- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
Banggood lassú volt nálam is. 2014.01.16-án rendeltem tőlük flipes hátlapokat (egy fehéret és egy feketét) (ilyet) 18-án adták fel és 2014.02.28-án kaptam meg őket.
De ezek legalább jók. A beépített hangerő gombot kellett csak mókolni kicsit (pontosan a rögzítését letörni, mert hülye helyen ragasztották, hogy rendesen működjön)
A felső ablak csak betekintő, de az alsó tapis. Ha kikapcsolom a MIUI-ban az óvatlan használat elleni védelmet, akkor működik is.
-
vagyula
senior tag
Használd ezt a Weather BZ-t, nálam soha nem volt vele semmilyen probléma.
-
vadkörte
addikt
Ugyanezt játszotta el velem is a portolt MIUI-s Huawei-em.
Mondhatom roppant boldog voltam, amikor vasárnap 5:30-kor nekiállt kukorékolni...
Az ébresztőóránál nekem a munkanapokon volt beállítva. Átállítottam hétfőtől péntekig-re, így talán jó lesz.
Ja és még nézd meg, hogy mi van beállítva a hét első napjának, mert nálam a vasárnap volt az.(#1280) vegyszer:
A MIUI + XposedFramework + GravityBox mennyire barátok? Mert olyan masszív fagyást produkált a telefon, amit a Galaxy Ace + CM9 ROM óta nem láttam. Ezt a MiTools-t még kipróbálom.Amúgy bocs, hogy OFF telefonnal ide irogatok, de még majdnem ez a legpörgősebb MA-s MIUI-s topik.
-
vegyszer
addikt
Nekem a v5 alatt ma mentem ébresztett többször sem a Timely ébresztő app. Előtte ugyanez több készüléken is volt, de keltett rendesen. Miután a gyári ébresztő appot beállítottam, jelzett ez is.
Nem egyértelmű, hogy miért nincsenek a névjegyzékben egyformán a profilok képei. Van ami narancs alapon jobb felül kis kör, van, ami szürke alapon, és van, ami nagy képet hoz. (gondolom, Azok, akiknek maguk rakták fel a Google+ oldalán a képüket)
A reboot utáni app vesztés jelenség ugyanúgy megvan.
Valaki tapasztalt ilyet még?
Én Dec 3-mal 174,5$-ban vettem. Szerintem sokkal olcsóbb a közeljövőben nem lesz...
Ezért is nem akaródzik eladni az eredeti tervek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- GTA V
- Napelem
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Delta Force (2024)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest