- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
Itt mindent megtalálsz: http://miuiandroid.hu/forum/kb/viewarticle.php?a=5 A leírás a gyári recovery használatát feltételezi. Azt jó tudni, hogy a MIUI-féle backup nem lesz használható: a v5 ROM alatt készített mentést nem látja a MIUI7.
Egyébként jó a 26-os ROM is, ami rajta van. Reset után valószínűleg jó lesz az is.
-
hevizms
addikt
Az elégedettek táborát erősitem én is.Ez a telefon az első ami 1 évnél tovább bírta nálam.Lassan 1,5 éve használom én is.
Nekem egyedül az akku kapacitása kevés,de már hozzászoktam hogy ha nyúzom reggeltől a netet,akkor délután már töltőre kell dugnom.
Ezen kívül nekem nincs bajom vele.
Viszont ha most kellene vennem új telefont,én már nem venném ezt,hisz az idő ahogy írták is előttem,eljárt felette.
Jöttek a 4G telók,egyre több rammal.
Ha most vennék telefont,nekem a 4G fontos lenne és legalább 2G ram.
Szóval én inkább a Redmi 2 pro-t venném.Illetve mindig szerettem a Jiayu-t,talán mert az első telóm volt Kínából
,így lehet elcsábulnék egy Jiayu S4 miatt ennyi pénzért
[link] -
mclane_
aktív tag
A mai napig kiváló telefon, több mint 1,5éve van meg nyúzva van, sokszor repült és még mindig teszi a dolgát. Kollégáim céges Blackberryt, Samsungor cseréltek 2-őt, és utálják, ilyenkor mindig csak röhögök, hogy tessék itt a kínai vacak
Piacot nézve nyilván eljárt felette az idő, de ha semmi extrára nem akarod használni akkor még jó lehet.
Vannak fanyalgók(;-)) akiknek minden kevés, de szerintem az itteniek 98%-a elégedett a telefonnal. -
herdsman12
őstag
-
s4tch
veterán
Az MTK-s verzióra nem feltétlenül lesz már újabb android frissítés. Még egy 4.4 alapú stabil MIUI6 ROM várható. Ezzel együtt természetesen jó a telefon, a 26-os stabil ROM mindenre megfelelő, de én inkább az általad is említett utódot venném, szerintem megéri a felárat.
-
Dominó85
addikt
Elnézve mennyi telót f0s magából a Xiaomi... Nyalóka helyett Xopóka lesz csak romfrissítések terén... Ez nem az a Xiaomi, amit én megismertem. Lassan csak csúcs telefont érdemes tőlük venni, ha főverziós update-re gizdul az ember. (Lenovo K3 Note-ra se lesz soha 5.1, mielőtt valaki megszólna
)
-
Dominó85
addikt
Laza...
Sajna 2db Nillkin tok a mai napig nem jött meg. Ellenben a pénzt az eladó a tudtom nélkül visszautalta (előbb vettem észre egy November 4-i bejegyzést OTP Direkten). Így ezzel sajna nem tudok mit kezdeni. Időben észleltem, hogy ez lesz és szóltam a két PH-s kollégának, hogy rendeljen magának, mert ez befuccsolt.Ellenben most dúskálok tempered glassokban.
-
hevizms
addikt
Sok emberben dolgozik a kiváncsiság is másik telefon iránt.
Nem tudja magának megmagyarázni mi hiányzik a mostani telefonjából,de úgy érzi mégis váltani kellene.
Valahol bennem is megvan ez,mert attól függetlenül hogy eddig ez a telefon jött be a legjobban és talán csak az akkuidő amivel nem vagyok kibékülve,de azonkivűl bőven kielégiti az igényeimet,azért napi szinten nézegetem a minideal-t,hogy milyet vennék most ha eladnám a xiaomit.
Csakhogy egyre kevesebbet ér,mert telik az idő,szóval nálam valószinűleg marad,amíg csak ki nem purcan -
-
zolda
tag
nekem is sikerült. köszönet a leírásért!!! ahogy látom, root nincs, de per pillanat nem is hiányzik
Laza...: ezt a leírást én is láttam, de én például azért nem mertem belevágni, mert a mi v25-ös ROM-unkkal próbálkozók problémákba futottak vele... kellett a tesztelő, na
-
Laza...
addikt
Egyszerűbb lett volna ezt a témát belinkelni, nem ilyen félig összedobott/összehányt dolgot bedobni ide
Mindennek a végén sok ..........
-
herdsman12
őstag
-
kano
nagyúr
Az baj lenne, ha nem tudnám megmondani egy PC-n, hogy melyik van jobban tömörítve. Ehhez nyilván nagyítani kell. Ha letöltöd, megnézed látható a 2 kép között a különbség. Egyértelmű, hogy a gyári app sokkal nagyobb tömörítésű. Részletgazdagabb a kevésbé tömörített fájl. Ez egyértelműen látszik.
Az 1S topicban írtam éppen, hogy szerintem ugyan olyan sz@r mindkét Hongmi fényképezője.
És hiába használja esetleg a feltett szoftver a gyári kamera appot a shotra, ha a tömörítést pedig nem a gyári végzi. -
Dominó85
addikt
nimfas, Zolar
Nincsen Snapdragonosom, nem is lesz, mert hétköznapi használatra az MTK SoC is bőven jó. No meg hiába a MIUI szerintem, ha a Snapi erősebb, de melegszik és többet fogyaszt. Nem tudom tettek-e bele led világítást, bár nekem az sem annyira hiányzik már a Jiayu G3 óta.
Egy kis érdekesség: Kijött a KitKat, de sajnos nem a Hongmi-ra, hanem az Mi3-ra. Így nyár végére talán a Hongmi is megkapja, ha addig az amúgy imádott MTK nem balfaxkodik már annyit a qrva kernel és minden egyéb nyílttá tételével...
batai15
Jó ég ember te hogyan használod (becsülöd) a Hongmidat? Először a tok gombjai kopnak le, majd a telód hullik darabokra? Ennyire nem akarhatod a Snapdragonos verziót. -
-
Nem, csak az aljánál ilyen. Oldalt és fenn a tok rálóg picit a készülékházra, így marad rajta ugye, illetve védi, ha kijelzővel lefelé érne földet esés után.
Sima fóliát tettem rá, az üveget nem próbáltam ki. Toknak egy S3-ra valót használok, a készülék belefér, igen.Itt linkeltem pár képet a tokról korábban.
-
-
zolda
tag
Szia!
Nekem nincs még hongmi-m, így a kérdéseidre sem tudnék hiteles választ adni, de vásárlás előtt érdemes benézni ide:
http://m.logout.hu/tema/re_coolboy323_thl_t11_rendeles/friss.html
Csoportos rendeléssel sokat lehetne spórolni! Én is így tervezek hongmi-t venni :-) Más valakit érdekelne még?... látom, már rátaláltál :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- Minecraft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Micro Four Thirds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest