- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Reset megvolt... Google vissza is tette az asszony programjait, candy-s játékok
Akkor nem érdemes feltenni a legújabb romot, MIUI7 5.11.5 ?
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Van nálunk egy Hongmi telefon, de sorozatos fagyások után jelenleg egy Factory Reset fut rajta.
Mivel elég régi a rendszer rajta és láttam, hogy van újabb 4.4.4, a kérdésem az lenne hogy mi a menete a frissítésnek (új rom telepítésének...) Pl ez: xiaomi.eu_multi_HM2013023_5.11.5_v7-4.4Egy kép a jelenlegi rendszerről, mely 4.2.2-es:
Előre is köszönöm
-
nimfas
addikt
válasz
hevizms #7741 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, havernak és barátnőmnek az MTK-s Hongmi van, anyámnak az 1S verzió. Mindegyik megy, bár anyám még ismerkedik az okostelóval. Haver pl. csak telefonál, néha 1-2 perc net nap közben, neki 3-4 napot bír az akksi.
Párom délután töltőn használja, de szerintem még 45-50%-on van akkor is....
Nekem a fényképezője tetszik, nem tudom a 2 Pro-ban milyen lehet ehhez képest? :-S
Most egy V5 (2/8) telóm van, jó a 2G Ram, de a foltosodás, meg hogy néha elmegy a hangom beszéd közben, miközben én tisztán hallom a másik felet eléggé idegesít.
-
nimfas
addikt
Sziasztok... érdemes még ilyen telót venni? 137USD+áfa lenne.
Vagy inkább egy Xiaomi Redmi 2 Pro 160USD+áfa?
-
nimfas
addikt
válasz
herdsman12 #6521 üzenetére
meg fogom nézni amint kezembe kerül a telefon
Alap képernyőn maxra nyomtam a hangerőt a csengőhangét.... de asszony erőlteti, hogy hangosabb volt....
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Asszony hongmija bevallása szerint halkabb lett csörgéskor és képernyőzár nyitáskor.
Állítólag a 2 éves gyerkőc nyomkodta.A telefon tokban van, de úgyhogy nem tudom mit lehet...
Lehet hogy a hangszórónál nyomta meg és azért lett halkabb?Holnap elvileg haver átjön és összehasonlítjuk....
Ötletek?
-
nimfas
addikt
-
nimfas
addikt
válasz
Dominó85 #5817 üzenetére
Igen... én is azt linkeltem.... de az 100-at tud nem 1000-et
Más: asszonynak rendeltem egy Fehér Hongmit simát NEM 1S-est... de az Istenért nem ér ide... Ali (Áfamentes kör....) de mint tegnap kiderült hiánycikk... Esetleg más alternatív forrás ahonnan lehetne akár szürkét vagy fehéret beszerezni?
Előre is köszönöm!
-
nimfas
addikt
válasz
Dominó85 #5808 üzenetére
Ez a PRO annyit takar, hogy a lan csatlakozás lekerült róla?
Hogy tudod egy Mediaszerveres hálózathoz csatlakoztatni?
Nekem pl. egy GoFlexNet-en fut a torrent szerver, samba, ftp és egy popcorn a110-et szolgál ki.... (az a bajom, hogy a popcorn-on csak 100-as lan van... jobb lenne a gigabites :S)Egyébként jópofa ez a MiBox, elvileg holnap kapom meg a MiPad-ot... Hungo kolléga intézte.
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #5371 üzenetére
Én is jobban örülnék ha lenne backup-restore a Recovery-ben....
-
nimfas
addikt
Megjött az 1s Hongmi... Power+vol új gombra vmi Mi-Recovery jön be... Hogy lehet ezt lecserélni?
-
nimfas
addikt
Hű.... nem tudtam, hogy ekkora nemtetszést váltok ki a kérdéssel.
Én is rendeltem kettőt... egyiket havernak, másikat magamnak, de végül a sajátomat eladtam, mert nekem még a 4,7-es kijelző is nagy ha a munkába is hordani kell... Jelenleg egy több mint 2 éves HTC Sensation (4,3") telóm van, amíg működik addig jó. Páromnak egy THL W8S-e van... az 5"-os de az nekem nagy zsebre tenni... hát még egy 5,5-ös készülék.
De anyámnak most rendeltem egy 1S-es Hongmit.... ezzel kapcsolatban lenne kérdésem... mi ez a Telenoros kártya bug mizéria???
Előre is köszönöm!
Üdv. -
-
nimfas
addikt
válasz
-HajTömeg- #5152 üzenetére
A trükk, hogy a sima MTK-s telefon drágább mint az 1S SnapDragon-os telefon....
-
nimfas
addikt
Havernak küldtem egy CM-es Appot, de a Hongmi azt mondja hogy a stable 15-re nem tudja feltenni, rakja fel vmelyik fejlesztői verziót...
Ki baszott már ilyet?
-
nimfas
addikt
Na... most akkor a 1S változat melegszik-e vagy nem... akkuidő a sima változathoz képest?
Egyik ismerős akar venni egyet, de aggasztja a dolog....
Előre is köszönöm a választ! -
nimfas
addikt
Sziasztok!
Adódott egy probléma.... V15-ös Rom van a telefonon és nem megy a T-mobilos kártyával a mobilnet, kiírja, hogy "T-mobile H 3G" de se play, se oldal nem jön be.... a telefon nem nálam van, de elvileg jó sim slot-ban van a kártya... Nekem Telenoros kártyával ment a net.
Ötletek-javaslatok?
-
nimfas
addikt
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a sima hongmi-hoz képest most akkor mi a helyzet a melegedéssel ill. a képernyő idővel.... kevesebbet bír az 1S változat? (HTC sensation-öm van ez is melegszik mint az Istennyila.... ez is SnapD. csak 2 magos)
Előre is köszönöm!
Nem mende-monda.... érdekel, hanem olyanok írjanak akiknek van 1S
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #4374 üzenetére
a gyári mail program csak második nyomásra indul el... továbbá nálunk is előfordul hogy ki-ki lép 1-1 programból...
Most akkor van heti frissítés a ROM-ra vagy nincs? Nem értem, van 5 és 13-as verzió és kész???
-
nimfas
addikt
válasz
wocsok17 #4258 üzenetére
Örülök neki hogy segíthettem :-)
Legalább visszaadok vmit. az itt kapott segítségből.
ÉN is húzok aludni mielőtt a gyerek ébresztőt tartÉn lehet eladom a Hongmi-t, (még a fólia is rajta van, a kamerán is) csak tettem rá egy normális recovery-t meg egy Stabil romot.
Egyelőre elég a HTC Sensation... az jobban elfér a zsebemben is... 4,3" vs. 4,7" -
nimfas
addikt
válasz
wocsok17 #4247 üzenetére
Ha tettél fel CWM recovery-t Uncle alól, akkor az a célravezető,hogy visszateszed a stock (gyári recovery-t) majd ha az már megy, akkor az alól teszed fel a TWRP recovery-t... de majd az okosok kijavítanak ha tévedek a levezetésben.... ;-)
Kedves Laza... a neved végén is ott a ... és ki baszogat érte?
Én regeltem az oldalra (mert hogy el tudjam olvasni a fórumot ahhoz is kell, nem csak az íráshoz ahogy más normális helyeken), de gondolom nem mindenki szeretne ezért leírtam azt hiszem elég érthetően, hogy mit hogy kell csinálni, hogy nálam hogy működött a dolog.
Ha már egy embernek sikerült akkor megérte.. és megérte (Zolda)Ui: kihagytam a sok ...-ot hogy ne bántsa a szemedet
-
nimfas
addikt
Szia!
Én épp most estem át a recovery telepítésen, sőt már az új rom is fent van... és ezen nem furcsák a magyar ékezetes betűk
Menete:
Leszeded ezt: HM1W-TWRP-2.5.0.0-stas2z.zip [link] Ez a Recovery....
Leszeded ezt is: miuiandroid_multi_HM2013023_WCDMA_JHBCNBA13.0_jb-4.2.zip [link] Ez maga az új ROM
Mindkettőt rámásolod egy SD kártyára!
Telefon restart, még a MI ikon előtt nyomd folyamatosan a LE hangerő gombot, itt majd válaszd a recovery-t (lefelé hangerővel megy le, a felfelé hangerő az Enter gomb...)
Itt install from sd.. kiválasztod a fenti recovery file-t, és telepítés.... aztán várás.... aztán restart.. bejön a telefon... újra restart... újra lefelé gomb.... Recovery
DE már az új tipi-tapis jön be... itt tudsz mentést csinálni a jelenlegi rendszerről... érdemes
Aztán install... kiválsztod az új romot... és telepít. A végén egy wipe cache/dalvik.... reboot... fix root...
És kész is
Leírni tovább tartott mint megcsinálni...
-
nimfas
addikt
Inkább arra a kérdésre válaszoljatok, hogy M.UncleTools-al melyik recovery-t érdemes-lehet feltenni amivel lehet normális rom-ot rátolni? Cappa szerint az övé nem lett jó.... akkor melyiket?
-
nimfas
addikt
Ha küldenék neked 2 képet... Canon tükrös géppel készítve RAW-ban... és az egyiket 60% a másikat 75%-ban tömörítve... te sem mondanád meg melyik-melyik max a file mérete alapján... vagy ha rá zoom-olsz mint állat.. akkor esetleg. (de ugye nem A0 méretben szoktad nézni a fényképeket
)
Abban igazad van, hogy nem mindegy a szoftver... nekem a Sensation-on tűnt fel, hogy a gyári szoftvertől jobb kéept csinált egy másik Custom ROM fényképezője... De valóban ezeket a hangyapöcsnyi CMOS lapkákat nem stúdió fényképezésre tervezték... napsütésben még jó... de borult időben, ne adj Isten este-éjjel mind elvérzik... nem véletlenül indulnak a tükrös gépek 100eFt felett...
Lényeg, hogy mindkettőtöknek van igaza.
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #3811 üzenetére
EZ alapján amit linkeltél az vmi TDMA verzió... nem inkább a miui_HM2W_JHBCNBA13.0_5164d6099d_4.2.zip (Hongmi - Redmi WCDMA) kéne a telefonra? Csak kérdezem... a telót még nem kaptam meg
-
nimfas
addikt
válasz
-HajTömeg- #3765 üzenetére
Ez egész ötletes.... a kérdés csak az, hogy az alap cucc amire rögzítve van a 2 lencse az öntapadós... és arra a lencse menettel megy rá, vagy rácuppan?
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #3620 üzenetére
Igen, köszi. Itt már jobban látszik :-D
Nekem van tényleg ejtésálló tokom, de nem próbáltam ki a gyakorlatban... íme:
Ballistic:
Havernak lesz a teló, neki kéne vmi jóféle tok... nem muszáj hogy olcsó legyen, inkább jó; rendeltem egyet magamnak is, max. ha nem tetszik eladom itthon....
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #3618 üzenetére
A kijelző 1mm-el kijjebb lóg a tokból?? 0,3mm-es üveg "fólia" is van rajta? Így tokkal belefér vmi. olyasmi tokba mint amit linkeltem? Úgy értem belebújtatósba....
-
nimfas
addikt
válasz
Viktor0610 #3612 üzenetére
-
nimfas
addikt
válasz
herdsman12 #3482 üzenetére
Na ezt én is belőttem a HTC-men...azon is most épp MIUI rom van, és ezzel én is szívtam.....
-
nimfas
addikt
Hali!
Haver rendelne telefont Hongmi Redrice amit kinéztünk... a kérdés az hogylehet-e már hozzá kapni nagyobb akksit mint a gyári 2000mAh-s(kiderült hogy még nem...), továbbá hogy a heti frissítéseket le lehet-e hozzá szedni automatán vagy kézzel kell? Esetleg lehet-e feltenni másik ROM-ot rá ami nem MIUI vagy egy másik Launcher-t?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Spórolós topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Jogász topic
- Revolut
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest