Új hozzászólás Aktív témák
-
arfer
senior tag
Sziasztok! 3 éve használom a Hongmimat, rengeteg telót kipróbáltam azóta, de mindig visszatérek hozzá. A jó öreg v5-ös MIUI van rajta, és nem frissítem, mert van egy olyan fícsöre, amit tudtommal az újabb MIUI-kból kiszedtek. Konkrétan az, hogy ha jön egy SMS, felugrik alul, elolvasom, és van a kis ablakban kuka ikon, hogy egyből törölhetem az SMS-t. Na ezt az újabb MIUI-kból hiányolom. Elő lehet belőlük valahogy csalogatni? Mert lehet, akkor frissítenék... Előre is köszönöm a választ.
-
arfer
senior tag
Rendeltem egy MiBand-et, úgyhogy vettem egy nagy levegőt, és legyalultam a régi MIUIv5-ös rendszert, feltettem a legfrissebb v7-est sMIUI-ról, amiben alapból bene van a MiFit, de hiába, nem látja a MiBand-et, nem tudom összepárosítani. Másik telóval (Letv 1) simán megy. Tudok valamit tenni, hogy a régi Hongmival is menjen (természetesen Unpair a Letv-n megvolt)?
-
arfer
senior tag
Nekem nincs is fólia rajta, mégis szaraxik(?) a szenzor... Én egyébként inkább arra gondolok, hogy amíg beszélek (hosszabb beszélgetések alatt), egyszerűen lezár a képernyő, és ezért nem jön vissza a kép, amikor elveszem a fülemtől a telót. Így nézve nem is a szenzorral van gond, hanem a ROM-mal, vagyis beszélgetés alatt nem kellene a képernyőzárnak működnie... Bár ennek meg némileg ellentmond, hogy ha a másik oldalon leteszik, visszajön a kép...
-
arfer
senior tag
válasz
-HajTömeg- #4730 üzenetére
Engem is érdekelne a válasz, remélem, van megoldás!
-
arfer
senior tag
Valakinek sikerült már ADB-vel összelőnie a telót? Nekem nem megy, akármit próbálok, nem találtam működő drivert. MTK-Driver.zip, PdaNet driver, kézzel editált xiaomi driver .inf, semmi, az adb nem látja az eszközt. A hardware id VID_2717&PID_1228&MI_01 és VID_2717&PID_1228&MI_02 (miért van egyáltalán két eszköz?). A legfurcsább, hogy erre az id-re a google nem ad egy találatot sem... Nálatok mi a helyzet? Szerettem volna egy MTKDroidTools-os mentést csinálni, de így nem tudok...
-
arfer
senior tag
-
arfer
senior tag
válasz
lolchief70 #1035 üzenetére
Ööööööö... Talán a naplementéről?
-
arfer
senior tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy lehet beállítani, hogy a Notification LED jelezzen, ha a Calendar-ben beállított riasztás ideje eljött? Nekem nem csinál semmit, ha a Beállítások/Jelzőfény alatt beállítom, hogy Értesítéseknél jelezzen... Az elmulasztott hívást/SMS-t viszont mutatja a LED...
-
arfer
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy kétkártyás üzemmódban, amikor visszaszámlál egy kapcsolat hívásánál, hogy amelyik kártyáról hívtam korábban, az legyen a default, na szóval a visszaszámlálás idejét hogy lehetne lejjebb venni 1-2 másodpercre?
-
arfer
senior tag
Nekem inkább az szokott a bajom lenni, hogy ha PIN kód kérés be van állítva a SIM-en, akkor szépen bekapcsol a beállított időben a telefon, majd várja, hogy adjam meg a PIN-t, vagyis amíg meg nem adom, nem tudok pl. hívást fogadni... Szóval ez a automata bekapcsolás nekem olyan felemás dolog, lehet, hogy ébresztésre jó, de másra nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest