- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Az új verziójú Redmi 1S melyik MIUI-al jön, ha most rendelek egyet?
Lehet már állítani, hogy melyik SIM fogalatban megy a 3G?
Van egy régebbi Hongmim, de abban nem lehet állítani, így sajnos csak az egyes SIM foglalatba tett kártyán mehet a 3G.
Moddolt vagy custom ROM esetében régebben lehetett de nem akarok tudok most mókolni ezzel.Köszi előre is!
-
lolchief70
aktív tag
válasz
krisi08 #1311 üzenetére
Köszi!
Sajnos itt is írják hogy várni kell működő CWM-re. A https://dl.dropboxusercontent.com/u/67077718/stock-recovery-WCDMA.zip már nem tudom, hogy próbáltam-e visszatenni de egy próbát megér.doongoo: Köszi!
Olvastam a kálváriádat.
Mélységesen egyet tudok érteni veled, hogy nem szabad a frissítést zaklatott idegálapotban és gyerekektől körülvéve csinálni.
Én úgy csesztem el a Nexus 7-esem egy relaxált reggeli laza OTA frissítés segítségével, hogy 10 perc és kész a firssítés, hát tégla lett kissé. Majd egy fél nap szívás volt rendbetenni a családtól elvonulva.
Ez a TWRP tetszik is meg nem is. A fő gondom vele hogy nem átjárható a CWM mentésekkel frissítésekkel.
Amúgy az általad is feltett TWRP ultimate rom mennyire stabil? Működik a mindkét SIM-nél a 3G és lehet egyik SIM kártyát csak hívásra állítani? -
lolchief70
aktív tag
Hali!
Valaki tud feltenni gyári recoveryt a most érkezett Hongmijáról?
Nekem is széteső CWM recoverym van és sehol se találtam működőt.
Gondoltam visszateszek gyári "Stock" recoveryt, de azt sem találtam hibátlanul működőt.
Még keresem az igazit.
Amúgy honnan lehet tudni, hogy melyik Hongmi más revízójú mint a többi? Miben különböznek?
Köszi! -
lolchief70
aktív tag
válasz
vegyszer #1154 üzenetére
Ez jó kérdés.
Ami CWM-et próbáltam mind szétesett induláskor (kb 6-7 félét próbáltam). Egy "gyári" recovery indult el aminél viszont nem működtek rendesen a hangerő fel/le gombok.
TWRP-t nem próbáltam még ez elég ígértesnek tűnik.
Eddig még nem használtam TWRP-t.
Kérdezem a hozzáértőktől: TWRP-vel CWM által készített mentés nem tehető fel ugye?
Nincs átjárhatóság? -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Valahol be tudom állítani hogy hanghívás csak az egyik esetemben 2-es SIM kártyáról menjen?
Esetleg külső programmal?
Ez a választás a hívásindításkor nem szimpatikus illetve ha bluetooth autós kihangosítóról indítok hívást automatikusan az 1-es SIM-ről indítja a hívást mindegy, hogy előtte a 2-es SIM-ről hívtam az adott telefonszámot.Köszi!
-
lolchief70
aktív tag
válasz
m4csk4fogo #1034 üzenetére
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
SMS írásnál miért nem fordul el a képernyő?
Be van állítva az auto elforgatás. 4.0 Rom van fent.
Nálatok elfordul a kijelző? -
lolchief70
aktív tag
Na kipróbáltam 7 CWM recoveryt, egyik se vált be. Mindegyik szétesett képpel indul majd elsötétül és semmi.
Az a szerencse, hogy utána a készülék rendesel bootol.
Itt olvastam hogy más revision is készült amihez még nincs CWM.
Pedig a stabil ROM nagyon kellene az ékezetes betűk miatt. Csak nem tudom működő recovery nélkül felrakni.
Találtam egy gyári recoveryt ami elindul de a gombok lenyomását rosszul érzékeli pld. hangerő fel gomb a parancs futtatása
Sajnos MIUI heti frissítés ide vagy oda ez elég nagy pofáraesés... -
lolchief70
aktív tag
Próbáljam meg feltenni a gyári recoveryt?
http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/page-6Hasonló szétesett kép van a recoverybe lépés után mint a linken, aztán csak fekete képernyő.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
lolchief70 #815 üzenetére
Ezekről a CWM-ekről mi a véleményetek?
http://xiaomi.eu/community/threads/english-cwm-for-xiaomi-hongmi-td-wcdma-full-working.22953/Amit az előző hozzászólásban linkeltem, azzal se indul rendesen recovery módban ÁÁÁ.
-
lolchief70
aktív tag
Ezt találtam ez megbízható hely a Multilang 4.0 ROM letöltéséhez?
http://en.miui.com/thread-12892-1-1.htmlÉs az hogy lehet szerintetek, hogy a 4.0 nagyobb méretű ROM mint az 5.0?
-
lolchief70
aktív tag
Megy normál módban, csak recoveryba nem tudtam tenni.
Droid Tools nincs fent ezért menteni se mentettem vele.Az lenti recoveryt tegyem fel hátha megjavul?
http://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_hongmi_hd_kijelzo_es_negymagos_processz/hsz_317-317.htmlHogy tudnám csekkolni most melyik recovery verzió van fönt?
Amúgy a Stable 4.0 MIUI Multilang Romot hol találom?
-
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Ennek a Droid Tools-nak a használata nekem kicsit sok.
Ha rossz ez a kínaiak által módosított Rom van értelme erről egyáltalán mentést csinálni?
CWM-el szeretnék csinálni egy full backupot, de nem csirkelábas recovery segítségével.cappa72: Az általad készített CWM-et akartam feltenni a Mobil Uncle Tools segítségével, végig is futott, de újraindításnál semmi se történt, csak bekapcsolt fekete képernyő...
Hogy tudom egyszerűen ellenőrizni hogy elcseréltem-e a recoveryt? -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Megjött a Hongmim. Minden szép és jó kivéve a magyar karaktereket.
Pld. a kapcsolatokban a magyar az ékezetes betűk miért olyan furcsák?
Mit tudok vele csinálni?
4.2.2 Android van fent és valószínű, hogy Multilang Rom: MIUI-JHBCNAH4.0.
Valaki használja ezt?
Azt olvastam hogy recovery csere előtt Mtk Droid Tools segítségével érdemes lementeni az eredeti Recoveryt.
Igaz ez? Cappa által készített CWM recoveryt használja valaki?
http://prohardver.hu/tema/re_xiaomi_hongmi_hd_kijelzo_es_negymagos_processz/hsz_247-247.html
Köszi! -
lolchief70
aktív tag
Idézet innen:
http://prohardver.hu/tema/kulfoldi_rendelesek_nyomkovetes_stb/keres.php?stext=megb%C3%ADzhat%C3%B3+boltok&submit="A megbízhatóak például: minideal, antelife, geekbuying,, tinydeal, banggood, focalprice, buysku, everbuying, ahappydeal, dx, etotalk,, buyincoins, ttmalls, vopmart, spemall, tmart, lightinthebox, coolicool, 1949deal, malleshop, pontosak, aránylag az árak is jók."
Aliexpress és ebay keresekedőktől előfordulhat, hogy xiaomi replikát kapsz.
-
lolchief70
aktív tag
Ebay kereskedőkkel addig nincs is nagy baj, ameddig nem zárod a tranzakciót az átvétel után értékeléssel.
Ezután ha pld. 2-3 hónap múlva garanciális problémád van, előfordulhat hogy nem válaszol a levélre és nem foglakozik veled.
Sajnos tapasztalatból mondom.
Úgyhogy ismert és "jó" support-al rendelkező webshopokból érdemes venni telefont. -
lolchief70
aktív tag
Off: Hát sajnos ezt már én is tapasztaltam, így töketlenkednek a kínai webshopok.
Nekem "időben" "föladták" (mixeshop) a G4-esem 1 héten belül, hogy a HongKongPost majd 16 napig pihentesse. Paypal dispute és 2 napon belül már úton is volt a SingPost-al.
Ezért kérdeztem tőled hogy megbízhatóak-e a spemallnál.Ugyancsak G4-est rendeltem de Ebayről egy kereskedőtől és 2 nap után már volt TN és úton volt a telefon.
On: Még mindig akciós a Hongmi az Ebayen az általam is figyelt kereskedőnél:
[link]Erősen gondolkozom a megvételén, eléggé tetszik ez a MIUI felület.
-
lolchief70
aktív tag
Miből gondolod hogy nincs sarc?
Én úgy tudom amit DHL hoz arra szinte mindig van, illetve már ők intézik alapból.
Spemallró amúgyl milyen tapasztalatok vannak?mclane_: Igaz ezt én is néztem, de az akciós ár DHL-el volt értendő.
Az Ebay-es kereskedőket pedig talán jobban lehet kontrollálni, mint aliexpresses kereskedőket. -
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Ha műanyag az remélhetőleg nem kopik.
Kínai kereskedők webshopok sajnos ugyanúgy trükköznek. Lehet hogy eredetit küldenek mindig, de nem adják fel vagy csak 3 hétig hitegetnek, levelekre nem válaszolnak stb.
Ebayen rendeltem párszor valahogy jobbnak tűnik a kontroll. De megijesztett kicsit a replikák megjelenése a piacon.
Amúgy ezt néztem ki, ilyen árnál a webshopok is többet kérnek:
http://www.ebay.com/itm/171186928568?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 -
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Kérdezném a tulajoktól hogy milyen a telefon összeszerelési minősége?
A kijelző szélén a fekete keret miből van? Nem kopott még meg valakinél?
Ahogy nézem a hátlap színe egyedül a különbség a változatok között.
Kinéztem egy kereskedőt Ebayen 198 dollárért árulja. Eddig Ebayen csak eredeti terméket kaptam ami a hirdetésben is volt.
Szerintetek mennyi az esélye hogy replikát kapjak?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest