- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
válasz
#08054973 #8265 üzenetére
Nekem soha nem volt semmilyen hálózati gondom, legtöbbször Voda volt az első és Telenor a második, most T az első és Voda a második.
Sírtam az akadozásokkal kapcsolatban. Nos visszatettem a V6-os legújabbat, és most egyáltalán nincsenek ilyen gondjaim. Bár az is igaz, hogy a particionálást is visszaállítottam, így nem teljesen biztos, hogy az volt a gubanc. Amúgy a V7 a V6-hoz képest nem tudom, mivel hoz többet, én funkcióban semmit nem hiányolok.
Viszont nagyon bosszant, hogy az 1S-re van rendes Cyanogenmod 12.1, és az a ROM nagyon tetszik így, hogy pár telefonra feltettem. Mondjuk lehet, hogy ha használnám, csomó mindent mindent visszasírnék a MIUI-ból
.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
#08054973 #8253 üzenetére
A robot is gyári recovery, csak a régi. A metódus ugyanaz az újjal is.
Olvasd el figyelmesen! Ha végzett, nem teló ki, hanem aksi ki, még bekapcsolt állapotban.
"Easiest way is while in main screen, Recovery Mode (fig. 3) remove the battery,wait a couple of seconds and replace it.
" -
vapega
tag
válasz
#08054973 #7707 üzenetére
Kár lenne Kínába visszaküldeni!
Itt keresd Digorj-t, vagy az emilje: info@miuiszerviz.hu.
A fiam telójában ő cserélte a töltőpanelt mert az halt le.
Korrekt, megbízható srác. Ha nem éri meg javítani akkor meg is veszi a telót alkatrésznek. -
esox
senior tag
válasz
#08054973 #804 üzenetére
Ha van postai kiviteli igazolásod a cuccról, akkor azt küld el a vámosoknak. Eyg kollegám is így járt, és visszaküldte a terméket, majd az újat megkapva nem kellett újra áfa+vámot fizetni, mert meg volt a papír. Esetedben kicsit más a helyzet, nem tudom megy-e a visszafizetés, de miért is ne menne. Jogilag úgy lenne korrekt.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
#08054973 #794 üzenetére
Írtam egy e-mailt a dhl-nek, a vámmal foglalkozó osztálynak. Majd válaszolnak valamikor. Volt már pár kérdésem, amikre mindenki csak találgatott és gondoltam tisztázzuk a dolgot. Akkor már megkérdeztem ezt is. Majd ha érkezik válasz, akkor megírom nektek.
De ha nem akarsz várni, vagy esetleg el is indítanád az ügykezelést, akkor telefonj a vámosoknak, akkor egyből kapsz választ.
Amúgy megmozgatta a fantáziámat ez a sarc kérdés. Kano amit mond az papíron működhet, gyakorlatban nem. Én csak azért elkerülném, mert ha gond is van a telefonnal, a vevőtől még vissza is kapod a pénzed. De hogy az állam bácsi neked ezt visszaadja azért meg kell dolgozni, lehet nem is lehetetlen. De ez az én véleményem. Szerintem könnyebb lenne az albán maffiától visszaszerezni ezt a pénzt mint a parlamentitől.
-
SSlyTR
senior tag
válasz
#08054973 #632 üzenetére
csak lett időm jobban beleolvasni a topicba
(#632) sputyi70: olvastam, hogy a refund meglett, de végül az áfával tudtál valamit kezdeni? Azért egy ilyen telefonnál az már 11-12 ezer forint, nem kis összeg.
Nem akarok senkit kioktatni, de én szoktam mondani a haveroknak, hogy ebay-en vaterán, stb ilyen oldalakon akkor értékeljenek, ha már nagyon szükséges, várjanak 1-2 hetet, használják az eszközt, amit vettek. Így sokkal értékesebb visszajelzést lehet adni.(#723) esox: közben rájöttél mitől lehet az újraindulásos dolog?
-
mailman
tag
-
kano
nagyúr
válasz
#08054973 #589 üzenetére
Ilyen értékű terméket csak megbízhatóbb kínai webshopból érdemes (pl. Ibuygou vagy Spemall) venni.
Ezeknek nincs fake termékük. Ha egy kicsit drágább is, de megéri.
Én a Mi2s-nél is csináltam unbox videót és szerintem mindig kell is. Ha fizettél ÁFát, akkor nem bukod szerintem.
B. Ú. É. K. mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OTP Bank topic
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Oneplus Nord 5G
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest