Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
BSOD
senior tag
válasz
vadkörte #1627 üzenetére
Nyilván lehet hozzáadni.
Más kérdés, hogy mennyire marad "kezelhető". Én elvagyok 4-max5 lapon widgetestül programostul, 8-10 magasságában már gondjaim lennének, hogy mi hol van.
Most 'szkájpoltam jó fél órát videóval. Jócskán átmelegedett, de nem forrósodott fel. Az akkut is vagy 20-25%-kal megcsapolta. (Csak tapasztalatként írom, nem lepődtem meg különösebben rajta.)
Nem kockásodott/szakadt, jó minőségű volt a kép/hang mindkét oldalon. Jellemzően 200 K feletti átvitelt mutatott (a wifi miatt írom, 1043nd router, opnewrt), ez ha jól számolom min.350Mb. -
-
vegyszer
addikt
válasz
vadkörte #1564 üzenetére
Én vagyok az a fórumtárs.
Én a Timely ébresztőt használom. Mert csak.
És bizony ő többször nem ébresztett. A gyári igen. A WSM tools egyik modulja pont az ébresztőt teszi rendbe. A neve stílszerűen Alarm Time Fix. Azt engedélyezve, és a Timely mellé a gyári órát is az engedélyezett listához adva tökéletesen működik. (egy reboot után) -
-
nemlehet
őstag
válasz
vadkörte #1210 üzenetére
Nagyon odateszi magát a Xiaomi, nekem az audio enchance is nagyon bejön. A fülhallgató választás tényleg hasznos és jól működik és nagy piros pont hogy van EQ. Az előző telómon is volt Dolby, ez van legalább olyan jó. Mondjuk a fülesem nem annyira minőségi meg nem vagyok audiofil, de mint átlagfelhasználó ezért az árért szép teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest