- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krisi08 #6615 üzenetére
A telefonon látszik, hogy PC-re dugtad, feljön az USB kapcsolat módjának kérdése?
Olyanom volt már, hogy az USB kapcsolat módját egyszer elállítottam valamire és többet nem jött fel a kérdés sem, hogy mit akarok, mikor összedugtam a PC-vel. Természetesen így nem is látták egymást. Ekkor az alábbi fórum segített és az abban leírt lépések:
LinkAnnyit még hozzá kell tennem, hogy nem Hongmi volt a készülékem (hanem Cubot One) és egy portolt MIUI futott rajta.
-
esox
senior tag
válasz
krisi08 #1780 üzenetére
Egyáltalán van olyan mód, ahol normális hangja van a videónak?
Imádom ezt a telefont, de a nagy szívfájdalmam az a video hangja. gyakorlatilag egy kalap sz...
Fotók szuperjók a camhoz képeast, kijelző, wifi, gps minden penge, de a hangfelvétel és a video hang az egyszerűen nem üti meg még az alapszintet sem -
xhege
veterán
válasz
krisi08 #1352 üzenetére
Úgy látszik a mi csomagunk nagyon együtt mozog
2014.01.02
16:42
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.01.22
16:34
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.01.22
17:25
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.01.29
12:41
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance -
hevizms
addikt
válasz
krisi08 #1330 üzenetére
DHL szintén múlt hétfői rendelés.
xhege!
Utolsó 3 statusz:
11.A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 08:31
10.Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:29
9.Kiszolgáltatási részlegen át továbbítva BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 06:28
A jövő héten lesz a kezemben mert most 4 napig Ausztriában leszek.
Reménykedtem hogy oda már az új telóval mehetek és készíthetek szép sielős képeket,de a geekbuying nem ezt akartaA DHL-nek már tegnap megküldtem a papirokat,ma lebeszéltem az ügyfélszolgálatos hölggyel hogy hétfőre kérném.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
krisi08 #1311 üzenetére
Köszi!
Sajnos itt is írják hogy várni kell működő CWM-re. A https://dl.dropboxusercontent.com/u/67077718/stock-recovery-WCDMA.zip már nem tudom, hogy próbáltam-e visszatenni de egy próbát megér.doongoo: Köszi!
Olvastam a kálváriádat.
Mélységesen egyet tudok érteni veled, hogy nem szabad a frissítést zaklatott idegálapotban és gyerekektől körülvéve csinálni.
Én úgy csesztem el a Nexus 7-esem egy relaxált reggeli laza OTA frissítés segítségével, hogy 10 perc és kész a firssítés, hát tégla lett kissé. Majd egy fél nap szívás volt rendbetenni a családtól elvonulva.
Ez a TWRP tetszik is meg nem is. A fő gondom vele hogy nem átjárható a CWM mentésekkel frissítésekkel.
Amúgy az általad is feltett TWRP ultimate rom mennyire stabil? Működik a mindkét SIM-nél a 3G és lehet egyik SIM kártyát csak hívásra állítani? -
zedok
őstag
válasz
krisi08 #1261 üzenetére
Amúgy beszéltem a postás hölggyel, véleménye szerint "most az SG-s csomagokat nagyon szűrik, hát igen igen, lehet csak jövőhétre kapom kézhez." -HA. De általában a vám kezelés 4-5 napos procedúra - mért érzem azt, hogy több lesz?
- meg ahogy olvastam a külföldi rendelések topikban, ott is írták, hogy van akinek már ~10.-e óta vámkezelés alatt áll. Szóval ráérünk, a hawaii kalandtúrát most eltoltam emiatt..
-
SSlyTR
senior tag
-
hevizms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest