Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #349 üzenetére
Gondoltam rá én is. Megkérdeztem, hogy van-e esély arra, hogy ezek az apró fixek esetleg Hongmi ROMokba is bekerüljenek.
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #347 üzenetére
Parancsolj
:
[link]
Mobileuncle Toolsal nálam nem működött, ahogy írtam nem lehetett kiválasztani Only WCDMA-t, de szerintem nem csak ez volt a gond, mert amikor az xshortcutot futtattam, a SIM2őn volt engedélyezve a 3G...a shortcut után felugró kis menüben engedélyeztem a SIM1en a 3G-t, beállítottam WCDMA only-ra, és más száguld is. Aztán áttettem azért GMS/WCDMA(WCDMA preferredre) azért nincs mindenhol 3G.
Majd írd be, hogy sikerült-e. -
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #345 üzenetére
Szívesen. Nálam előjött egy új probléma az előző megoldása miatt: SIM1 nem volt hajlandó 3Gre csak EDGE ment rajta...Ugyan ezen a fórumon segítettek ezt is megoldani. Ha nálad is fennáll a probléma szólj és belinkelem a threadet.
Azért vannak apróbb bosszantó hibái a Hongminak, de eddig nem volt olyan amiben ne tudtak volna segíteni, félelmetesen jó a support....Ezek ellenére is tudom ajánlani -
esox
senior tag
válasz
tibcsitube #314 üzenetére
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #253 üzenetére
Detto. Meg talán először ezzel így elégedett is vagyok
.
-
vagyula
senior tag
válasz
tibcsitube #218 üzenetére
Sehol nem lehet még fellelni angol nyelvű CWM-et hozzá.
Ha van még ezeken kívül angol rész, jöhetnek a screenshotok.
-
franky80
csendes tag
válasz
tibcsitube #213 üzenetére
Szerintem nincs olyan beállítás hogy ki lehessen választani melyik kártya legyen az alapértelmezett..Max át kell irányítani a másik kártyát, és csak egyet használni.
-
vagyula
senior tag
válasz
tibcsitube #218 üzenetére
Itt van egy angol nyelvű leírás, ami elnavigál a csirkelábas cwmben.Fordítgatom majd folyamatosan az angol részelet...
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #215 üzenetére
Status Bar > Toggles > Screenshot ?
-
Adikosa
tag
válasz
tibcsitube #208 üzenetére
Kérted, hogy tegyék rá a magyar rom-ot, vagy csak így küldték?
-
mclane_
aktív tag
válasz
tibcsitube #208 üzenetére
Úgy tudom, hogy a multilang ROM is frissül, de erre vagyula tud majd válaszolni, ha erre jár(ő követte el a magyarítást, ha jól emlékszem). Vicces, én is az után rendeltem meg, hogy kézbe fogtam egy HTC One-t
és nem tűnt vészesnek a mérete, a korábbi Jiayu G4emhez képest max 3-4mm-el nagyobb. Mondjuk amit én telefon méreten nézek az nem is annyira a kijelző méret, vagy a telefon mérete, hanem a telefon és a kijelző aránya, pl. Galaxy S4 ugyanekkra 5"os kijelzővel, kicsit zavarnak a kihasználatlan helyek. Szóval kíváncsi leszek kézben tartva mennyire lesz zavaró. Esztétikailag ugyanezt a HTC szépen megcsinálta a One-nál(ugyan az a teló, kijelző méret), azzal, hogy megtörte fent is, len is egy kávával ez egészet, és ettől nagyon szép lett. Jól látom, az aláírásodban, hogy One mellé vetted a Rizsát? Leginákább engem az akkuidő érdekelne, de nyugodtan írd le a véleményedet tapasztalataidat, azoknak akik esetleg még csak gondolkodnak a vásárláson.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged