Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Gizchina (március 20.) : Huawei Honor 3X Vs Xiaomi Redmi Note
A szerző a Honor 3X-re voksol.
Xiaomi Redmi Note WCDMA már elérhető gizchina-cikk - 2g-8g $240
1g-8g $218
-
ÁrPi2
senior tag
Eccer majdan bejelentkezik a felesége (valahova) azzal hogy nemszereti a otthoni házimunkát
egyébként a sátánierők más telefonokat explicite az "érzéki érintés" dumával és képeffektekkel reklámozzák (hogy ugye zenzitiv a touch panel), tehát ilyen fetisizálásos hatás érvényesülni tud..Hö hö hö
-
ÁrPi2
senior tag
Hadd hogalamzzak úgy hogy sejtésem szerint kano tippje az, hogy a (z akármiféle) számlát egy a csomag külsőfelületre ragasztott rögzitett áttetsző műanyag zacsiban helyezik el egyes boltok.
A világ távoli részein egy például Word-el írott A4-es lap a számla, csirkelábas karakterekkel és angol szöveggel,
s ez van betéve a csomag külsején lévő tasakba. .
(Láttam már ilyenféle tasak- hozzátapasztásos számlát eu-belföldi küldeményen)Valóban az lehet a vámosok rutinos (vagy ugye pajtások: nemzetvezetőiUkázos) alapállása hogy valamely irányokból (Kína??) a Feladó által a csomagon föltüntetett "home and garden , vagy gift" szövegek már nagy százalékban kamuk. Valamikor ősz közepe óta van már működő gépezetük: Átvilágítják a csomagokat röntgennel és nagy százalékban ezek vámárubizonylatolásra kerülnek (Számlát vagy pl. paypal bizlatot kérnek be a zöldkabátosok) és mi címzettek pedig Áfát és 1280 Forintot fizetünk.
Azt mégsem látom bizonyosan, hogyha Számla van hozzátapasztásos módszerrel a csomag mellett (rajta), akkor milyen Számla amit a vámosok ahelyett gördülékenyen elfogadnának! Gondolom pl. EU-szabványosnak kell formailag lennie
?
(Világos persze hogy a Címzett oldal is tud bolti szla-igazolás illetve bizonylathamisítással kísérletezni hogy "hiteles igazolás"-t mutasson a vámosnak. Ez meg már a vámhatóságiak számára a teló vagy eféle kinai cucc útjának innenső EU-Inside oldalát jelentik.)
-
ÁrPi2
senior tag
-
ÁrPi2
senior tag
G4-esed volt és írod róla hogy
"A legjobb, legszebb képeket(röhögni fogtok) a G4 MIUI ROMmal készítette."Hát ez az amihez van egy adalék infóm is:
A " sta-s2z " nevü MIUI developer publikálta már 2013szeptemberében:
A "Highlights:" felsorolásban írja már akkor:
"MIUI Camera codecs improvement"Fotói már tényleg távol állnak az olajfestménységtől , vagy a "használhatatlan, értékelhetetlen" mínősítéstől amit még anno a SSlyTR írt a Jiayu-król.
SSlyTR a kameravéleményét a mobelarénás tesztre alapozza amely teszt viszont egyértelműen még kétmagos
JiayuG3-at tárgyal - nyilvánvalóan már meghaladott hardver -és plusz még messze optimalizálatlan kameradriver környezetben! Persze kijelenthetem 14januárban (decemberben)már én is inkább egy kiforrottabb jobb HongMi-t választanék ...
Egy mod ROM , FLY IQ446-ról ,amiről Többen kifejezték már itt véleményüket és én is Remélem hogy a hivatalos Hongmi(-MIUI) fejlesztők is tanulnak a jó ötleteiből , megoldásaiból...
-
ÁrPi2
senior tag
Oké Bp--Vác közti zónát nem nevez7em istenhátamögöttinek (és egyéb helyeket sem helyes épp mobilnetlefedettség miatt istenhátamögöttinek neveznem
) , de ha már Voda informált vagy , nem tudod véletlenül hogy van-e pl. EDGE-jük (egyáltalán) vagy csakis gprs van a 2G vodamobilnet keretében?
Én nagyon nem Vodás vagyok, lehetnek téves emlékeim róluk.. -
ÁrPi2
senior tag
"Vagy ez csak a vodánál van így?"
Magyarország területéről beszélve csakis a Voda egyes valóban nagggyon vidéki területein van az a 900MHz-es lefedettség(-tipus) amely tipusu lefedettséggel a csakis2100MHz-es BandMode-t tudó ÉS voda-SIM-es telefonok nem tudnak mit kezdeni tehát (voda)mobilnetnélküliségbe süllyednek azokon az istenhátamögötti (de ugyanakkor a voda által 900MHz-el mégiscsak lefedett) helyeken.
Comprende?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
nemlehet #628 üzenetére
" hogy az aksi karcsú lesz... Ezért is vaciláltam sokat, mert a Jiayu 2750-es aksija azért megnyugtatóbb lenne. De az egyik barátom Ascend P6-jából kiindulva ami hasonló kaliberű teló talán nem lesz gond."
A Huawei Ascend P6 -nak a procija (pontosabban SoC-ja) jelentősen másabb:
Ez a HiSilicon-K3V2 itt most kiemelendöen energiatakarékosabb, egyértelműen a kínai cég innovativ tipusa.
(Értsd: Elaltatta az akksi-parádat)Engem is érdekelne egyébként HongMihoz nagyobb aksi vaskosabb hátlappal
-
ÁrPi2
senior tag
Ezt mire használja vagyis használná a dhl? Én eddig háromszor rendeltem kínából telefont, lassúpostával utoljára október eleje tájékán érkezett és annak ellenére no vat volt hogy Antelife ragasztószalag és föltüntetett phone felirat volt. ..
És egyáltalán , van komoly remény hopgy dhl-el no vat legyen?? (Múltkor írtam hogy én az euexp nevü szállító service-re -re vagyok ráfixálódva)
-
ÁrPi2
senior tag
erről az euexp shipping kompániáról Ennyit derítettem föl eddig...Szóval valami leginkább talán londoni illetve brit székhelyü "line service"...ezen a linken nem is "álltatnak" "tax free" dumával...de a kérdés illetve a Mixeshop "100% sure no" állítása nem hagy nyugodni...
-
-
ÁrPi2
senior tag
Kano ! Ez a csoportba vásárlás jó ötlet én beszálnék egy-kettő darabra szerintem, és én a mixeshop-nál látom mit lehetne nyerni csapatos vásárlással:
Szóval HongMi esetén a "sok" darab ára:Qty.Range(unit) Price(per unit)
1 US$196.00
2-3 US$194.00
4 US$191.00
5-9 US$189.00
10+ US$187.00És amit már rég megpályáznék a sok-sok Shipping cég közül (csak egy darabra marhadrága)
ennél a shopnál az az EUEXP !Van itt a Mixeshopnál (minden terméklapnál) egy "Shipping Cost estimator" - szállításidíj-becslés:
( példa 4 darabra )
EUEXP-With Battery Order (Europe express with battery, with tracking number.100% Sure NO custom duty for you,about 7-12days) US$100.05Itten izgatja a fantáziámat az amit kiemeltem vastagbetűvel! - Mit szóltok hozzá?
"No Battery Order" esetén (ha tehát másik tevekaravánon utazik az akkumlátor) még olcsóbb ez az EUEXP.
Persze, választhatjuk náluk a dhl-t és az ems gyors postát is
.
-
ÁrPi2
senior tag
Nemtudhatom neked diszkont ár-e , de például van Xmas-sale a merimobiles-en és
M17 kuponkóddal $186.75 még hat napig
(Ez wcdma-s ha nem baj
)
(Antelife-n is asszem van likeus kuponkód 6 dollár értékben...)
-
ÁrPi2
senior tag
Voip telefonál valaki CSipSimple-vel?
A CSipSimple a Miui (sta-s2z 3.11.29) alatt valami X-akta miatt csak egyszer, elsőre oké és azután már nem kapcsolódik a voipfiókomhoz- Ha ekkor az alkalmazáskezelőben teljesen törlöm a CSipS.-adatokat akkor megint egyszer, elsőre okés...
Help Me Out
-
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
A hivatalos miui-ba is bele van hegesztve a settings alá a Viper4Android nevü xda-s audio driver,
hang menedzser, vagy csak a g3t- telómra portolt miuiba tették bele? -
ÁrPi2
senior tag
Mixeshop.com?
EuExp szállítással (Nézd az "Estimate Shipping Costs"-nál a notes-t) ?
-
ÁrPi2
senior tag
Plédául realpricesfromchina "available"
$179.95 - van paypal,
a shipment metódusra rá kell kérdezned ,ha hogy hogynem esetleg nem gyorspostával vámoltatnád el a szállítmányodat. -
ÁrPi2
senior tag
Ez a scpecifikáció-részlet miszerint
TD-SCDMA/HSDPA/HSUPA
Nem utalhat-é olyasmire (idézek egy régi AnDante post-ból innen a mobilarénából 2008-ból) hogy
""olyan készülék mely már a továbbfejlesztett, HSDPA TD-SCDMA átviteli megoldást kínálja""
(a China Mobile ügyfelei részére)""Ez az augusztus 12-re most bejelentett vörösrizs tehát itt a világ rest li részében ""süket"" azaz
nem való csakis a kínai mobilszélessávba.
Majd talán piacradob a Xiaomi egy wcdma-s rizs-fajtát is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest