- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geby
senior tag
válasz
vagyula #3003 üzenetére
Itt már fent is van a cucc: http://xiaomi.eu/community/threads/4-3-21.23832/
-
mclane_
aktív tag
Nem túl jó hír, illetve valahol jó, valahol nem, mert ez azt jelenti, hogy nem foglalkoznak vele, mert nem túl nagy a közönsége a telefonnak. Jó mert a stabil mindig jobb
.
A stabil multilangok kiadási ütemezése, hogy fog kinézni? updater app-al lehet majd frissíteni?Ha esetleg ezekről is lesz infód, megköszönném, ha beírnád.
-
-
esox
senior tag
Olyan kevesen vagyunk egyelőre, nem hiszem, hogy bárki is téglásítani akar, ami nem elenti azt, hogy cappa72 rosszat alkotott volna.
@cappa72 köszi a cuccost, én nagyon sokat romoltam előző telóimmal (zte blade, lg2x, jó pár samsung model) de várnék egy xiaomi-s visszajelzést, mielőtt nekimegyek egy ilyennek. Nem volt olcsó a teló, szóval blattra nem mennék.
-
Nekem nincs ilyen telefonom, ezért nem is tudtam kipróbálni.
Ha viszont van MTKDroidtools-os mentésed, akkor bártabban lehet próbáklozni. (Azt ugyanis vissza lehet flash-elni a telefonra, ha gebasz van).
Ha lenne ilyenem, már biztosan kipróbáltam volna.
Ezért is írtam, hogy csak bártaknak, és saját felelősségre.
(Portoltam már néhány CWM-met - kb. 40-et, ebből néhány nem sikerül csak 2-3db) -
mclane_
aktív tag
Szia Vagyula!
Olyan kérdésem lenne, hogy mit és hogyan kell feltennem a Hongmira ahhoz, hogy az eredeti gyári ROM legyen rajta ami OTA tud frissülni. Nekem nem kell a multilang ROM, úgyis angolul használom, és nekem egyszerűbb ha nem kell kézzel frissíteni, hanem megcsinálja magának. Előre is köszi. -
tibcsitube
csendes tag
Köszönet és minden elismerésem a munkádért. Ime néhány képernyőkép, ez még a MIUI Multi lang 3.11.8 verzióból van, ami már nagyon régi hiszen 2,5 hetes
Majd menet közben ha találok még töltök fel.
A frissítéshez erőt veszek magamon és nekiesek, de még előtte beiratkozok egy kínai nyelvtanfolyamra.
Amúgy nem lehet valahogy angollá tenni az ehhez való CWM-et? Ahol eddig olvastam ott azt írták, hogy nem. -
mclane_
aktív tag
Durva!
Akkor erre elvileg jó az a link amit másoltam. Csak remélni merem, hogy a Gizchina az oldalán csak megbízható oldalakat reklámoz és ajánl. Az Mi3-nak is megvannak már a koppintásai, bár azt azt hiszem úgy is hirdetik. Első dolgom lesz ezeket megnézni, ha megjön(ha megjön. Szerencsére Paypallal fizettem.
Viszont, ez Spemall-os már tartalmazza a magyar nyelvet, akkor gondolom ők tették fel rá a Multilang MIUIt aminek azért annyira nem örülök. Érzésem szerint gyárilag a magyart nem tartalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest