- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tudna valaki ajánlani fehér hátlapot a Hongmihoz. Bármi játszik, ali, ebay csak kipróbált legyen, jól illeszkedjen, gombok stb.
Köszönöm -
Kulbi
aktív tag
Gondolom más is észrevette, hogy a 15.0.0-ban máshogyan csatolja fel a háttértárat a PC-re. Nem sima USB drive. Vissza lehet ezt valahogy állítani, nem tláltam rá opciót? Így sokkal macerásabb rá másolni és lassabnak is tűnik.
Köszönöm.
-
Kulbi
aktív tag
Bocs, nem tudom mi a probléma teljes története, mert nem olvastam vissza, csak gondoltam jelzek. Nekem a 15.0.0 van fent. A gmail szinkronizálja a kontaktokat, ahol vezetéknév, keresztnév rendesen ki van töltve. A telefon tökéletesen kezeli. Az 5.0- hiz képest nálam 15.0.0 mintha gyorsabb lenne.
Eddig egyetlen negatív dolgot tapasztaltam.A gyári böngésző nem szunkronizálja a kedvenceket. Kiírja pillanatnyilag nem működik . De ez lehet a google oldalán is majd kiderül. -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tapasztalt valaki problémát a google könyvjelzők szinkronizálásánál. Felraktam a 15.0.0-t és mindent szinkronizál a google account csak a könyvjelzőknél írja, hogy probléma van és hamarosan megy.
Köszi.
-
Kulbi
aktív tag
Tegnap rányomtam az OTA frissítést, persze megdöglött a teló. Utána még volt vmi recovery, ahonnan felment a 15.0.0. A rendszer azóta megy, újra jó gyors lett a teló. Most fel akartam rakni a TWRP-t, de nem megy. Ill. a rekovery-ben először egy döglött android van piros felkiálltó jellel, utána azért megy.
Mi lehet az oka, hogy TWRP nem akar felmenni?Köszönöm.
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
gondolom most már van tapasztalat érdemes váltani a 5.0-ról, 15.0-ra v. inkább 15.0.0-ra. Mi a legegyszerűbb módja? Tömören elég, kell full wipe?
Köszi.
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Régebben működött a telefonommal, hogy ha vki felvette/letette híváskor akkor rezgett egyet, most viszont nem csinálja. Emlékszik valaki hol lehet ezt bekapcsolni?
Köszi.
-
Kulbi
aktív tag
-
Kulbi
aktív tag
válasz
herdsman12 #2281 üzenetére
Sajnos nincs. Látszatra tökéletes. De leugrik a telefonról.
-
Kulbi
aktív tag
Hali,
Nekem 46 nap után ma jött meg a Nillkin frosted Shield, de nem jó a telóra. Jól néz ki, viszont nem pattan be rendesen és az egyik oldalon leugrik
Innen rendeltem:
-
Kulbi
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #1531 üzenetére
Jó ha fent van a WSM tools, ahol a Mitools modul aktiválva van. Bármilyen kapcsolgatás csak akkor megy, ha újraindítod a telót. Utána már két csúszka kell legyen külön.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
szoporiz #1530 üzenetére
Van itt egy leírás:
[link]Újabban olvasni olyan esetekről amikor ez nem ment, valószínűleg mert nem gyári rommal érkezett a megvásárolt teló. Ilyenkor vki nem tudod CWM-et felrakni, csak a TWRP ment. Olvasd az XDA / xiaomi.eu fórumokat.
Itt is van leírás a már frissített ROM rootolásáról:
Nekem ment az elsővel a többit nem próbáltam.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #1527 üzenetére
A MiTools-ban a hang menüben szét lehet választani.
-
Kulbi
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #1487 üzenetére
Megerősítem, nekem is nyöszörög
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Használ vki Weather BZ programot (jelenleg a v4.8.4)? Nálam mostanában nem frissül az ikon. Ha kitörlöm a program adatait akkor az első frissítéskor megcsinálja, jó időt és hőfokot ír ki, de aztán többször nem hajlandó aktualizálni.
Van erre vmi megoldás?
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tudan vki linkelni egy windows 7 usb drivert a Hongmihoz? Tudom, hogy van már egy csomag amit fel is raktam otthon, de abban egy csomó minden van és nem tudom melyik melyik. Most a cégnél akarom felrakni ami nem engedélyezett, tehát ha sikerül elérnem a lehető legegyszerűbben kell, egy fájl, klikk és kész. Ha ennél bonyolultabb az IVP megmakacsolja magát
Előre is köszi.
-
Kulbi
aktív tag
Bug avagy Büg riport
ROM:
- 4.2.2 MIUI JHBCNAL5.0Hibajelenség:
- Ébresztés van beállítva hétköznapokra, erre tegnap azaz Vasárnap reggel fél hétkor ébreszt a telefonEz az első eset, hogy ilyet csinált.
- Múlt héten volt kétszer olyan nem fogadott hívásom, amikor nem jelez a telefon. Se a led, se az ikon, se az értesítő sáv. Viszont a híváslistában látszik, hogy vki keresett. Mindkettő megerősített hívás a másik fél részéről. Azt nem tudom, hogy csörgött-e.Üdv
Kulbi -
Kulbi
aktív tag
Új root megoldás V5-höz:
"New root for Hongmi WCDMA Stable ROM v5.0
works finally for me
http://en.miui.com/thread-13293-1-2.html" -
Kulbi
aktív tag
Hali,
Volt már itt szó róla, hogy a Stable V5 esetén a fizetős alkalmazások eltűnnek újraindítás után.
Nem tudom volt-e infó érdemben, de itt egy megoldás (nem próbáltam, majd ma este)
[link]Üdv
-
Kulbi
aktív tag
Ti hogyan állítjátok be a visszajelző led színeit? A menüben beállítottam, úgy tűnik a megadott színnel kezd, de utána több szín is felvillan. Pl. értesítés zöldre van állítva: zöld majd kék lila piros és megint zöld...
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Érdekelnének a tokok és fóliák amiket használtok. Én most nézegetem mit kéne rendelni és eddig ezek tetszettek meg:
A gyári fóliák mennyre jöttek be, karcolódnak? Van matt és fényes ($7).
- [fényes]
- [matt]
- van nem gyári is: [link] és [link].Tokok, pedig ezek tetszenek:
- [fémes, műanyag hátlapra]
- [álló bőr, nyitható]
- [atlatszo hatlapra]
- [Iphone kinézet, üveg és fém]Valakinek van tapasztalata ezekkel v. hasonlóval?
-
Kulbi
aktív tag
válasz
vegyszer #596 üzenetére
"ha kiküldöd -> a postától kérj kiviteli vámáru nyilatkozatot, hogy ha visszafelé küldik a telefont (még ha csak magát a készüléket is) nehogy megvámoljanak önhatalmúlag. Sajnálom hogy ki kell küldened, de remélem megcsinálják majd neked."
Ez csak egy idézet, de lehet hogy érdemes megpróbálni akkor is ha befelé átjött. -
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Ha van aki esetleg budapesti, hajlandó lenne valamikor megmutatni a kütyüt (esetleg jövő héten). Kézbe fogni kipróbálni. Gondolkodom a váltáson, de előtte szeretném a méretet kipróbálni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest