- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Most aktuálisan honnan tölthetem le a legújabb ROM-t? V6-ra gondolok, ha jól sejtem az most a nyerő.
-
zedok
őstag
válasz
herdsman12 #5992 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
zedok
őstag
Sziasztok!
Melyik romot érdemes feltelepíteni a Hongmira mostanában? JHBCNAL5.0 van most rajta.
-
zedok
őstag
Amúgy 1S és sima Hongmi között,csak a proci és a tárhely a különbség?
-
zedok
őstag
Gondolkozom, hogy szuleimnek kene venni 1S-t. Erdemes? Jo a gps ugyanugy?
Most krakkoban tesztelgetem, popec nagyon a sima hongmi.
-
zedok
őstag
Érdekes hiba történt a telefonnal, sajnos nem jöttem rá a megoldásra, illetve ahogy megoldottam a gondot, az kényszer volt sajnos.
Az történt, hogy tegnap este használtam a telefont, talán épp Fb-n beszélgettem, vagy neteztem már nem tudom, lényeg, lezártam a képernyőt, zsebre vágtam a telót és elindultam hazafele. Útközben már a metrón akartam használni és képernyő feléledés ÉS feloldása után előugrott egy üzenet, hogy "Launcher betöltése" és pörgött a kis töltőkör. Ennyi. Folyamatosan ezt csinálta, néha-néha villant egyet a "háttér" és feltűntek az ikonok egy-egy pillanatra. Na mondom kikapcsolom, megnézzük hátha. Nem segített. Újraindítás sem. Akksi ki-be. Nem. Na hát szuper, akkor nézzük mit lehet még így hazafele menet közben alkotni. TWRP-be simán belépett semmi gond, onnan restartoltam, ugyanez a helyzet-látvány fogadott. Megjegyzem biztos vagyok benne, hogy a szoftverrel volt a bibi csak a fene se tudja, hogy mi. A megoldás végső elkeseredésemben az volt, hogy TWRP-ből hard reset - tehát gyári visszaállítás. Szuper. Utána már ment minden mint a karikacsapás és működött is. Azóta nem jelentkezett. A szoftver az MIUI V5 hivatalos rom volt-van.
Gondoltam megosztom veletek ezt a "csodás" történetet. Amúgy teljesen elégedett vagyok a telóval, minden tekintetben. Gyors, jó képeket készít, GPS kifogástalan, akksi megfelelő. MIUI, csak így tovább.
-
zedok
őstag
Felraktam én is a V5 stable-t viszont hiányolom belőle az MIUI időjárás widgetet. Ezt honnan tudnám beszerezni?
Illetve a másik rejtély, a bal felső sarokban kiírja a szolgáltató nevét, hogy tudnám eltüntetni? Múltkor megtaláltam de most nem lelem.
-
zedok
őstag
Hevizms:
Neked volt olyan, h beragadt a gps? Most lattam, hogy nalam is ment egesz ejjel, mikozben be se volt kapcsolva. Ujrainditas utan megoldodott. Neked is ez volt ra a "megoldas"?Szerk: Ultimate 4.1.27 rom van fenn
-
zedok
őstag
Na. Ultimate rom. Talan bug:
Chrome+gyari zenelejatszo nem szereti egymast. Bongeszes alatt leall a zene. Tipp? -
zedok
őstag
Na közben, V4 framaroot-al simán lehetett rootolni (mindhárom opción végig kellett bökdösni), majd felraktam a TWRP-s recoveryt (stock volt ugyebár), utána reboot, elfelejtett jó pár programot - eltűntek. Majd ismét TWRP - Full Backup készítés. Majd letöltöttem az ultimate romot és most telepítettem fel. (4.1.27)
-
zedok
őstag
Na, használom, forgatom, próbálgatom. Jó féle, a MIUI-t szokni kell, de baromira tetszetős. Most rootoltam framaroottal (Eredetileg V4-el érkezett, most jön le az ultimate rom) Viszont menteni az egész rendszert MTKDroidtools segítségével lehet igaz?
-
zedok
őstag
Megjött a telefon. WUUUUUUUUUU
-
zedok
őstag
Hát el se hiszem, haladunk.
Be is küldtem a papírokat. Remélhetőleg jövő héten már talán megkapom.
2014.01.09
19:55Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.22
08:30Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.22
12:28Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.31
12:01Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure -
zedok
őstag
Jó kérdés, de nagyon nem izgulok miatta, csak épségben legyen a telefon és működjön tökéletesen. Kb ennyi a lényeg, na meg hogy tapadjon a bélyeg.
Sarc kérdés meg vagy lesz vagy nem. Ennyi
-
zedok
őstag
válasz
krisi08 #1261 üzenetére
Amúgy beszéltem a postás hölggyel, véleménye szerint "most az SG-s csomagokat nagyon szűrik, hát igen igen, lehet csak jövőhétre kapom kézhez." -HA. De általában a vám kezelés 4-5 napos procedúra - mért érzem azt, hogy több lesz?
- meg ahogy olvastam a külföldi rendelések topikban, ott is írták, hogy van akinek már ~10.-e óta vámkezelés alatt áll. Szóval ráérünk, a hawaii kalandtúrát most eltoltam emiatt..
-
zedok
őstag
válasz
Viktor0610 #1254 üzenetére
Ja nekem már a vám előtt várakozik
Csak meglepett, hogy mennyire feljebb kúszott az ára
-
zedok
őstag
válasz
m4csk4fogo #1051 üzenetére
GPS állítólag eléggé gyorsan talált jelet, korábbi hozzászólásokban keresgélj.
Akksi meg használatfüggő..de fentebb erről is írtak, illetve külföldi fórumokon is megemlítették, hogy eléggé jól van optimalizálva a rendszer és kibír egy napot erősebb használat mellett - nem tudom mennyire mérvadó/megbízható. -
zedok
őstag
válasz
nemlehet #1026 üzenetére
Eléggé sanszos, hogy átcsúszott. Már ha jól fordítom persze. Szerintem ha már a dátum-időt nézed, azon is látszódik. Honnan rendelted?
Jéé:
Sat 04.01.2014 16:37 Mailed Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:37 Arrival at border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:37 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:38 Departed transit country Swiss Post SINGAPORE
Sat 04.01.2014 16:38 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE
Thu 16.01.2014 11:43 Arrival at border point of destination country HUBUDA
Thu 16.01.2014 11:50 Handed to customs HUBUDA
Sat 18.01.2014 18:28 Released by customs HUIgaz, nekem csak egy powerbankom jön így..de na!
-
zedok
őstag
Szerintem úgy kérdezd, hogy fehér Hongmi, ami WCDMA-s.
Mert adtak ki fehér, piros és fekete(gray) hátlappal is (td-scdma-t), de a hálózat kezelése ami nem mindegy. Másrészt, szerintem ha tényleg ezzel szemezel, rendelsz egy gray hátlaposat majd hozzá ebayről fehér-piros ami tetszik. Természetesen megbízható boltból, wcdma típust.
-
zedok
őstag
válasz
waveriderz #904 üzenetére
Honnan rendelted amúgy?
-
zedok
őstag
De hol a teszt?Ja gondolom a Jiayu-ra gondoltál.Csak egy cikket találtam róla.
(#842) XenHai:
Ha jól tudom csak GG2 van rajta és két különböző van, TD-SCDMA és WCDMA verzió - erre rendelésnél kell figyelni, mivel előbbi az ázsiai területen használható 3G, míg utóbbi az EU szabvány.MIUI eléggé szép,kiforrott és kidolgozott android verzió szerintem. De a needrom-on találsz azt hiszem "stock android"-t
-
zedok
őstag
Mellesleg használ valaki a Hongmin VoIp-t? Ha igen, milyen tapasztalattal?
-
zedok
őstag
Az normális, hogy már 2 napja csak áll a csomag?
"2014-01-04 00:00, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)"
-
zedok
őstag
Első körben nem eBay-t szerintem, pár sorral feljebb az egyik kolléga befürdött vele ( szintén eBay rendelés - fake version) kínai telefont szerint érdemes megbízható kínai webshopból rendelni mindenképpen.
Pár példa:minideal.net
pandawill.com
geekbuying.comEzek biztosabbak.
A specifikációk eltérhetnek webshoponként, rosszul írják ki. Érdemes megnézni a gyártó weboldalán találhatóakat.
(#688) mailman:
Jogos a wcdma verzió, csak neten keresgéltem aztán olvastam nagy hülyeséget, bár szerintem ez csak egy rémhír volt. Én legalábbis nemrég jöttem rá a 2G és 3G közötti "erőkülönbségre" (telenor). De utóbbi roppantmód szívja az akksit sajnos ( OT-995). Amúgy akkuidővel mi a helyzet? Hány kártyával használod?Gondolom a mindennapokra tökéletesen megfelel használatra (legalábbis én arra szánom
)
-
zedok
őstag
MTK-n múlik minden.
De ez még a jövő zenéje. Amúgy a V5-el még vannak gondok, ahogy olvastam fentebb. Akik már korábban megkapták a telefont, milyen verziójú telefon érkezett nekik? Illetve WCDMA verziót vásároltatok?
-
zedok
őstag
Köszi srácok. 17tracken néztem én is, de szerintem csak 1-2 nap múlva lesz nyoma
Fiatal az év még.
-
zedok
őstag
Na most kaptam TR számot a minideal-től. Kíváncsian várom.
Amúgy a szám alapján hol tudom ellenőrizni a csomag helyzetét?
-
zedok
őstag
Aki megrendelte már a minideal-ről a napokban, hogy áll a shippingje? Nekem egyelőre csak processing. Gondolom ez normális még.
-
zedok
őstag
Akinek ilyen telefonja van, tud véleményt írni az akkumulátorról?
-
zedok
őstag
No remélhetőleg nemsokára én is kézhez kapom a készüléket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged