint az ős-nokiák. -
orso0355
őstag
Belassulás szerintem kizárt, ha alap dolgokra használod. Én azért vettem kifejezetten a 4/64-et, hogy 2 sim kártya mellett se legyen gondom a tárhelyre (meg olyan jó áron volt, hogy bűn lett volna kihagyni
) B20 nekem különösebben nem fontos, Budapesten így is, úgy is 4G van, szóval nekem ez se volt mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- iPhone topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest