Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
A hongmi magyarosítása mennyire teljes? Mármint, ha úgy rendelem, hogy magyar nyelv is legyen benne. Nem is tudom hol láttam képeket xiaomi telefonok menüjéről és minden menüben volt 1-2 angol pont is.
-
v.attis
őstag
válasz
lolchief70 #746 üzenetére
Ááá, nem íbéjen akarok venni telót, azt csak azért linkeltem be, mert a leírásban a hálózatkezelés nem volt egyforma. Már gyűjtögetem a forgalmazók listáját, a minideal-ről meg már rég hallottam, hogy jó, szóval lehet tőlük lesz.
-
v.attis
őstag
Köszönöm szépen!
A helyzet az, hogy van egy egy éves telóm, vodafonnál vettem és egy év után bekaksizott. Ha minden igaz, akkor van további 1 év készülék garancia, most ennek keretében van szervízben. Persze sosem lehet tudni, az, hogy elvitték, még nem jelenti azt, hogy meg is csinálják, vagy azt, hogy ha meg csinálják, akkor az hibátlan lesz. Nekem sajnos nem sok jó tapasztalatom van a garis javításokkal kapcsolatban, szóval nem nagyon reménykedem.
Tehát amennyiben nem jövök ki jól ebből a dologból, akkor beugrik egy hongmi. Viszont ha jó lesz a telóm, akkor meg a Mi3-at néztem ki magamnak, úgyhogy arra fogok gyüjteni... -
v.attis
őstag
Közben utána néztem, jól értelmezem, hogy nekünk a vodafone-nál a 3G a 900MHz-es sávban a leg elterjedtebb? Olyan infókat találtam, hogy a 2100-asban csak nagyvárosokban működik.
Tehát ennél a telónál azt is figyelembe kell venni, hogy a WCDMA tulajdonságon túl még a 900MHz-et is tudja 3G-n...? -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Beszart a telóm (nem ez) és lehet, hogy nem is javítják garanciába. Ezért szemezek a hongmi-val. Találtam különféle eladókat, különféle leírásokat és még most sem tudom, hogy működik-e nálunk, vodafone gyors hálózatokon, vagy sem. Most pl. ezt a kettőt nézegetem:Az egyiknél van 3G, a másiknál van WCDMA 3G, franc se tudja már, hogy mit kell nézni! Gondolom az lenne jó, ha utóbbi szerepelne, de leírásban, ha frekevenciát nézem, az nem árul el valamit? Pl láttam már olyat is, amelyiknél [link]2100MHz volt csak, de olyat is amelyiknél 1900, vagy 900 is volt. Most akkor mi kell nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged