Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsitube
csendes tag
Angol cwm-el mentettem a heti multi romot, feltettem a végleges 4-es verziót nem tetszett és simán visszaállítottam cwm-el az előtte behangolt jó működő rendszert.
-
-
tibcsitube
csendes tag
Két SIM kártya esetén megjegyzi, hogy az adott személyt melyikkel hívtad utoljára és legközelebb azt ajánlja fel alapértelmezettnek, de ekkor is van lehetőséged 9másodperc, hogy a másikat válaszd.
-
tibcsitube
csendes tag
Most a Merimobiles oldalon bal alul "Y" kupon kóddal extra olcsón hozzá lehet juni még 2 napig. Hajrá szerintem kíváló készülék.
-
tibcsitube
csendes tag
Köszönet és minden elismerésem a munkádért. Ime néhány képernyőkép, ez még a MIUI Multi lang 3.11.8 verzióból van, ami már nagyon régi hiszen 2,5 hetes
Majd menet közben ha találok még töltök fel.
A frissítéshez erőt veszek magamon és nekiesek, de még előtte beiratkozok egy kínai nyelvtanfolyamra.
Amúgy nem lehet valahogy angollá tenni az ehhez való CWM-et? Ahol eddig olvastam ott azt írták, hogy nem. -
tibcsitube
csendes tag
Hogy lehet könnyen képernyő képet készíteni, mert akkor az angol részekről tennék fel képeket.
-
tibcsitube
csendes tag
A rizsát a kisfiamnak vettem aki majd karácsonyra kapja meg, addig szórakozok vele kicsit meg ismerkedem a MIUI ROM-al, meg már hiányzott a barkácsolás mert a One nem igazán igényli, az elég jó úgy ahogy "One".
Desire-t amivel szórakoztam azt meg kölcsön adtam azt hiszem azt nem fogom látni mostanában és nem is egy mai darab.
Visszatérve a Red Rice-ra, élőben sokkal jobbak az arányai mint a képeken. Jelenleg 2 Telenor SIM van benne egy net és egy telefon, Wifi bekapcsolva, de mivel csak este nyomkodtam sokat és nem használom rendeltetésszerűen napközben készenlétben volt ezért erre vonatkozóan nem sok használható infót tudok adni. 21 óra után 40%-on van az akku.
Két SIM van benne a második kártya a hang hívásra van, hogy lehet beállítani hogy hívásra ezt használja alapértelmezettnek a másikat ha lehet fel se ajánlja. Egy másik dual simes nem miui telefonon volt egy plusz menü arra hogy hanghívásra melyik legyen az alapértelmezett. Adatkapcsolatra be lehet állítani melyik legyen az alapértelmezett. -
tibcsitube
csendes tag
Hello
Sok-sok évi olvasgatás után ez a cucc rávett, hogy beregisztráljak ide. Mai napon érkezett meg a telefon amit a http://www.merimobiles.com/ oldalról rendeltem, ahol most egy autós töltő és egy kétoldalon tapadós tartó volt az ajándék. DHL-el érkezett rendeléstől számítva 9. napon vettem át. Méretre szinte azonos mint a HTC One. Az oldalsó bekapcsoló gombért nagy pirospont.
Magyarul tudó rootolt MIUI 3.11.8 van rajta CWM-el ha jól látom, bár ez a része szó szerint kínai
OTA frissítés megy ezekkel a ROM-okkal vagy kézzel kell frissíttetni nem mintha bármi probléma jelentkezett volna ennyi idő alatt?
Helymeghatározással nem láttam eddig problémát azonnal helyes pozíciót mutatott, majd még próbálgatom.
Kijelző szép. Kamerát még nem próbáltam.
Mire vagytok kiváncsak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest