Új hozzászólás Aktív témák
-
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5872 üzenetére
Reálisan kb 80%-al lehet számolni.
-
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5869 üzenetére
Ideális akkumulátorokat, szupravezetőket és nulla kelvines környezeti hőmérsékletet feltételezve, talán igen.
-
djula
aktív tag
válasz
paulkaresz #5711 üzenetére
Talán engem is ugyanez, de nem 100% még.
Budapest amúgy? -
djula
aktív tag
válasz
Goyamaduer73 #5699 üzenetére
Használd a gyárit
Én korábban novát használtam, de mióta miui van, nem hiányzik a nova egyáltalán. Sőt. -
djula
aktív tag
Töltőnél csak egy a lényeg, hogy 5 voltot adjon le de azt stabilan és zajmentesen.
Az, hogy 0.5 vagy éppen 30 ampert tud max leadni teljesen mindegy, a felvett áramot a töltő elektronikája korlátozza annyira, amennyit az akku elvisel károsodás nélkül. De ez a maximumra vonatkozik, minimum nincs. Ha a töltő kevesebbet tud, mint amit a telefon igényelne / elbírna, akkor lassabban fog feltöltődni. Az akkunak ez inkább jó, mint rossz, de felesleges ezen aggódni nem árt neki az 1 vagy 2 amper sem.
Szóval a lényeg a STABIL 5v.
Illetve hosszú usb kábel lehet gond, ha nagy zajt szed össze, de másfél méteren azért ha nem egy trafó mellett megy, nem hiszem, hogy gond lenne. -
-
djula
aktív tag
válasz
solfilo #5495 üzenetére
Nálam volt olyan, hogy töltés animáció ment, de a noti led nem világított, ilyenkor nem töltött.
Próbáltam másik töltővel, azzal világított és töltött is. Aztán újra próbálva már az eredeti töltőt is szerette.
Lényeg, hogy csak akkor tölt, ha noti led is világít. Igaz az enyém 1S. -
djula
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5434 üzenetére
Igen, csak az utolsót jelzi
-
djula
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5369 üzenetére
update.zip néven sem?
A multilang rom gyárilag rootolt, nem kell hozzá semmi.
Mi backup app? -
djula
aktív tag
válasz
Viktor0610 #5183 üzenetére
GPS test programok milyen pontosságot írnak?
Nekem 1S van, de nem vagyok vele elégedett, sokszor 10-30 méter pontosságot mutat csak és ennek megfelelően odébb is tesz a térképen. -
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #5115 üzenetére
A 24.0.0 teljesen jó.
Stabil, támogatott, multilang, minden működik, gyárilag rootolt. -
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #4843 üzenetére
SD kártya olvasóval vagy csak simán a telefont a gépre dugva és másolva.
-
djula
aktív tag
Nálam az 1S kb 3 óra screen time-ot bír, estére lemerül. 63% szokott lenni a kijelző fogyasztás.
-
djula
aktív tag
-
djula
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #4413 üzenetére
Én meg pont MI2S-t vennék, ha nagyobb lenne
Mondjuk akkor már ott a MI3, de még inkább a Redmi 1S. -
djula
aktív tag
Gépre dugva a telefont, eddig szépen megjelent a status bar-on egy lehetőség, ahol lehetett csatlakozási módot választani. Alapból charge only-n szoktam hagyni mikor kihúzom, de most MTP módban maradt kihúzáskor, és most bedugva nem jelenik meg a módválasztó, csak MTP fényképek és fájlok között lehet váltani.
Hogy lehet előhúzni az eddigi módválasztót? A beállításokan sehol nem találom. -
djula
aktív tag
Próbálta már valaki a mitalk csevegőt?
Én most nézegetem, de eléggé akadozva működik, érdemes ezzel küzdeni kínán kívülről? -
djula
aktív tag
-
djula
aktív tag
Ilyen macerás a hongmin a miui frissítés? Akkor már el is felejtem, hogy érdemes lenne lecserélni a JY G3S-emet, ahol a mostani frissítés már ment az updater app-ból, de wipe-olni eddig sem kellett frissítés felrakáskor.
Azt hittem ez csak még jobban mehet egy xiaomival. -
djula
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 05.16 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest