- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #2958 üzenetére
Január óta MIUI fut rajt, amit mellesleg ha jól tudom a Hongmi ROM-jából portoltak.
Eddig nem volt vele semmi gond.
Na mindegy. Este újrarakom. Most nincs kedvem szarakodni vele. -
vadkörte
addikt
Hali!
Nem részletezett okokból kifolyólag újratelepítettem a telefonom. Minden rendben ment, feltelepedett a gyári Huawei ROM, majd root, recovery csere, MIUI, GApps, többi motyó, belakás. Működik, mint a kisangyal, DE!
De nincs csngőnag. Hiába állítok be bármit, bárhonnan, a csengőhang néma marad!
Minden egyéb értesítési hang működik,csak a hívóhang nem.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel? Ha igen adhatna valami épkézláb ötletet, mert csak gyűlnek a nem fogadott hívások, mivel nem veszem észre, ha hívnak... -
vadkörte
addikt
válasz
Viktor0610 #1956 üzenetére
És vajon elég a bemásolás a system-be, vagy telepíteni kell?
-
vadkörte
addikt
Szerintetek a MiLauncher eme, elvileg legújabb verziója kompatibilis a portolt ROM?-okkal is?
-
-
vadkörte
addikt
válasz
m4csk4fogo #1669 üzenetére
6 db 600Ft.
Valamiért nem csodálkozok... Ez olyan lehetett, mint a volt párom Mini-jére vett fóliák. Ránéztél és már attól karcos lett.
Igaz legalább olcsó volt. (~100 Ft)
Én a már linkelt helyről vettem CV8-as Vikuiti fóliát. ~2.400 Ft volt a kettő. Hamarosan megy fel az egyik, mivel a gyári fólia kezd karcosodni. (bírta 4 hónapig a zsebezést) Méretpontos, minden kivágás - szenzor, zajkeltő, előlapi kamera - a helyén van és elég merevnek tűnik.
-
vadkörte
addikt
Én tőlük vettem Vikuiti fóliát a G700-ra. Gondolom Hongmi-re is van náluk.
-
vadkörte
addikt
válasz
Sanyesz. #1632 üzenetére
Én hiszek neked! Sejtettem, hogy nem először csináltál ilyet.
Egy gyakorlatlanabb droid-os azonban simán idegösszeomlást kap(hat), ha az így módosított rendszere nem, vagy nem úgy működik, ahogy várja.(#1630) vegyszer:
Jó is az. Sajnos a CWM-ben nincs ilyen. Van az SD-men dugiban egy Aroma Filemanagger, az is kb ezt tudja. Hasznos kis találmány. Mentett már meg ROM telepítéstől, amikor véletlenül töröltem a launcher-t. -
vadkörte
addikt
Ha előzetesen fejlesztő lettél, a vissza hosszű megnyomását be lehet állítani, úgy, hogy az épp futó app-ot kilőjje.
A full wipe (system, data, cache, dalvik) sem segít? Mert az már kicsit fura, hisz ez teljesen alapra teszi a rendszert.
Ha ez sem segít, lehet csak a reinstall marad... -
vadkörte
addikt
válasz
mclane_ #1454 üzenetére
Na. Ma is okosodtam.
Amikor a MIUI-t telepítettem még nem volt Xiaomi acount-om, így a Market-hez sem fértem hozzá. A pálcika, pálcia, hóember nyelvvel meg erősen hadilábon állok.
A recovery-s GApps telepítés eddig bevállt, azért maradtam annál. De a jövőre nézve hasznos az információ. -
vadkörte
addikt
válasz
hevizms #1438 üzenetére
Ha tuti Xiaomi, Kínából jön és nem kókányoltak bele a boltban, akkor 99,99%-ban garantált, hogy nincs rajt GApps, (Google cuccai) mivel a Google és a filozófiája a ferde vágású szemek országában - legfőképp a politikai felsővezetés köreiben - annyira nem népszerű.
Keress rá a készüléken lévő Android verziószámának megfelelő MIUI-s GApps-ra (nekem, portolt MIUI-val Huawei G700-on nem kellett a MIUI-s GApps, a sima is megfelelt, sőt a MIUI-s és a mezei GApps-t összahasonlítva bit-re egyformák voltak)
A letöltött GApps-t másold egy mSD-re majd a telefont Recovery-ben el-/újraindítva az Install zip from SD card opcióval telepítsd. Ez után már lesz Play Store.Ha stock, vagy stock közeli android-ról jössz a MIUI-ra akkor nagyon fura, sőt, kicsit (nagyon) nyakatekert.
Én Huawei féle EmotionUI-ról váltottam portolt MIUI-ra és kb. 1-2 nap alatt teljesen kiismertem a kis lelkét (úgy, hogy ez hála a jó égnek nem is magyar...)
Az elmúlt egy hónapban annyira megszoktam, hogy erősen kétlem, hogy visszacserélem EmUI-ra. Sőt. Sanszos, hogy a G700 után valami (komolyabb) Xioami-m lesz. -
vadkörte
addikt
válasz
hevizms #1298 üzenetére
Úgy tudom mindent röntgeneznek. Ha gyanús, bekérik a papírokat, ha az ár és a kifizetett összeg több, mint a limit, sarcolnak.
A telefonom dobozára cardreader volt írva (igaz SG-s volt, tehát veszélyeztetett faj) oszt fizettem. Mondjuk elég ritka a ~17 x 8 x 1cm-es kártyaolvasó... -
vadkörte
addikt
Illetve még egy buta kérdés. A MiTools-t hol lehet beszerezni?
Valamint a WSMTools, az ez lenne igaz? -
vadkörte
addikt
Ugyanezt játszotta el velem is a portolt MIUI-s Huawei-em.
Mondhatom roppant boldog voltam, amikor vasárnap 5:30-kor nekiállt kukorékolni...
Az ébresztőóránál nekem a munkanapokon volt beállítva. Átállítottam hétfőtől péntekig-re, így talán jó lesz.
Ja és még nézd meg, hogy mi van beállítva a hét első napjának, mert nálam a vasárnap volt az.(#1280) vegyszer:
A MIUI + XposedFramework + GravityBox mennyire barátok? Mert olyan masszív fagyást produkált a telefon, amit a Galaxy Ace + CM9 ROM óta nem láttam. Ezt a MiTools-t még kipróbálom.Amúgy bocs, hogy OFF telefonnal ide irogatok, de még majdnem ez a legpörgősebb MA-s MIUI-s topik.
-
vadkörte
addikt
válasz
nemlehet #1209 üzenetére
"Meglepett, hogy mennyire szép képeket készít."
Ezen én is meglepődtem. Az OFF telefonom a saját ROM-jában lévő kamera app-pal nem valami fényes. De a MIUI-val szárnyakat kap. Nem fényképezőminőség, de összehasonlíthatón jobb az eredmény, mint az eredeti gyári ROM-mal.
-
vadkörte
addikt
válasz
nemlehet #1153 üzenetére
Nincs azzal az akkuval semmi gond. A töltési idő is teljesen megfelelő. OFF telefonomban 2150 mAh-s az akku, a gyári töltő 1 A-es és kb. 2-3 óra alatt tölti fel, PC-ről USB-ről 3-5 óra alatt. Ha az USB kapcsolatot átállítod csak töltésre gyorsabban töltődik fel számítógépről is, mivel ilyenkor nincs adatkapcsolat a telefon és a PC között.
Az akkuidő meg erősen szubjektív. Én annyira nem nyúzom a telefont, így elmegy 3,5-4 napot is. -
vadkörte
addikt
válasz
hevizms #1113 üzenetére
Hali emberek.
Nem Hongni, de kína és MIUI.Október végén rendeltem csájnából - Minideal-től - egy Huawei G700-at. SG-vel jött, szingapúrban dekkolt vagy 1,5 hétig (gondolom az akkumizéria miatt) majd a magos hivatalban még 10 napot. November 21-én vettem át, némi baksis befizetése után. Mindegy belekalkuláltam.
Imádtam már a gyári ROM-ot is, de nem hagyott békén a kisördög. Lekaptam a legutolsó - 3.12.22 - portolt MIUI-t és egy nagy levegő (megy egy MTKDroidTools-os mentés) után feltelepítettem.
Lehet ez volt életem egyik legjobb döntése. Kezes, gyors, nem eszi a ménküt, igaz a RAM-ot szeresse. A 2GB-ból a gyári ROM-mal általában 750-800MB-ot evett meg, ezzel 800-900MB-ot, ha sokat használom az 1,2GB is összejön. De így sem lassul be és nem is merül jobban.
(Annyira megtetszett a MIUI, hogy könnyen lehet, ha a távoli jövőben) G700 megadja magát a következő telefonom egy Xiaomi lesz.)Az OFF után. Személy szerint én örülnék egy minél részletesebb Hongmi cikknek. Meg végre jó lenne egy részletes magyar MIUI bemutató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest