Új hozzászólás Aktív témák
-
lolchief70
aktív tag
Ebay kereskedőkkel addig nincs is nagy baj, ameddig nem zárod a tranzakciót az átvétel után értékeléssel.
Ezután ha pld. 2-3 hónap múlva garanciális problémád van, előfordulhat hogy nem válaszol a levélre és nem foglakozik veled.
Sajnos tapasztalatból mondom.
Úgyhogy ismert és "jó" support-al rendelkező webshopokból érdemes venni telefont. -
ÁrPi2
senior tag
"Vagy ez csak a vodánál van így?"
Magyarország területéről beszélve csakis a Voda egyes valóban nagggyon vidéki területein van az a 900MHz-es lefedettség(-tipus) amely tipusu lefedettséggel a csakis2100MHz-es BandMode-t tudó ÉS voda-SIM-es telefonok nem tudnak mit kezdeni tehát (voda)mobilnetnélküliségbe süllyednek azokon az istenhátamögötti (de ugyanakkor a voda által 900MHz-el mégiscsak lefedett) helyeken.
Comprende?
-
zedok
őstag
Első körben nem eBay-t szerintem, pár sorral feljebb az egyik kolléga befürdött vele ( szintén eBay rendelés - fake version) kínai telefont szerint érdemes megbízható kínai webshopból rendelni mindenképpen.
Pár példa:minideal.net
pandawill.com
geekbuying.comEzek biztosabbak.
A specifikációk eltérhetnek webshoponként, rosszul írják ki. Érdemes megnézni a gyártó weboldalán találhatóakat.
(#688) mailman:
Jogos a wcdma verzió, csak neten keresgéltem aztán olvastam nagy hülyeséget, bár szerintem ez csak egy rémhír volt. Én legalábbis nemrég jöttem rá a 2G és 3G közötti "erőkülönbségre" (telenor). De utóbbi roppantmód szívja az akksit sajnos ( OT-995). Amúgy akkuidővel mi a helyzet? Hány kártyával használod?Gondolom a mindennapokra tökéletesen megfelel használatra (legalábbis én arra szánom
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged