- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
vegyszer #494 üzenetére
Én ebből rendeltem, amikor 10 USD alatt volt akcióban.
Igaz kisebb teljesítményű, de valószínűleg fizikai méretben is és elég gyorsan tölti vissza a mobilt, gyorsabban, mintha töltőn lenne.
Mondjuk nem ismerem ezeket annyira, csak próbaképpen vásároltam, néha jól jöhet alapon, és szűk 10 dollárt megért szerintem. Bár most sem vészes az ára, elég kompakt és reálisnak tűnik a 4400mAh...bár azt csak sejtem. -
citkar
addikt
Jó hallani, csak meg lehet oldani MTK6589-cel is a stabil, megbízható GPS-t (általánosan minden készüléknél), ha megbízható a cég és odafigyel a részletekre.
Kezd alakulni lassan az ára is, de mire eléri az általam várt szintet (és mire végleg megunom az Ioceanem) lehet már 8 magost választanék.
Szívesen vennék abból is Xiaomit, csak ha olyan későn jön, mint a Red rice, főleg mint a WCDMA képes...hát...majd meglátom.De továbbra is megerősít, hogy a Xiaominak és a Meizunak..no meg az Opponak, követnie kell a Huaweit és betörni Európába, de gyorsan...gyorsabban, mint ahogy teszik...különösen kis hazánkba
-
citkar
addikt
Sziasztok, látom egyre többeteknek van ilyen telótok.
A GPS-ről is jót olvastam, de még kevesen használták, meg tudjátok erősíteni többen, hogy valóban hamar talál jelet és pontos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest