- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
franky80
csendes tag
Tegnap este frissítettem MIUI JHACNAL 5.0-ra a 4.4-et fel sem ajánlotta.Egy hibát találtam,hogy eltüntek a játékaim.Ötlet?
-
franky80
csendes tag
Egy kérdésem lenne.Próbáltam usb-n keresztül csatlakoztatni a telefont a géphez de nem jön össze.Leszedtem a drivert de akkor sem sikerül.Ezt nem ismeri fel: HM1 android phone
Ötlet? -
franky80
csendes tag
A GPS-hez annyi hogy itthon elég szerintem a google maps navija.Menetközben mobilnet mellett azonnal navigál, nincs várakozási idő.Ja és naprakész.
-
franky80
csendes tag
válasz
tibcsitube #213 üzenetére
Szerintem nincs olyan beállítás hogy ki lehessen választani melyik kártya legyen az alapértelmezett..Max át kell irányítani a másik kártyát, és csak egyet használni.
-
franky80
csendes tag
A térerővel nincs gond.Ahol eddig az előző telefononon kevésbé volt térerő most ott is van,
Két szimkártyát is szépen kezeli.A zenék szépen szólnak rajta.Fülessel egy kicsit több a mély hangszín és a magas is kicsit sok.De ha valamilyen lejátszót telepítünk akkor ez is kiküszöbölhető! -
franky80
csendes tag
Így kell rootolni a telefont.
-
franky80
csendes tag
Nem nyelt el a föld!Kevés egy kicsit az időm.
Első tapasztalok röviden.Kár hogy nem világítanak az alsó gombok.Csak középen van állapot jelző led,aminek a színét lehet variálni.
Nem kicsi a telefon. Eddig egy 4.3"-as telom volt már 3 éve.A kezeim szép nagyok,de küzdök hogy átérjem egy kézzel,de nem mindig sikerül .Kíváncsi lennék hogy aki egy Note 3-at használ az hogyan birkózik meg vele.
A kijelző szép nem kell ennél jobb.Kaptam hozzá egy fénys fóliát.Ráraktam de 3 óra múlva le is szedtem,mert nem az igazi.Igaz rendeltem eredetit hozzá,mattot+fényeset is, de még nem jött meg.De szerintem rás em fogom tenni.
Rendeltem egy OTG kábelt is,De még az is úton van.
Sokat gondolkodtam hogy az 1GB ram az elég lesz-e.Mert ha több minden meg van nyitva akkor lecsökken kb.140mb-ra.De akkor sem szaggat.
Kamera:Még kevés képet készítettem vele.Ha kevés a fény akkor kicsit zajos lesz a kép.De hát ez nem egy DSLR. Videó felvétel közben ha oldal irányban rángatom akkor a végpontoknál van egy kis zökkenés,akadás.Tudom zavaró lehet de ez napi használatban nem rángatja a telefont felvétel közben.
Miui: Egyenlőre maradok az angol nyelvnél.Próbálgatom pár hétig hogy hogy viselkedik.Aztán majd felkerül rá a magyar változat is.Sokat nem írnék róla,előző telómon is ilyen volt csak 2.3.7-es verzió.
Játékokat még nem próbáltam, mert csak egy 2 gb-os kártyát találtam itthon.Még nem jött meg a 32-es változat.
Wifi teszi a dolgát.
Akku.Még nem tudtam rendesen lemérni mennyit bír.Talán 1 napod kibír mobilnettel.
Most több nem jut eszembe.
Ha valakinek kérdése van szívesen válaszolok. -
franky80
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Jelentem megvan a telefon.Első benyomásom, hogy nagyon tetszik. Jelentkezem pár nap múlva, ha belaktam.
A telefon alján lévő 3 gomb az nem világít.Lehet hogy be lehet kapcsolni de odáig még nem jutottam el.
Mivel nincs a telefonon google szolgáltatás ezért azt külön kell telepíteni.Itt megtaláljátok ezt.Megyek nyomkodom tovább a telefont!
-
franky80
csendes tag
Még nem kaptam meg.A nyomkövetés szerint most indult el a DHL-tól BP-ről.
Szerintem nincs rootolva.Ha megjön mindenképpen készítek egy kis leírást. -
franky80
csendes tag
xiaomiworld oldalról.
-
franky80
csendes tag
Ez tartalmazza a magyar nyelvet.
Itt egy multi rom
Innét való.
itt a telefon fóruma. -
franky80
csendes tag
Nekem már meg is jött,csak a vám miatt nem kaptam még meg.Napokon belül nálam lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged