Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
BSOD
senior tag
válasz
vadkörte
üzenetére
Nyilván lehet hozzáadni.
Más kérdés, hogy mennyire marad "kezelhető". Én elvagyok 4-max5 lapon widgetestül programostul, 8-10 magasságában már gondjaim lennének, hogy mi hol van.Most 'szkájpoltam jó fél órát videóval. Jócskán átmelegedett, de nem forrósodott fel. Az akkut is vagy 20-25%-kal megcsapolta. (Csak tapasztalatként írom, nem lepődtem meg különösebben rajta.)
Nem kockásodott/szakadt, jó minőségű volt a kép/hang mindkét oldalon. Jellemzően 200 K feletti átvitelt mutatott (a wifi miatt írom, 1043nd router, opnewrt), ez ha jól számolom min.350Mb. -
-
vegyszer
addikt
válasz
vadkörte
üzenetére
Én vagyok az a fórumtárs.

Én a Timely ébresztőt használom. Mert csak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És bizony ő többször nem ébresztett. A gyári igen. A WSM tools egyik modulja pont az ébresztőt teszi rendbe. A neve stílszerűen Alarm Time Fix. Azt engedélyezve, és a Timely mellé a gyári órát is az engedélyezett listához adva tökéletesen működik. (egy reboot után) -
-
nemlehet
őstag
válasz
vadkörte
üzenetére
Nagyon odateszi magát a Xiaomi, nekem az audio enchance is nagyon bejön. A fülhallgató választás tényleg hasznos és jól működik és nagy piros pont hogy van EQ. Az előző telómon is volt Dolby, ez van legalább olyan jó. Mondjuk a fülesem nem annyira minőségi meg nem vagyok audiofil, de mint átlagfelhasználó ezért az árért szép teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S23+ 8/512 GB + SmartTag2 eladó
- iPhone 12 Pro Max 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4570 1 hónap garanciával:11900
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Pro Max 512gb tökéletes állapot
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Más kérdés, hogy mennyire marad "kezelhető". Én elvagyok 4-max5 lapon widgetestül programostul, 8-10 magasságában már gondjaim lennének, hogy mi hol van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem valamilyen szerviz sziltva van nekem ami kellene a widgetnek.
)