- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Ennek a Droid Tools-nak a használata nekem kicsit sok.
Ha rossz ez a kínaiak által módosított Rom van értelme erről egyáltalán mentést csinálni?
CWM-el szeretnék csinálni egy full backupot, de nem csirkelábas recovery segítségével.cappa72: Az általad készített CWM-et akartam feltenni a Mobil Uncle Tools segítségével, végig is futott, de újraindításnál semmi se történt, csak bekapcsolt fekete képernyő...
Hogy tudom egyszerűen ellenőrizni hogy elcseréltem-e a recoveryt? -
ÁrPi2
senior tag
Oké Bp--Vác közti zónát nem nevez7em istenhátamögöttinek (és egyéb helyeket sem helyes épp mobilnetlefedettség miatt istenhátamögöttinek neveznem
) , de ha már Voda informált vagy , nem tudod véletlenül hogy van-e pl. EDGE-jük (egyáltalán) vagy csakis gprs van a 2G vodamobilnet keretében?
Én nagyon nem Vodás vagyok, lehetnek téves emlékeim róluk.. -
esox
senior tag
Ez akkor a legfrissebb ajánlott cucc?
Az update guide legalábbis ezt ajánlja.
Nekem MIUI-JHBCNAH3.0 van. Gondolom akkor érdemes egy teljes verziószám ugrás miatt felpattintani a 4-est. Upgrade után kell full wipe és data/system törlés vagy simán lehet upgrade és reboot? -
En nem is nagyon kiserleteznek, mert a kinti forum szerint egy szar cwm elviszi az imeit es a basebandet, aztan kezdheted elrol fullflashel az egeszet.
Ez csak abban az esetben lehetne igaz, ha helytelen partíciókiosztással ment és azt visszaállítod a helytelen partíciókra. Na akkor igen.
Amit viszont portoltam nektek, ott ellenőriztem a partíciókiosztásokat, és a dumchar_info fájl alapján állítottam be.
Ha mentesz, attól még nem szállhat el semmi (jól is néznénk ki....). Ezek után meg lehet ellenőrizni a mentett fájlok tartalmát, és ha nem jó, akkor nem szabad visszaállítani! -
mclane_
aktív tag
Viszont végre lehet választani hívásnál SIMet
Csakhogy bekerült. Természetesen csak recoveryből megy az updated, és ja ilyenkor bukó, újra kell pakolni, azért remélem megkapjuk mi is az updatert rendesen.
Ez a harmadik ROM, a LED beállítás mindig is force closed-os, ha olyan színt választok amit nem tud, nem is értem miért nem veszik ki belőle őket.
Rádió szintén feltűnt, wakelockot nem néztem, gondolom ugyan ez lesz, kamera hang hiányának örülök, csak idegesített.
Ezt minden héten tuti nem csinálom meg, majd ha jön valami tényleg értelmesebb frissítés, ez így macera, főleg úgy, hogy előte egy mi2st frissítettem... -
mclane_
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OTP Bank topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest