- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Banyu
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2132 üzenetére
Két hete megy a kezeim között Hongmi, az nem eszi meg.
Előtte a samsungommal két hónapig tökéletesen működött és működik is, máson is kipróbáltam és a kábelek sem rosszak. -
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
A power bankról nem tölt problémám nem oldódott meg, többször kipróbáltam, de az 5600 mAh-s akksiról kis ideig mutatja, hogy tölt, de semmi sem történik, csak kikapcsol.
Teljesen random mikor hogy, van, hogy a képernyővel, van hogy képernyő-üzemeltetés mellett végig tölt, meg van olyan is, hogy képernyő-üzemeltetés mellett is kikapcsol... szal lényegében a végén így vagy úgy, de nem tölt, csak eltérő időnként történik ez meg.
Ötlet??? több kábellel is eljátszotta ezt...üdv.: banyu
-
Banyu
csendes tag
Szasztok!
Hol a retekben lehet beállítani a saját hívószám kijelzést?
Azt mondják az ismerősök, hogy hol van, hol meg privát számként hívom őket és csak egy SIM fut rajta egyelőre.
Üdv.: Banyu -
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Vettem múltkor egy csájníz (névlegesen) 5600 mAh-s power bankot és rendesen működik is.
Este kipróbáltam a Hongmival, de ezt csak addig töltötte, amíg ment a kijelző, ahogy elsötétül eldobta a power bankot és nem töltötte, az ki is kapcsolt.
Ma is megpróbáltam annyit változott, hogy a képernyő elsötétülése után még pár percig tölti, de aztán ha feloldom a képernyőzárat megint azt jelzi, hogy nem tölti.
Találkoztatok már ilyennel?Üdv.:
banyu -
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Zokni vagyok a romoláshoz és a rootoláshoz, mert még sosem csináltam, ma bevittem a telót egy mobilos figurához, akit többen ajánlottak az ismerőseim közül és nem vállalta, most elolvastam vagyula részletes leírását és úgy sikerült a telepítés, agyő v1 miui
A kérdésem az volna, hogy a leírásban szereplő 4.2.2-ben benne van a root, ha fel szeretném tenni a v5-öt, akkor a részletes leírás 7-9 pontját kell megcsinálnom és gondolom az Ultimate verziónál ugyanez vagy ott a 7-10 végig?
/Ha jól értem a 10. pont a rootra vonatkozik, de a v5 és a rootja külön-külön van, míg az ultimate-et gondolom nem kell rootolni./
Illetve azt meg lehet nézni valahol/valahogy, hogy a teló régebbi vagy újabb-e, mert ha a V5-t pakolom fel és nem megy rajta az angol cwm, angol vissza kell pakolni a gyári recoveryt és ha ez pl az én készülékemnél így van, akkor elkerülném azzal, hogy kapásból az ultimat-et tenném fel. (mivel ez a visszapakolós dolog annyira nem világos....)/Vagyula, millió hála a részletes leírásért, így már halványan értem a dolgokat és én, mint gyógyegér is meg tudtam csinálni!/
Üdv.: Banyu
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Előre elnézést, teljesen kezdő vagyok a szoftverbűvölés terén.
Minideales telóm jött meg, nem kértem rá root-ot, így most JHBCNAH1.0 van rajta alapból.
Cserélni szeretném a ROM-ot és a miuiandroid.hu-n két verzió is van fent, a JHBCNAL5.0 (+rootolás) és egy Ultimate verzió, melyiket éri meg feltenni, pontosabban az utóbbit megéri-e feltenni vagy sem?Üdv.: banyu
-
Banyu
csendes tag
-
Banyu
csendes tag
Sziasztok!
Lehet láma a kérdés, de mivel a telefonon Android alapú OP rendszer van és nem konkrétan android, ez jelent valami alkalmazások telepítésében/használatában hátrányt, vagy minden fut rajta, mint sima androidon.
Banyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged