- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
effendi2
tag
Szerintem a flipben -a telefon jellegéből adódóan- fontosabb a jó energiahatékonyság mint a csúcsteljesítmény, nézd meg szerencsétlen razr 60 ultrát, rossz vicc az a snapi abban a telóban...
-
Dare2Live
félisten
válasz
ergoGnomik #18 üzenetére
Semmit se tudunk a 2500ről. De az elődeiről annál többet. És nem, nagyon nem véletlen van veszett szar híre az exynos vonalnak.
-
Dare2Live
félisten
válasz
ergoGnomik #16 üzenetére
Ellenben az elmúlt ~10év exynosairól annál többet.... legyen az soc vagy modem, fogyasztás vagy teljesítmény vagy teljesítmény/fogyasztás.
-
ergoGnomik
tag
Akkor hadd segítsek én is!
#2 - Semmit sem tudtunk meg az Exynos 2500-ról.
#4 - Semmit sem tudtunk meg az Exynos 2500-ról.
#6 - Semmit sem tudtunk meg az Exynos 2500-ról.
#10 - Semmit sem tudtunk meg az Exynos 2500-ról.Ne haragudj, de nekem ez marhára a beszélgetés, de főleg a cikk tárgyától eltérő, ahhoz csak áttételesen kapcsolódó mellékszálnak tűnik. Az én fogalmaim szerint ez tökéletesen beleillik az "off topic" kategóriába tartozás mintázatába. De hát mit tudhatom én, igaz?
-
pengwin
addikt
-
pengwin
addikt
OK, hagyjuk... látom te nem érted mit jelent az, hogy "klón".
Attól, hogy valami gyengébben teljesít még nem lesz másolat.Felső kategóriában még meg is értem az emberek fenntartásait a csúcstól elmaradó chipset miatt, de pl. középkategóriában előnyös is lehet(ne), ha a Samsung meg tudja oldani házon belül a chipset-beszerzést. Mondjuk tipikusan nem látszik meg a készülékeik árán, hogy az SoC-n lehetne kisebb a haszon.
#10 ergoGnomik
Ez a beszélgetés elég szorosan kapcsolódik a témához, ami segítek:Exynos vs Snapdragon
volt. -
ergoGnomik
tag
És miért fáj neked, hogy itt vannak azok a "klónok"?
Egyébként ott van lent a Küldés gomb mellett az off topic kapcsoló. Azt nyugodtan bekattinthatod, különösen akkor, amikor egy a témához szervesen nem kapcsolódó hozzászólásra válaszolsz. (Mondjuk ez igaz a fórumozók elég széles körére, nem csak rád...
)
-
Én úgy gondolom, hogy inkább az üzemidő lenne a fontosabb a karcos teljesítménynél. Mégiscsak egy flipp-flopp csinimobilról van szó.
Az pedig, hogy a Samu gyárt - fontos momentum. -
leslien
nagyúr
válasz
ergoGnomik #4 üzenetére
addig amig ide küldik azokat klónokat .. mert Snapdragon-nal szemben csak ennek hívható az Exynos...
Google is észhez tért (végre) idén már TSMC gyártja a Pixel 10 -est ami nem véletlen... -
Watchdog
aktív tag
Az Európának szánt modellek széles körű szankcionálására kiválóan alkalmas...
-
leslien
nagyúr
miért nem adják már fel?! szerencsétlen banda...
-
janeszgol
félisten
Az egy magos teljesítmény karcsúnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Windows 10
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest