- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #1617 üzenetére
Köszi.
Sajnos ez nekem nem jött ösze.
Bár látszólag megcsinálja a Totalcommander,de mégsem jó.
Sőt ha visszamásolom a régi apk-t,azzal sem megy már
Nem gond.
Újrarakom a rendszert.Egész pontosan te melyik progival csináltad az egész másolósdit,meg jogok megadását.
Az Es file explorerben nem találom a jogok átállitásának a lehetőségét.A Totalcommanderben megtaláltam,de hiába pipálom ki a jogokat és leokézom,látszólag elfogadja,de mégsem változik meg.
A root jogokat pedig megkapta.Benn is van a listájában a Supersu-nak. -
BSOD
senior tag
válasz
vegyszer #1525 üzenetére
Bízom benne, hogy jobb lehetőségem van itthon érvényesíteni a jogaimat, ha esetleg arra kerül a sor, mint Kínában. Olvastam olyat, hogy a garanciában visszaküldött telefon eltűnt... Mivel jelen esetben ezzel nem nekem kell foglalkozni nyugodtabb vagyok.
Megjegyzem nekem a sárgákkal csak jó tapasztalatom van eddig, ellenben magyarokkal, osztrákokkal szívtam már nagyokat... -
hevizms
addikt
válasz
vegyszer #1491 üzenetére
Köszönöm. kipróbálom a chrome-t.
Gps érdekes egy dolog.
Egy ki/be kapcsolás a telón úgy néz ki segitett.
Nem értem hogy tudott beragadni
Bár nem vagyok biztos benne hogy ténylegesen is ment volna,szerintem akkor még ennyit sem birt volna az akksi.
Na majd meglátom mi lesz a következő akksihasználati mutatóvadkörte
Köszönöm a tippet.Kipróbálom.
-
válasz
vegyszer #1432 üzenetére
Én bevállaltam az átpartícionálás folyamatát, mint ahogy a Lenovo A820 esetén is megtettem. Azért nem volt minden zökkenőmentes, ezért lejegyzem a tapasztalataimat.
Tehát. TWRP recovery mellett a mentés megvolt. Pipa
Majd jött a meteos-mtk6589-rom-edit-en.apk feltelepít, root jogosultságokat megad neki. Pipa
2,77GB kiválasztás, engedélyezve. Pipa
Reboot recoverybe, wipe factory reset (data, cash, Android) Pipa
EMMC törlés hibára fut.
Reboot recoverybe, EMMC törlés. Hiba.
Teljes vissza állítás. Pipa
Tiszta boot rendszer feláll, data valóban megnőtt, de jött az értesítés, hogy a tárhely sérült. Nézem, hogy telefon memória nincs, az sd kártya viszont olvasható. Kérdi, hogy akkor akarom e Formázni. Há' mé' ne, hamár a recovery nem tudta. És a formázás végén mit ír ki? 32GB szabad hely.
Igen a fizika sd kártya lett legyalulva.
Teló memória nincs. Pár vold.fstab fájl szerkesztés jött. Belső sd tiltás, csere, majd vissza gyári állapotba. Ugyan elvileg semmi hatása a recoveryben végül ment az EMMC formázás. Onnan jó volt minden. 2,98GB belső, 32GB SD, 15MB teló tárhely. Minden alkalmazás a belsőre települ, és így tetszik a dolog.
Hát ez elég kanosszajárásosra sikerült! Huh... olvasni is szinte hátborzolgató volt.
Ezt az átparticionálósdit valahogy a TWRP nem annyira szereti, A820-nál is ilyeneket írogatott, nem? Szívesen megküldeném egy CWM-mel is ezt a rizsát – már ha lenne
Egy friss kernellel (boot.img) meg egy tényleg gyári recovery-vel lévő párost megbuherálnék, ami kimenetként CWM 6.0.2.8 lenne.Hogy a hibás teló memória jelzés kapcsán miért az sd kártya került formázásra, jó kérdés. Az adatok java a felhőben volt.
Ez lehetett azért is, mert valahol mélyebben (nem a vold.fstab-ban) máshogyan voltak bedrótozva a csatolási pontok, amiket másképp értelmezett a rendszer...
Na ezért használok én minden kísérlethez kizárólag egy 4GB-os kártyát, ami direkt erre van, és lehet vele akármit csinálni. -
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #1432 üzenetére
A SIP az az lenne, hogy külső VOIP app nélkül lehet fizetős VOIP hívást generálni. Pl 0,0012$/perc alapon magyar mobilt lehet hívni. Browsercall
-
doongoo
addikt
válasz
vegyszer #1331 üzenetére
Ebben nem vagyok szakértő, de nálam a cwm nem akart menni (telót most januárban rendeltem és kaptam is):
nekem V4 stabillal jött elvileg rootolva (SuperSu fent volt és asszem antutu is írta, hogy rootolt) , de a jogokat nem engedte beállítani a stabil verzió, mindig írogatta, hogy tegyek fel fejlesztőit. -
esox
senior tag
-
lolchief70
aktív tag
válasz
vegyszer #1154 üzenetére
Ez jó kérdés.
Ami CWM-et próbáltam mind szétesett induláskor (kb 6-7 félét próbáltam). Egy "gyári" recovery indult el aminél viszont nem működtek rendesen a hangerő fel/le gombok.
TWRP-t nem próbáltam még ez elég ígértesnek tűnik.
Eddig még nem használtam TWRP-t.
Kérdezem a hozzáértőktől: TWRP-vel CWM által készített mentés nem tehető fel ugye?
Nincs átjárhatóság? -
nemlehet
őstag
válasz
vegyszer #1148 üzenetére
Mondjuk azt figyeltem meg, hogy a Hongmi-hoz adott töltő csak 1 amperes a régi meg 1,5. Lehet a Hongmi csak 1 ampert vesz fel?
(#1149) SSlyTR
Faliból is észrevehetően lassabban tölt mint a régi telóm, pedig nem annyival nagyobb az aksija. Jó azért nem kezelhetetlen, csak fura volt.Amúgy sokan kérdezték az aksit, azt kell mondjam elégedett vagyok vele. 1 napot mindenképpen kibír még komolyabb nyúzás mellett is, de aki nem sokat mobilnetezik és nem játszik annak a 2 nap is simán megvan. Viszonyítás képpen: Tegnap délután 5-kor lehúztam a töltőről, buszon zenét hallgattam és Real Racing 3-at játszottam kb fél órát (mobilnet bekapcsolva), üzengetés, 1 10 perces hívás, hazafelé megint zene+RR3 fél órán át és így voltam este fél 10-kor 80%-on.
-
mclane_
aktív tag
válasz
vegyszer #753 üzenetére
Így van, a Jiayu G4em kikapcsolt magától 23:00kor, bekapcsolt 6:15kor és ébresztett 6:25kor. MIUIban nem találtam ilyet se a Hongmin se a Mi2-n. Pedig szerintem nyerő funkció, kivéve a PINes problémát, mert abban az esetben, mint halottnak a csók. Amúgy viszont kényelmes, és energiatakarékos
-
törölt tag
válasz
vegyszer #596 üzenetére
Elvileg Singapore -ból jött. Sajna elhamarkodottan dobtan pozitívot az eladónak,és nem tudom hol lehetne módosítani az értékelést. Az áfa visszaigénylését az eladótol, vagy a Paypal-tól kell igényelni? Esetleg ha valaki már túl esett ezen procedúrán nem keresne meg PM-ben? Az 1220 ft-lenne a legkevesebb. A többi viszont nem ártana.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
vegyszer #596 üzenetére
"ha kiküldöd -> a postától kérj kiviteli vámáru nyilatkozatot, hogy ha visszafelé küldik a telefont (még ha csak magát a készüléket is) nehogy megvámoljanak önhatalmúlag. Sajnálom hogy ki kell küldened, de remélem megcsinálják majd neked."
Ez csak egy idézet, de lehet hogy érdemes megpróbálni akkor is ha befelé átjött. -
törölt tag
válasz
vegyszer #590 üzenetére
Már bánom én is ,hogy nem csináltam. Remélem a MI2S -nél nem futok bele egy gagyiba.Rohadt bosszantó,hogy már magukat is hamisítják. Legközelebb webshop az bíztos.
kano @ A MI2S-nél már fogok az bíztos. Hogy hogy nem bukom az Áfát? Még nem küldtem vissza terméket így egy kicsit járatlan vagyok a témában. Van erre topik?
-
vegyszer
addikt
válasz
vegyszer #509 üzenetére
Végül, miután az antelife oldalán Grac-szel beszéltem, kinyitottam a levelet.
Egy piros Hongmi hátlap volt, amit rendeltem 7,5$-ért, és egy fekete szilikon tok...
(a hátlap fóliázott, lakkozva van, szerintem csúszós, de ami meglepő, hogy a szilikon tok is szinte polírozott. sehol egy redő (mint az a820-tok élén)Először nagyon nem találtuk a közös nyelvet, majd küldött a kalapból egy SG végű tracking számot, amit 16-án kértek ki, 18-án adtak fel, és azóta semmit nem mozgott. (elvileg az lesz a teló)
Jobban örültem volna, ha a teló jön meg, mint a tok, de legalább nincs para, hogy elfelejtették. (csak igazán elküldhették volna a számot külön) -
esox
senior tag
-
citkar
addikt
válasz
vegyszer #494 üzenetére
Én ebből rendeltem, amikor 10 USD alatt volt akcióban.
Igaz kisebb teljesítményű, de valószínűleg fizikai méretben is és elég gyorsan tölti vissza a mobilt, gyorsabban, mintha töltőn lenne.
Mondjuk nem ismerem ezeket annyira, csak próbaképpen vásároltam, néha jól jöhet alapon, és szűk 10 dollárt megért szerintem. Bár most sem vészes az ára, elég kompakt és reálisnak tűnik a 4400mAh...bár azt csak sejtem. -
kano
nagyúr
válasz
vegyszer #478 üzenetére
De ez DHL. Azért fizetek, hogy gyors legyen és azt írták az oldalra, hogy azonnal postázzák. Ezt tudom meg sem rendelem karácsony előtt. Remélem, hogy azért legalább ÁFA nem lesz.
Az Antelife alapból h*lye. Feladja úgy, hogy telefont ír rá és Antelife-os ragasztószalaggal tekeri körbe.Az Ibuygou-tól rendelt valaki mostanában DHL-el? Ott is küld a DHL alapból adatokat bekérő nyilatkozatot?
Nekem a Mi2S rendelésnél (nov. eleje) még nem kellett ilyet kitöltenem. -
-
esox
senior tag
válasz
vegyszer #450 üzenetére
Hát igen ez így vicces lehet...
Mert így ugye azért drágább, de ha ők "lenyelik" a 27 és 2%-ot, akkor akár jó is lehet...Más
Az ibuygoyou-n az első reklám banner azt mondja, hogy 19.99 a cucc.
Ha rákattint az ember, akkor bevisz a termékoldalra, ahol viszont 29.99.
Ha viszont alalmazom, a kupont IBUYGOU12Akkor meg azt mondja,
"Wow, Total amount must be over US$224.00(Excluding shipping charge)"
hogy csak 224 egység fölött vehető igénybe... ráaádsául nincs csak DHL ($22) és FedEx $45-ért) -
atee_13
őstag
válasz
vegyszer #377 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
(#381) ÁrPi2: Köszi.
Én a Tmallboxon láttam 190 ért (magamnak is és másoknak is onnan rendeltem eddig 100%-ig elégedett vagyok velük), persze erre jön még a 4$ dollár szállítás és a 4% Paypal, de ha nem esik nagyot a forint akkor 45 -be ha az "égiek" is úgy akarják megvehető. Csak még előtte el kell adnom a V970 em.
Van esetleg valakinek személyes tapasztalata? Már megérkezett a teló nyomkodta, pötyögte? Első benyomások ilyesmik. A minőséggel gondolom nem lehet probléma mert mindenhonnan csak jókat lehet hallani róla.
-
hunaqua
addikt
válasz
vegyszer #270 üzenetére
Biztosan eredeti,ennek ez a valós ára (még ennyi sem). Az M2a 1500 yuan,és azt adják 270-280 usd-ért.(eredetit!) Ez meg 800 yuan!!! Nem nehéz kiszámolni.A 800 yuan ár meg akkor éri meg a Xiaomi-nak,ha rengeteget eladnak belőle.Akkor viszont fogják gyártani sz@rásig.
...és ugye a 800 yuan az kisker bruttó! Ezek viszont nagyker cégek,lejön még a kedvezmény is és szerintem az Áfa is mert elhagyja az országot.Ami viszont plusz költség az a Posta,de az ezeknek a nagy cégeknek tényleg csak pár usd.(mennyiségi kedvezmény)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest