- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
mclane_ #3695 üzenetére
Nekem is matt fólia volt a telefonon, amit ez a tempered glass váltott. Felrakáskor olyan, mintha egy erős plexi darabot tennénk a kijelzőre pluszban. Tényleg üveg hatású a dolog, széleinél kicsit úgy törik a fény is. Eddig lekopogom nem gyűjti a maszatokat vészesen. Nagyon könnyen tisztítható. Az igazán nagy előnye, a keménységén kívül, az áttettszősége. Egyáltalán nem fogja vissza a telefon fényerejét.
-
kano
nagyúr
válasz
mclane_ #3387 üzenetére
Félre értetted.
Remélem, hogy hamarosan megjelenik egyáltalán az 1S WCDMA változata és már rendelem is.
De jók az előjelek, ahogy olvasom 22500 pontot nyom antutuban.Az pont az a gyorsaság beli különbség a sima Hongmihoz képest ami már nagyon komfortos lehet. Reméljük...
Ha meglesz, szólok... -
-
-
-
-
doongoo
addikt
válasz
mclane_ #1918 üzenetére
memóriát azt tényleg szereti, de ez még nem lenne nálam gond (nálam csak kb. 100 MB szabadig fogyott le, és söpréssel kb. 250-ig szabadult fel), viszont a videófelvétel hanghiba annál inkább.
Viszont a sabil ROM-ban simán van állandóan kb. 250 MB szabad hely és söpréssel kb. 350-400 MB lesz szabad. Ugyanazokkal a futó alkalmazásokkal természetesen -
vadkörte
addikt
válasz
mclane_ #1454 üzenetére
Na. Ma is okosodtam.
Amikor a MIUI-t telepítettem még nem volt Xiaomi acount-om, így a Market-hez sem fértem hozzá. A pálcika, pálcia, hóember nyelvvel meg erősen hadilábon állok.
A recovery-s GApps telepítés eddig bevállt, azért maradtam annál. De a jövőre nézve hasznos az információ. -
hevizms
addikt
válasz
mclane_ #1104 üzenetére
Köszi.
Nem parázok.Relative rutinos rendelő vagyok,bár igaz DHL-el csak egyszer rendeltem.
Értem én hogy a kis kinai nem csinálja gyorsabban mert DHL.
Viszont ez azért kicsit átvágás a részükről,hisz előfordulhat hogy valakinek gyorsabban ideér a csomagja sima postával mint a DHL-el mert a kis kinai lusta.
Nekem a nyáron volt egy sima SG csomagom.
A rendeléstől!!!! a kézbe vevésig 6 nap telt el
A rendeléstől,nem a feladástól.
Nálam az volt a rekord.08 01-én rendeltem meg. -
kano
nagyúr
válasz
mclane_ #1083 üzenetére
Az ég adata világon semmi. Az egyetlen problémám, hogy nem lehet csak GSM-re állítani a hálózat módot.
Neme az angol sima CWM van fent, de ahogy látom már van TWRP is.doongoo
A DHL rendszerében is kell kb. 1-2 nap (max. 3) mire megjelenik az áru. A tracking nem azt jelenti, hogy már el is indult. -
-
ÁrPi2
senior tag
-
kano
nagyúr
Már megrendeltem, február elején érkezhet (ha tényleg érkezik belőle raktárra, mert a Xiaomi-nél ezt nem lehet biztosra venni). Gondolom a csúcstelójukra csak lesz heti frissítés..., bár mindegy, mert gyakran vannak benne elég nagy hibák.
Ez az új ROM nem javította tökéletesen a hanghibát csak jobb lett.
-
ÁrPi2
senior tag
G4-esed volt és írod róla hogy
"A legjobb, legszebb képeket(röhögni fogtok) a G4 MIUI ROMmal készítette."Hát ez az amihez van egy adalék infóm is:
A " sta-s2z " nevü MIUI developer publikálta már 2013szeptemberében:
A "Highlights:" felsorolásban írja már akkor:
"MIUI Camera codecs improvement"Fotói már tényleg távol állnak az olajfestménységtől , vagy a "használhatatlan, értékelhetetlen" mínősítéstől amit még anno a SSlyTR írt a Jiayu-król.
SSlyTR a kameravéleményét a mobelarénás tesztre alapozza amely teszt viszont egyértelműen még kétmagos
JiayuG3-at tárgyal - nyilvánvalóan már meghaladott hardver -és plusz még messze optimalizálatlan kameradriver környezetben! Persze kijelenthetem 14januárban (decemberben)már én is inkább egy kiforrottabb jobb HongMi-t választanék ...
Egy mod ROM , FLY IQ446-ról ,amiről Többen kifejezték már itt véleményüket és én is Remélem hogy a hivatalos Hongmi(-MIUI) fejlesztők is tanulnak a jó ötleteiből , megoldásaiból...
-
xhege
veterán
Ez azt jelenti, hogy havonta jön ki új frissítés a miui-ra?
Ha frissítesz egyébként minden cucc megmarad a telón? Vagy újra kell fabrikálni az egészet?
Bocsi a láma kérdésért, de nem vagyok nagyon otthonos a témában. A telefonomon csak az alkalmazások cserélődtek/frissültek az elmúlt 1,5 évben. -
kano
nagyúr
A portugál fórumon is csak azt írja a csávó, hogy ha felteszed a v5-öt akkor a CWM-ből kilépés előtt tedd fel a root_stable.zip-et. A leírás onnan kezdődik, hogy a vROOT-tal rootolod (az meg itt nem játszik).
Előbb-utóbb lesz rá megoldás nyilván, de most így beragadtam a v5-be.
m4csk4fogo
Nekem a v5-tel tökéletesen működik.
vegyszer
Na de nincs CWM-em. CWM-et csak úgy tudnék feldobni, ha rootolt lenne a teló, na de nem lehet rootolni.
Amit a v5 feltett az szerintem nem CWM, csak egy halom csirkelábas karaktert tartalmazó menü, amiben semmit sem lehet csinálni. -
nemlehet
őstag
Ettől függetlenül szerintem nem szűnik meg droidos felületnek lenni hiszen elég népszerű. Inkább olyan jellegű lesz mint a Firefox OS. Lesz pár MIUI OS-el készített telefon, bár ha nem tudja az androidos appokat futtatni szerintem sehol sem számíthat komoly piacra.
Amúgy az olvastam valaholra nem nagyon építs szerintem, mert annyi a pletyka manapság, hogy kár ezek mentén gondolkodni.
-
xhege
veterán
Örömmel olvasom az írásod. Nekem jelenleg egy 6577-es dual core ulefon v1277 van, már kb másfél éve. Teljesen elégedett vagyok vele, minden ok. Most viszont asszony telója megadta magát, és megkapja az enyémet, én meg magamnak veszek újat
A teló dizájnja nagyon tetszik, a gorilla glass is hasznos lehet szerintem. A specifikációja nekem elég, nem vagyok egy nagy bűvész. Nem berhelem a telefonokat csak használom őket. Az aksi engem is elgondolkoztatott, de bízom benne, hogy bírja azért a strapát átlagosan ez is.
Itt olvastam utalást a fake telefonokra vonatkozóan (nem volt időm még átnyálazni az egész fórumot), az azért kicsit beparáztatott. Remélem a minideal nem árul hamisítványt. Én jan 30-án rendeltem adtam le a rendelést a Huawei-re, 31-én in progress/processing vagy nem tudom milyen státuszban volt, így az éppen online ügyintézőt megkérdeztem, hogy mi újság. Azt mondta, hogy 1-2 héten belül nem is lesz raktáron várjak, vagy cseréljem ki valami másra. Így cseréltem a Hongmira. Még aznap délután lett csomagszámom hozzá. Remélem már úton van és nem kell hónapokat várni rá. -
mailman
tag
Egyebkent az akksit altalaban nem a MIUI rendszer eszi meg hanem a play store. Wakelock detectorral gyonyoruen lehet kovetni. Olyan 7-8% az ebrenlet install utan, ha a play-play szolgaltatasok -play szolgaltatasok keretrendszer cache-et valamint adatait kitorlod akkor ujrainditas utan ujra el kell majd fogadnod a play szabalyzatot etc, viszont a wakelock-ok szama drasztikusan csokken, nekem 3-4% atlagban nyugalmi helyzetben, de van hogy ez ala is benez! Erdemes kiprobalni.
-
mailman
tag
Az erdekes, mert ha jol emlekszem az pont egy 4.2.1-es valamirol portolt kiadas es nem nativ Hongmi ROM, bar mar lehet, hogy keverem. Egyebkent en bizom benne, hogy a heti fejlesztoi kiadas hianya csak atmeneti problema es majd fejlodik ez szepen ha lesz (tobb) dedikalt fejlesztoje a telcsinek.
-
kano
nagyúr
De akkor ez valami új dolog, mert november elején még nem kaptam ilyet.
Azt hittem, hogy ez csak Spemall specialitás volt nálad.
lolchief70
Igazából, ha nem kellene nekem karácsonyra akkor azt mondanám, hogy nem érdekel és 1000x inkább innen vennék mint ebay-ről. Ha neked nem kell gyorsan akkor szerintem az új évben rendeld meg a spemallról. Rendeld mondjuk hétfőn, azt szerdán feladják és ha minden igaz akkor jövő hétfőn már meg is kapod.Nagyon beleélte magam, hogy a karácsonyfa alatt már próbálgathatom a telót és most ezért dühöngök.
-
ÁrPi2
senior tag
Ezt mire használja vagyis használná a dhl? Én eddig háromszor rendeltem kínából telefont, lassúpostával utoljára október eleje tájékán érkezett és annak ellenére no vat volt hogy Antelife ragasztószalag és föltüntetett phone felirat volt. ..
És egyáltalán , van komoly remény hopgy dhl-el no vat legyen?? (Múltkor írtam hogy én az euexp nevü szállító service-re -re vagyok ráfixálódva)
-
lolchief70
aktív tag
Köszi!
Ha műanyag az remélhetőleg nem kopik.
Kínai kereskedők webshopok sajnos ugyanúgy trükköznek. Lehet hogy eredetit küldenek mindig, de nem adják fel vagy csak 3 hétig hitegetnek, levelekre nem válaszolnak stb.
Ebayen rendeltem párszor valahogy jobbnak tűnik a kontroll. De megijesztett kicsit a replikák megjelenése a piacon.
Amúgy ezt néztem ki, ilyen árnál a webshopok is többet kérnek:
http://www.ebay.com/itm/171186928568?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649 -
djula
aktív tag
Ilyen macerás a hongmin a miui frissítés? Akkor már el is felejtem, hogy érdemes lenne lecserélni a JY G3S-emet, ahol a mostani frissítés már ment az updater app-ból, de wipe-olni eddig sem kellett frissítés felrakáskor.
Azt hittem ez csak még jobban mehet egy xiaomival. -
mailman
tag
Hat en MIUI recoverybol toltam (ez volt a gepen mar igy kaptam) sajna igy nem kerulheto ki a full wipe mert ugye base valtozas is volt, es bootloopban kotsz ki. A gyari updaterrel nem probaltam, kivancsi vagyok neked sikerul-e.
Egyelore csalodas, amellett, hogy 4.2.1 ahogy irtam, kamera hangok nincsennek, LED visszajelzes pl zold beallitasnal force close (ez a mult heti verzioban mar hibatlan volt) es eleg fura wakelockokat kapok a detectorral nezve, pl audio out folyamatosan annak ellenere hogy nincs kepernyozar hang beallitva...
-
vagyula
senior tag
Ezt nem értem
Mármint multilang stabilra gondolsz?Mert az nincs.De az újonnan megnyílt oldalunkon hamarosan elérhető lesz minden Xiaomi telefon stabil kiadásának magyar változata is.
Mindenkit várunk szeretettel az új forumra is.
Jó lenne,ha ezentúl a MIUI csapat egy helyen tudná megtárgyalni észrevételeit, tapasztalait... -
vagyula
senior tag
A multilang dev romok deodexeltek, ki vannak szedve a felesleges kínai appok (market, billentyűzet, stb..), hetente jelennek meg,amik javításokat és kisebb újításokat tartalmaznak.
Ékezetes betűtípust is támogató betűcsaládra van lecserélve a gyári, gps config át van írva stb....A stabil romok kb.havonta-kéthavonta jelennek meg, nem tartalmazzák az esetlegesen instabil működést tartalmazó fejlesztéseket (csak hosszadalmas teszt után), ezek odexed verziójúak, úgynevezett "gyári", érintetlen romok, nem tartalmaznak csak angol és kínai nyelvet.
-
-
mclane_
aktív tag
Nos az en.miui.com Bugs topikba beírtam, adtak egy tippet, kis mókolással működik.
[link]
Szóval most okés a dolog, nem tudom, hogy véletlenül lett-e jó, és a következő bootolásnál is jó lesz-e?
Attól függetlenül, hogy maga a telefon nagyon jó és a MIUI is egy egészen jó rendszer, a dual SIM megoldása kicsit hányaveti, a PIN kódokkal együtt. Remélem lesz igény ezek javítására, és nem tántorítja el őket, hogy legyen még dual SIMes Xiaomi teló. -
esox
senior tag
én nem telefonálok 2 simmel, csak betettem másikat, megmutattam a topictársnak mit csinál a készülék.
"A kettes számú képen hiányzik az a menü ahol a Default SIMet ki tudod választani hívásra és adatkapcsolatra is. Alapban ez benne van az Androidban(előző telefonomban benne volt, szépen működött)."
Ebben nincs, páran már leírtuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS routerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest