- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailman
tag
válasz
mclane_ #7636 üzenetére
Hat ebbol latszik, hogy ez a hongmi frissites meg mindig nem egy egzakt valami. Twrp elhasal, de halistennek szol hogy failed. Viszont nekem utana a gyari recovery sem teszi fel a 22ot, mindig a 15 indul tovabbra is. Tegla is lett egyszer, de twrpbol a 15 felmegy hibatlanul utana....
-
mailman
tag
válasz
rosszkutya #7304 üzenetére
A xiaomi.eu oldalrol lekerult az 5.4.3 A mic bug miatt es ezert van 5.4.2 a helyen, mert abban nem volt ilyen hiba. Erdemes az ottani forumba is benezni neha, az admin maga irta, roviddel utana meg is volt a csere, latszik is a feltoltesi idokbol, hogy a 4.2 kesobb kerult oda. Egyebkent nekem meglepo, hogy a kisse korosodo hardveren milyen szepen megy ez a rom, remelem belakva sem talalkozunk a v25-26ban tapasztalhato hosszu lassulasokkal. Kicsit meg reszelnek rajta remelem(nevjegyzek hiba stb), es meltokepp bucsuznak a Hongmitol.
Apropo, nalatok a hangouts hajlando bootkor elindulni? Nekem meg kell nyitnom, hogy uzit kapjak, onnantol sima ugy. -
mailman
tag
válasz
rosszkutya #7268 üzenetére
Akinek nem megy a nev kijelzes... Kontaktok azon belul menu tovabbi beallitasok es ott T9 index adatok ujraepitese. Probaljatok ki.
-
mailman
tag
válasz
Dominó85 #6894 üzenetére
Nem biztos, hogy ez a hivatalos, annyi tuti, hogy van. Amit tud:
[Amended] optimization
add automatic root, ROOT authorization are not prompted
to add the theme to crack, fees theme arbitrary use, never restore the default theme!
Add Andrews core crack, signature inconsistencies can freely cover the installation
of Android 4.4 pairs add write restrictions SD card, the default storage SD card
to add some details of the optimization, and is similar to the previous version, not going to explain
to add Fly-On optimization optimization script
Fly-On Mod is one that contains a lot of script, binary, and other optimization package,
aims to improve the smoothness of the Android system and reduce lag and some useful GUI improvements and adjustments battery life!
-> Features and update instructions
1) complete memory management
2) Linux kernel improvements to optimize power consumption and enhance battery life
3) Entropy generator engine to reduce the lag (select Start)
4) every 48 hours automatic zipalign system and data partitions app, reduce RAM usage
5) Sqlite optimization allows faster access to the database
6) CPU mode improvements and adjustments to achieve better performance and power consumption control
7) SD card read-ahead cache increased to 2048KB
8) Advertising shield
9) Build .prop optimization and upgrading
10) automatically every time you start to clean up the log log
11) Many other adjustments to improve power consumption and better use.
Please brush into their own experience! [Extreme] streamline streamline Google IME Lite exchange for Baidu input method [3.3M] streamline the system is not commonly used service items streamlined minimalist mode useless files to streamline the system, streamline some hard ear ringing [Extras] 1.Xposed [Custom beautification necessary framework] 3. Caller flash flash fires [calls / sms / notification] 4. Screen assistant [instead of the bottom of the button, one-handed mode is more convenient] 5. Automatic immerse [third-party applications can also be immersed, to be in the frame Xposed the tick Enable] 6. Green Guardian [ban applied from the start, as far as possible to avoid self wake, power necessary, must be checked to enable the Xposed framework] 7. Viper sound [Replay Gain, EQ, pulse feedback processing digital reverb, etc.] 8. The default storage [data default storage path selection, the need to select the Enable Xposed framework] 9. Time seconds significant [status bar displays the time in seconds, to be checked enable Xposed framework] 10. drained battery [power necessary, must be checked to enable the Xposed framework] 11. Double-click the status bar lock screen [Note] 1. Pre-Brush Brush Pack Do not make any changes, or otherwise fail to bring the brush into a and I Yigaibuli BUG! 2. The need third-party ROM brush into the REC, REC officials do not try! 3. Initial start-time for 3 minutes -10 minutes, more than for Brush failed! 4. Brush the first 5-10 minutes after the completion of the boot, do not clean up the memory on the data in order to avoid damage caused by a series of unknown BUG produce! Built 5.ROM promotion software are from the regular channels to ensure non-toxic dark button, ease of use! [Recommend setting] 1. Set the other advanced settings, developer options open GPU rendering [increase fluency, but also increase power consumption] 2. Set other advanced settings, developer options, window zoom animations, transition animation zoom When animation program long three options are selected 0.5X [accelerate switching speed makes the system more smoothly] [disclaimer] 1. I have been tested by the ROM, as a result of improper operation of the consequences, and I've not and will not assume any liability ; 2. Before Brush please ensure that the battery has more than 20% of the electricity, and to ensure that the process of Brush in the phone and computer without any exception; 3. Brush risk, first brush machine, please read the forum Brush tutorial, otherwise the consequences conceited; 4. He does not hold the copyright ROM and the program, please study and learning for the purpose of lawful use; 5. I declare the various users of the ROM does not provide any guarantee, does not guarantee the suitability of the ROM, not ensure trouble-free produce; no guarantee of security and stability; 6. not use for any user or loss of this ROM actually encountered any theory of liability; 7. Never tamper with the publication of my works! Especially in non-tech secondary packaging integrated promotion software, rights reserved! 8. If you download and brush into this ROM, it means that tacitly accept this agreement.google translate csodakra kepes
-
-
mailman
tag
A hivatalos kinai MIUI oldalon fent van a v29 esetleg valaki probalta milyen ujdonsagokat hoz? Ez meg V5 ha jol latom, tehat nem kell nagyon orulni....
-
mailman
tag
válasz
herdsman12 #870 üzenetére
Ez akkora kamu, hogy offba is teszem.
-
mailman
tag
válasz
lolchief70 #829 üzenetére
Ha olvastad azt is irjak, hogy egyelore az a megodas, hogy tedd fel a gyari kinai recovery-t.[link]
Van leiras rola hogy hogyan kell zsonglorkodni benne, hogy telepuljon a ROM. A helyedben 4.0-at tennek fel mert az 5 elvileg elkefeli a mukodo CWM-et es akkor beszorulsz addig amig nem lesz ertelmes megoldas ra. -
mailman
tag
válasz
lolchief70 #808 üzenetére
Szia, az nem a multilang ROM hanem a kinaiak barkacs mutatvanya. Tolts le egy normalisat a miuiandroid.com-rol rakd fel es orulj.
Ha megy a droid tools akkor full backupot erdemes csinalnod, egyebkent ha vegigolvasod az utolso 50 hozzaszolast sok gyakorlati tapasztalat leirasaval gazdagodik az eszkoztarad. A Hongmival zsonglorkodni gyakorlatilag veszelytelen, ha csak a preloadert ki nem nyirod, mert van egy komplet csomag ami gyari allapotra hozza vissza. -
mailman
tag
válasz
Bojtor Peti #795 üzenetére
Ez hogy a nagy lerajzolt rezfan futyulo kocos eletbe jon ide??? Van erre kulon topic ott tessek kitargyalni! Egyebkent egy atlagos kinai vacak amit epp nyomnak, megjon par kishazankba aztan meglatuk joggal vagy megy a sullyesztobe. De ez itt a Hongmi foruma csokolom.
-
mailman
tag
Ez mar tenyleg nagyon OFF, de annyi kiegeszites, hogy nem mobilnet nelkuli leszel, mert 2G-n mukodik csigalassan minden. Illetve mondjuk Budapest-Vac viszonylataban is van egy sav 900-zal megszorva, azt nem neveznem nagyon videkinek, szoval barhol elofordulhat a 900-as 3G. Na errol ennyit.
-
mailman
tag
Edesanyam hasznalja, egyelore egy kartyaval, egy napot eros hasznalattal is elbir. Idle modban olyan orankent 1-1.5% az akkuhasznalat, ha a play store-os dolgot megcsinalod amit valahol feljebb irtam. 2G 3G kozt nem teszteltem a kulonbseget, de 3G-n van folyamatosan raadasul 900-as Voda 3G-n az esetek 90%-ban, a vetel minosege (mekkora a "terero") sokat tud valtoztatni az akkuhasznalaton.
-
mailman
tag
Nekem stabil 1.0-val jott egy aliexpresses webshopbol fura magyaritassal (ekezetes karakterek eltertek a normalistol, szoval nem "hivatalos" miuiandroidos magyaritas volt rajta minden valoszinuseg szerint) Igy azonnal frissitettem akkor meg az aktualis hetire, de azota mar 4.0 stabil fut szepen.
Termeszetesen wcdma, a masikkal szenvedes lenne a net, anelkul meg minek okostelo
-
mailman
tag
Nem driver hanem forraskod, az azert kemenybb dio. Es MI2-ben snapdragon van amihez megvan, sot van is mukodo vanilla 4.4 mar ra, ahogy irtak is, barki felrakhatja mar most. Erre kell raultetniuk a MIUI-t ami februarra lesz kesz. Hongmira ilyen a kanyarban sincs. A Mi3 meg tul uj es sztem jodarabig marad 4.3 alapon, mint ahogy marad 4.1-en esetleg 4.2-on a legtobb tamogatott telefon is szepen.
Ne erts felre, en lennek a legboldogabb, ha jonne a 4.4 es bizom is benne, de MTK-s teloknal eddig en meg 4.2.1 - 4.2.2 valtast is nagyon ritkan lattam, nem hogy komolyabb ugrast. Most nagyon nyomjak a 6582-es lapkajukat amire van is 4.3 illetve twitteren mar bejelenettetek az uj 8 magosra a Kitkat-et de a 6589-ekrol ami minket erint nagyon hallgatnak sajnos.
Kozben a Rikomagic kiadta a 4.4 forraskodot a 3188-ra, pedig ok is uj lapkaval tamadnak hamarosam, ez tartja bennem a remenyt igazabol. -
mailman
tag
"Sun Peng also stated that the stock Android 4.4 KitKat for the XiaoMi Mi2, XiaoMi Mi2S and XiaoMi Mi2A had been created. However, it is still under development progress. Lastly, he added that another Nexus device will get MIUI that based on Android 4.4 KitKat. It could be a Nexus 4 or Nexus 7 (2013)."
Szo sincs Hongmirol, csak foljebb ahol tenyszeruen leirjak hogy jelenleg 4.2-on fut. Es meg egyszer, nem csak a Xiaomin mulik a 4.4 hanem foleg a Mediatek-en.
-
mailman
tag
-
mailman
tag
Ez igy nem teljesen igaz, bejaratott (rendeleses topicban is ajanlottkent felsorolt) webshopoktol tudtommal meg nem jott fake, max nem indult el a telefon azert kellett refund. Illeve ott az ali, tobb ezres tranzakcio utan is 95% folotti pozitivval rendelkezo eladoktol nyugodtan meg lehet rendelni, es a 60 napos ali penzgarancia gyakran jobban mukodik, mint a paypal...
-
mailman
tag
Egyebkent az akksit altalaban nem a MIUI rendszer eszi meg hanem a play store. Wakelock detectorral gyonyoruen lehet kovetni. Olyan 7-8% az ebrenlet install utan, ha a play-play szolgaltatasok -play szolgaltatasok keretrendszer cache-et valamint adatait kitorlod akkor ujrainditas utan ujra el kell majd fogadnod a play szabalyzatot etc, viszont a wakelock-ok szama drasztikusan csokken, nekem 3-4% atlagban nyugalmi helyzetben, de van hogy ez ala is benez! Erdemes kiprobalni.
-
mailman
tag
Az erdekes, mert ha jol emlekszem az pont egy 4.2.1-es valamirol portolt kiadas es nem nativ Hongmi ROM, bar mar lehet, hogy keverem. Egyebkent en bizom benne, hogy a heti fejlesztoi kiadas hianya csak atmeneti problema es majd fejlodik ez szepen ha lesz (tobb) dedikalt fejlesztoje a telcsinek.
-
mailman
tag
Na, hogy temaba vago iras is legyen, a hirek szerint tesztelodik a 4.4 stabil (nem android kitkat hanem Hongmi verziora gondolok!) es december vegere igerik egy kosar hibajavitassal.
Azert mas "branded" kinai telefon tulajok arcat megneznem mikor a supportrol kell beszelgetni -
mailman
tag
Ez a legfrissebb stabil. Nagy valtozasra azert ne szamits, itt ott javitva lettek a magyar hianyossagok. Szerintem nincs benne akkora valtozas hogy wipe kelljen, de ha megis akkor elozetesen mindent le tudsz menteni a MIUI backup-al es teljesen visszaallithatod a rendszered az utolso ikon poziciojaig.
-
mailman
tag
Nem azzal van a baj, hogy elmegy, minap vagyula magyar romjaval is elszalltam teljesen, se custom recovery se root
es akkor ujra kellett flashelnem az egeszet az olasz miui packban levo filokkal. A gond az, hogy karacsonyi ajandek a telo es mar nem szivesen tornazok tovabb, most angol CWM-mel es 4.0 stabillal jol beallt.
-
-
mailman
tag
válasz
Hali1975 #513 üzenetére
hello, udv a klubban
ROM frissitesrol olvasd el az elozo hozaszolasban linkelt irast. Az 1.0 valoban nagyon regi, valoszinuleg a kinai jelek is onnan maradtak, a 4.0 multiban nincs mar nyomuk sem. A widget frissites elmaradasa pl abbol eredhet, hogy a hatterben a taskman bezarja a progit ezellen ugy vedekezhetsz, ha a home gomb hosszan nyomasaval elohozod a managert es az appod ikonjat lefele huzva "rogzited" hogy ne zarja be memoriauritesnel sem.
Egyebkent a MIUI ROM-okhoz leginkabba Weather BZ app illik, legalabbis amig nincs elerheto gyari MIUI weather mifelenk... -
-
mailman
tag
Kijott a legujabb, 4.0 stabil. Hat, nagy valtozast en nem latok benne, sot, meg a mult heti security center sem fert be. Ami pozitiv, hogy a multilangban tobb hianyossag potolva lett, vagyulanak hala
-
mailman
tag
Hat en MIUI recoverybol toltam (ez volt a gepen mar igy kaptam) sajna igy nem kerulheto ki a full wipe mert ugye base valtozas is volt, es bootloopban kotsz ki. A gyari updaterrel nem probaltam, kivancsi vagyok neked sikerul-e.
Egyelore csalodas, amellett, hogy 4.2.1 ahogy irtam, kamera hangok nincsennek, LED visszajelzes pl zold beallitasnal force close (ez a mult heti verzioban mar hibatlan volt) es eleg fura wakelockokat kapok a detectorral nezve, pl audio out folyamatosan annak ellenere hogy nincs kepernyozar hang beallitva...
-
mailman
tag
Na ugy latom elvagyok itt magamban
Felment a 12.13, ami elsore feltunik, hogy 100MB-tal nagyobb mint az elozo heti, aztan a masik, hogy azzal ellentetben 4.2.1 az alapverzio. A biztonsagi kozpont viszont nagy kiralysag!!! -
mailman
tag
Egy kerdes aki probalt mar mentest kesziteni a telorol: MTK Droid tools-zal sikerult valakinek osszehoznia? MTK driver keves, miuiandroid forumon levo driver a HM1 android phone-hoz nem jo, aztan a nativ kinai forumrol lehuztam egy 18 megas drivert es igy mar rendben telepul is Xiaomi device-kent de a Droidtools egyaltalan nem latja ezek utan sem.
Egyebkent kellemes tapasztalat 3 nap utan, hogy MTK-s csippel is lehet franko GPS vetelt fogni, csak normalisan meg kell tervezni a telefont.. Gyakorlatilag eddig 30 masodpercen belul barhol volt vele fix-em, nem talalkoztam meg olyan kinaival ami ennek akar a kozelebe erne
-
mailman
tag
Sziasztok,
megjott a telcsim, en Alirol a Hong Kong Goldwaytol rendeltem, megbizhato elado, kb 100 dealt csinaltunk mar veluk. 198USD volt DHL-lel egyutt.
A stabil 1.0-as ROM-mal jott, magyar nyelvvel, de fura ekezetes karakterekkel. ami meg meglepett, hogy MIUI recovery van installalva, ezt meg nem csereltem le azota sem, a backup nagyon sokaig dolgozik, igazabol meg nem is birtam kivarni, ezt leszamitva mukodik jol.
Mult penteki buildet felraktam, tokeletesen felment, szebb, jobb, gyorsabb. Viszont 2 dolog van, megcserelte a tel belso memoriajat es az SD-t, en ezert a megoldasert nem rajongok, valaki tudja hogy kell visszaallni? Illetve a google services annyi wakelockot csinal, hogy kiirtom az egeszet belole es felrakom a google instalerrel asszem....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged